Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران ؛ نخستین همایش مدیران مدارس مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان اسلام در محل سازمان های اقشاری بسیج برگزار شد.

مرتضی فاطمی‌نژاد مدیرعامل مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت ورود به دهه پنجم انقلاب اسلامی اظهار داشت: اقدام تروریستی و ددمنشانه‌ای که در زاهدان اتفاق افتاد نشان از عصبانیت دشمن از حضور پرشور ملت در جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به بیانیه راهبردی رهبر معظم انقلاب در تشریح گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: بخش اعظمی از این پیام مهم مقام معظم رهبری به ما که در حوزه تعلیم و تربیت جوانان فعالیت می کنیم، باز می گردد. بر همین اساس از این پس وظیفه ای سنگین تر برای تربیت و آموزش نسل آینده بر دوش خود احساس می کنیم و باید تلاشمان دوچندان شود.

فاطمی‌نژاد با اشاره به تاریخچه فعالیت مؤسسه علمی و آموزش رزمندگان گفت: مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان اسلام نزدیک به سه دهه در حوزه تعلیم و آموزش فعالیت می کند و سرآغاز فعالیت این مجموعه از جبهه های دفاع مقدس بود.

وی یادآور شد: در زمان جنگ تحمیلی برخی افراد گاهی مباحثی را مطرح می کردند که رزمندگان با فضای پایگاه، بسیج و مسجد و ... ارتباط می گیرند و از درس جا می مانند و انسانی تک بُعدی می شوند؛ از طرفی دغدغه امام خمینی(ره) این بود که چنین اتفاقی نیفتد. بر همین اساس در اوایل دهه هفتاد، مؤسسه رزمندگان اسلام پیرامون فرمایشات بنیانگذار انقلاب اسلامی تشکیل شد و خدمت رسانی خود را برای رزمنده ها و ایثاگران و با هدفگذاری خاص جامعه بسیج دنبال کرد.

فاطمی نژاد با بیان اینکه خدمات آموزشی و علمی مؤسسه رزمندگان در جبهه های دفاع مقدس در چادرهایی به رزمندگان نوجوان و جوان ارائه می شد، خاطرنشان کرد: بزرگان بسیاری از جمله سردار شهید حسین همدانی پایه گذار تأسیس این مجموعه شدند؛ افرادی مؤثر در فضای رزمندگی که نگاه علمی برای‌شان اهمیت بسیاری داشت و آن را دنبال می کردند.

وی تعلیم و تربیت نیروی نخبه تراز انقلاب اسلامی را یکی از مأموریت های مؤسسه علمی و آموزش رزمندگان برشمرد و گفت: یکی از مشکلاتی که در کشور وجود دارد این است که در بسیاری از حوزه ها، نیرویی که در تراز انقلاب و دارای تفکر و و روحیه جهادی باشد، وجود ندارد؛ از طرفی بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران نیز به این مسئله اذعان دارند که آموزش و پرورش و به طور کل دستگاه تعلیم و تربیت کشور در تربیت چنین نیروهای کارآمدی ضعیف عمل کرده است. حال مؤسسه رزمندگان در تلاش است تا با اجرای برنامه هایی راهبردی و بلندمدت، نظام آموزشی کشور را در این حوزه یاری رساند.

مدیرعامل مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان تصریح کرد: تعلیم و تربیت نیروی تراز انقلاب نه فقط مختص مؤسسه رزمندگان، بلکه مأموریت و رویکرد مهمی در بدنه سازمان بسیج مستضعفین است و بر همین اساس بسیج می کوشد تا در جهت تحقق جامعه اسلامی، چنین نیروهایی را پرورش دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه حدود 13 میلیون دانش آموز در کشور وجود دارد، افزود: برای هر دانش آموز تقریبا 14هزار ساعت آموزشی در اختیار نظام آموزش و پرورش کشور است، این یک ظرفیت بزرگ است تا دانش آموز را در یک مسیر تربیتی قرار دهیم اما واقعیت این است که در طول این 40 سال با غفلت از اجرای صحیح اسناد بالادستی، نظام آموزشی کشور خروجی قابل قبولی در این حوزه نگرفته است.

این کارشناس حوزه آموزش و پرورش ادامه داد: اگر نظام آموزش و پرورش جامعه ای بتواند در مسیر تعلیم و تربیت نسل جوانش، ارزش های جامعه خود را بگنجاند، بدون شک آینده آن جامعه در برابر هرگونه هجمه‌ای بیمه کرده است.

مدیرعامل مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان در بخش دیگری از سخنانش گفت: تعداد مدارسی که ما در اختیار داریم در برابر 400هزار مدرسه ای که در کشور وجود دارد عدد قابل توجهی نیست، بر همین اساس سعی می کنیم اثرگذاری خود بر نظام آموزشی کشور در جهت تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی را با ایجاد مدارس الگو دنبال کنیم؛ در واقع شیوه ها و رویه های تعلیم و آموزش در این مدارس که نتایجی مطلوب به بار آورده است، می تواند سرلوحه دیگر مدارس قرار گیرد و البته در این راه ما نیاز به همراهی رسانه ها هم داریم.

فاطمی‌نژاد در پایان از ارائه اسناد راهبردی در حوزه آموزش و پرورش خبر داد و گفت: ما سعی کردیم با تدوین اسنادی اجرایی و راهبردی، عمیق تر به مسائل تعلیم و تربیتی ورود کنیم. این استاد که هم اکنون در مدارس مؤسسه رزمندگان در حال اجرا است به عنوان یک الگوی موفق در اختیار دیگر فعالان حوزه آموزش و پرورش قرار می گیرد تا از تجارب موفقی که در این حوزه کسب شده نهایت استفاده را ببرند.

در بخش دیگری از این همایش سید حسام نوربخش معاون علمی مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان اظهار داشت: مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان در سال های اخیر سعی کرده با بروزرسانی رویه های خود، بیش از پیش به حوزه تربیت نخبگان ورود کند.

وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوبی که شاهد آن بودیم، تولید 10 اپلیکیشن درسی و آموزشی توسط مؤسسه رزمندگان بود که پس از قرارگیری بر روی مارکتینگ‌ها با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.

نوربخش افزود: برگزاری مسابقات مختلف علمی همچون لیگ پایا، طراحی و تولید کاربرگ های آموزشی متنوع، برگزاری آزمون های پیشرفت تحصیلی و آمادگی پیش از کنکور که 6 مرتبه در طول سال برگزار می شود، ارائه مشاوره های تحصیلی و علمی با شبکه ای گسترده در کشور و تمرکز زدایی فعالیت ها از تهران در جهت تحقق عدالت آموزشی از جمله برنامه هایی است که مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان آن را دنبال می کند.

معاون علمی مؤسسه خدمات علمی و آموزشی رزمندگان به خدمات اجتماعی ویژه این مؤسسه در حوزه مشاوره های تحصیلی اشاره کرد و گفت: ما با حدود 400 مشاوری که در سراسر کشور داریم، ظرفیت و گستره خوبی در حوزه ارائه مشاوره های علمی و تحصیلی در اختیار داریم و از این ظرفیت در ایام هفته بسیج سال جاری استفاده کردیم حدود 200 میز مشاوره تحصیلی و علمی را در نقاط مختلف کشور بخصوص مناطق کم برخوردارتر برپا کردیم.

بر اساس این گزارش، در این همایش چند تن از مدیران مدارس نخبه و برتر کشور جزئیات ایده ها و طرح های عملیاتی موفق آموزشی خود را در قالب مقالاتی به سایر حضار ارائه کردند؛ همچنین از  پدیدآورندگان طرح ها و ایده های برتر آموزشی و تحصیلی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش انقلاب بسیج تعلیم و تربیت جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربردی و اجتماعی سازی علوم عقلی در موسسه آوای توحید/برگزاری ۱۵۸ دوره آموزشی

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدرضا حیدری جمعه شب طی سخنانی در نشست اعضای هیئت مؤسس آوای توحید و شورای سیاست گذاری دبیرخانه دائمی علامه حسن زاده آملی(ره) که در این مؤسسه برگزار شد، به ارایه گزارشی از فعالیت های این موسسه از آغاز تاکنون پرداخت و گفت: مؤسسه علمی- تربیتی آوای توحید در اواخر سال ۹۵ با دغدغه جمعی از طلاب جوان و همراهی سه تن از شاگردان شاخص مرحوم علامه حسن زاده شکل گرفت، اظهار داشت: نشر و ترویج آثار علامه حسن زاده، تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی جهت شکل گیری و تحقق تمدن نوین اسلامی، کاربردی و اجتماعی سازی حکمت متعالیه و تولید علم و محتوای کاربردی و عملیاتی مربوط به حکمت و عرفان به عنوان مایه اصلی شکل گیری تمدن نوین اسلامی از اصلی ترین اهداف شکل گیری این مؤسسه بوده است.

وی با بیان این که بنای ما از روز نخست شکل گیری مؤسسه این بوده که برای طیف های مختلف مخاطبان در جامعه آثار و تولید محتوا داشته باشیم، گفت: به لطف الهی ما توانستیم مرکز تخصصی فلسفه و عرفان را ذیل حوزه های علمیه تعریف کرده و امسال با حفظ هویت، شأن و رسالت حوزوی خود آن را به تصویب برسانیم و در این رشته ها طلاب و فضلای حوزوی را ثبت نام و جذب کنیم.

حجت الاسلام حیدری با اشاره به این که مؤسسه آوای توحید در عرصه ها و حوزه های علمی، فرهنگی، پژوهشی و رسانه ای به فعالیت های متنوعی می پردازد، افزود: مؤسسه، سند جامع تحول راهبردی را تدوین کرده و هر سال برشی از این سند جامع را در دستور کار قرار داده ایم و بر اساس حوزه تقویمی اقدام می کنیم و بر همین اساس نیز امسال و سال آینده برنامه تشکیل میزهای تخصصی فلسفه های مضاف و کاربردی را در دستور کار خود قرار داده ایم.

وی با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی با حضور اساتید شاخص فلسفه و عرفان گفت: از دیگر فعالیت های صورت گرفته در سال های اخیر می توان به مواردی چون تولید محتوای آموزشی در زمینه معرفی فلسفه و معنویت برای کودکان و به خصوص با رویکرد تربیت مربی کودکان، تولید محتواهای چند رسانه ای با رویکرد هوشمندانه و متناسب با اقتضائات روز جامعه، تشکیل مجمع جهت نظارت در برگزاری دروس با حضور و نقش آفرینی اساتید شاخص، تولید بیش از هزار ساعت محتوای مربوط به سبک زندگی اسلامی ، معنویت و اخلاق عرفان به شکل کابردی برای آحاد جامعه اشاره کرد.

حجت الاسلام حیدری ابراز داشت: سامانه مؤسسه آوای توحید یک سامانه قوی و با افزونه های به روز است که ۳۵ هزار مخاطب دارد، ضمن آن که ما در زمینه تألیف و چاپ بیش از ۴۰ اثر در حوزه های مختلف فلسفه و حکمت و عرفان در مؤسسه فعال بوده ایم.

وی برگزاری دوره های آموزش کاربردی و دوره های تربیت فرزند بر اساس رویکرد فلسفه صدرایی را از دیگر فعالیت های مؤسسه آوای توحید برشمرد و افزود: تاکنون ۱۵۸ دوره فعال در زمینه هستی شناسی، معرفت شناسی، سبک زندگی، اندیشه های بنیادین ، ازدواج و ... با همکاری نهادها و ارگان ها از سوی موسسه انجام شده ضمن آن که در امر چاپ نشریات علمی و تخصصی و نیز تولید آثار مکتوب در حوزه بین الملل موفقیت های قابل توجهی داشته ایم.

مدیر مؤسسه علمی تربیتی آوای توحید در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که یکی از ساحت های مهم فعالیت ما ناظر به تولید محتوا به شکل مکتوب و نیز چندرسانه ای بوده است، گفت: در زمینه تولید محتوا و کارهای آموزشی و فرهنگی حتی با سفرا و رایزن های فرهنگی و وزارت خارجه تعامل مناسبی داشته ایم و در این خصوص دوره های مختلف برای ایرانیان خارج از کشور و نیز طلاب غیر ایرانی جامعه المصطفی داشته ایم، ضمن آن که در امر برگزاری کرسی های علمی و ترویجی در شهرهای مختلف کشور و همچنین برگزاری دوره توحید ناب بر اساس اندیشه و تفکر حضرت امام(ر) فعال بوده ایم.

حجت الاسلام حیدری خاطرنشان کرد: احیای تراث علمی و پژوهشی حوزه های علمیه و آثار بزرگانی همچون علامه حسن زاده آملی به طور جدی جزو رویکردهای مؤسسه است.

وی با اشاره به راه اندازی ۹ سایت داخلی و ۷ سایت بین المللی و نیز تولید بیش از یک هزار کلیپ به همت مؤسسه آوای توحید گفت: فعالیت در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی با جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر، همکاری و مشارکت با بیش از ۲۰ نهاد علمی حوزوی و دانشگاهی و ادارات و ارگان ها و نیز ایجاد مرکز آموزش های مجازی موسسه از دیگر فعالیت های شاخص ما در سال های اخیر بوده است.

حجت الاسلام حیدری یادآور شد: از جمله برکات مؤسسه می توان به حضور شاگردان برجسته مرحوم علامه حسن زاده در مؤسسه به عنوان هیئت مؤسس و استاد اشاره کرد که در همین خصوص به همت این عزیزان و پژوهشگران ما توانسته ایم به شرح و تألیف آثار مرتبط با علامه حسن زاده همت بگماریم.

وی با بیان این که طبعاً یک مجموعه مردم نهاد آن هم بدون حمایت خاص از سوی نهادهای دولتی با مشکلات قابل توجهی مواجه است، گفت: تقاضامند هستیم که جلسات ما با اساتید به شکل ماهانه و فصلی برقرار باشد و از ایده ها و نظرات شما جهت اعتلای مضاعف مؤسسه به شکل جدی بهره مند شویم.

حجت الاسلام حیدری با اشاره به این که به دنبال زمینه سازی برای دیدار با مقام معظم رهبری و بهره مندی از فرمایشات حکیمانه معظم له هستیم، افزود: به طور جدی به دنبال این هستیم که حلقه دوم موسسه آوای توحید را با حضور شاگردان شما اساتید گرامی در دیگر استان ها شکل بدهیم تا در این راستا اقدام به برگزاری دوره های آموزشی و کرسی های نظریه پردازی و ترویجی کنیم.

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش نقش مهمی در توسعه پایدار ایفا می‌کند
  • آموزش و پرورش نقش مهمی در توسعه پایدار ایفاد می‌کند
  • آموزش و پرورش نقش کلیدی در هدایت جامعه به سمت توسعه پایدار دارد
  • آموزش و پرورش کشوری با قدمت ایران باید الگویی در عرصه تعلیم و تربیت باشد
  • آموزش و پرورش یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های رئیس‌جمهور پزشکیان است/ رویکرد دولت استفاده از ظرفیت مردم برای حل مشکلات نظام تعلیم و تربیت است
  • سردار احمدی مقدم: تولید دانش حکمرانی، مدیریت راهبردی و تربیت مدیران تراز از اهداف دانشگاه دفاع ملی است/ حضور دانشجویان خارجی در این دانشگاه بخشی از مرجعیت علمی ما است
  • شوراهای آموزش و پرورش حلقه اتصال گفتمان محلی،منطقه‌ای و ملی است 
  • سند تحول بنیادین به دنبال تربیت دانش‌آموز انقلابی است
  • وزرای آموزش و پرورش و کشور: اهمیت توجه به عدالت آموزشی و توسعه مهارت‌ها
  • کاربردی و اجتماعی سازی علوم عقلی در موسسه آوای توحید/برگزاری ۱۵۸ دوره آموزشی