Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@07:13:41 GMT

گروه‌های مردم نهاد برای حفظ محیط زیست حمایت شوند

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۴۰۰۵

گروه‌های مردم نهاد برای حفظ محیط زیست حمایت شوند

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند پیش از ظهر امروز در همایش دوسالگی تشکیل انجمن حامیان طبیعت زاگرس اظهار کرد: در برنامه توسعه پنج ساله کشور هر کمیسیون از وزیر تک‌تک مصوبات را سوال می‌کند.

وی افزود: در بخش قانون مشکلی در حوزه محیط زیست نداریم و محور اجرای قانون ملت‌ها هستند و قانون و دولت‌ها پشتوانه مردم در این زمینه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پیشینه فرهنگی ایران و اسلام در زمینه حقوق محیط زیستی کامل، با ریشه و عمیق است که باید از این گنیجه عظیم استفاده شود.

وی گفت: فرهنگ عمومی در حوزه محیط زیست دارای اشکالاتی است و باید از طریق آموزش و ارتقا فرهنگ مشکلات را در حوزه محیط زیست رفع کرد.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی افزود: عده‌ای به دنبال تصرف محیط زیست بوده‌اند و ما مانع این تصرف‌ها شدیم و تعارفی در این زمینه نداریم و از ظرفیت قانون استفاده خواهیم کرد.

حسنوند بیان کرد: اجرای قانون هزینه دارد و همه مدیران شهرستان اندیمشک آماده پرداخت هزینه اجرای قانون هستند و عملکرد مدیران اندیمشک در ارتباط با پیشگیری از تصرفات با هر عنوان وظیفه‌ مدیران و باید قانون به عنوان فصل‌الخطاب انجام شود.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بخش دولت و گروه‌های مردم نهاد در تعامل با یک‌دیگر می‌توانند اقدامات شایان در حوزه محیط زیست انجام و موضوعات را نباید سیاسی کرد.

وی با انتقاد از صف‌بندی‌های سیاسی مرسوم در جامعه افزود: مدیران در شهرستان اندیمشک هم‌نوا با شهروندان به دنبال توسعه شاخص‌های فرهنگی، اقتصادی و توسعه شهرستان هستند.

حسنوند نشاط جمعه را موتور محرک توسعه کشور نامید و خاطر نشان کرد: از طریق محیط زیست سالم و انجام طرح‌های درختکاری در محدوده کرخه و دز به دنبال نشاط عمومی و حفظ محیط زیست هستیم.

وی با تاکید بر لزوم تعامل دستگاه‌های دولتی و گروه‌های مردم نهاد اظهار کرد: گروه‌های تعامل محیط زیست در مسیر برنامه‌ریزی برای حفظ و حراست محیط زیست در اندیمشک تشکیل می‌شود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اجرای برنامه‌ها در حوزه صنعت گردشگری در اندیمشک گفت: باید از ظرفیت سمن‌ها بیش از گذشته با تشکیل کارگروه‌ها با حضور مدیران شهری برای توسعه پایدار شهرستان برنامه‌ریزی شود.

حسنوند با بیان اینکه ۷۰ روستا در بخش الوار گرمسیری اندیمشک گازرسانی می‌شود، گفت: با هدف حفظ محیط زیست شهرستان ۴۶ روستا در خردادماه سال آینده پس از تکمیل پروژه گازرسانی به روستاهای اندیمشک گازرسانی می‌شود.

نماینده مردم اندیمسک در مجلس شورای اسلامی گفت: از ظرفیت فضای مجازی در حوزه حفظ محیط زیست اندیمشک به درستی باید استفاده شود و همه‌ی میادین شهری اندیمشک المان‌هایی از طبیعت اندیمشک در آن نمایان و به وضوح دیده شود.

حسنوند با بیان اینکه گروه‌های مردم نهاد برای حفظ محیط زیست حمایت شوند، تصریح کرد: اقدامات گروه‌های مردم نهاد در کشور امروز یک اقدام جهادی و انقلابی محسوب و باید با ایجاد کارگروه‌ها از این ظرفیت عظیم برای توسعه پایدار شهرستان، استان و کشور استفاده شود.

کد خبر 4543488

منبع: مهر

کلیدواژه: حفاظت از محیط زیست شهرستان اندیمشک فریدون حسنوند کمیسیون انرژی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان در خراسان رضوی خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در مشهد، مهدی اله‌پور، اظهار داشت: محیط‌بانان شهرستان فریمان، در حین گشت و پایش منطقه تحت مدیریت سازمان، لاشه یک قلاده پلنگ را در ارتفاعات منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان کشف کردند.

وی افزود: علت مرگ پلنگ هنوز مشخص نیست و در بررسی‌های اولیه، نشانه‌ای از تیراندازی روی لاشه پلنگ دیده نشده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تصریح کرد: جهت کالبد شکافی، لاشه به اداره حفاظت محیط زیست خراسان رضوی منتقل شده و پس از نمونه‌برداری با همکاری دامپزشکی علت مرگ مشخص و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش تسنیم، منطقه شکار ممنوع کلیلاق به وسعت 41 هزار و 73 هکتار در حوزه سه شهرستان فریمان، زاوه و تربت جام قرار دارد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان سراسر دنیا از مردم غزه رویدادی بی‌سابقه است
  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند