Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ناسا از یک ماموریت با تلسکوپ فضایی جدید خود رونمایی کرده که بر اساس آن تحقیقاتی برای کشف ریشه‌های زندگی و جهان هستی صورت خواهد گرفت. نام این تحقیقات «اسپکتروفتومتر برای تاریخ جهان، دوران رنسانس و ایکس اکسپلورر» (SpectroPhotometer for the History of the Universe, Epoch of Reionization and Ices Explorer) یا به اختصار SPHEREx است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آژانس فضایی از سال ۲۰۲۳ در حال تلاش برای شروع این تحقیقات است و تاکنون ۲۴۲ میلیون دلار برای این پروژه اختصاص داده است. این مبلغ شامل هزینه‌های راه‌اندازی این پروژه، که حداقل دو سال طول خواهد کشید، نمی‌شود.

به محض این که SPHEREx در مدار مناسب قرار بگیرد، شروع به مشاهده و جمع‌آوری اطلاعات بیش از ۳۰۰ میلیون کهشان و ۱۰۰ میلیون ستاره در کهکشان راه شیری می‌کند. بعضی از این کهکشان‌ها ده میلیون سال نوری از زمین دور هستند. این تلسکوپ برای بررسی آسمان از فناوری‌هایی سازگار با ماهواره‌های زمین و فضاپیمای مریخ پشتیبانی می‌کند. از آن جایی که این دستگاه از ۹۶ طول موج استفاده می‌کند به ناسا روشی ارائه می‌دهد که بتواند نقشه‌های آسمانی بسیار دقیق‌تر با رزولوشن بسیار زیادتر از موارد پیشین خلق کند.

اهداف اصلی این تلسکوپ فضایی شامل جستجو برای آب و مولکول‌های اورگانیک درون کهکشان راه شیری است. همچنین این دستگاه به دنبال مواد تشکیل دهنده زندگی در نقاطی که ستاره‌ها متولد می‌شوند، می‌گردد. ناسا امیدوار است با تمرین دادن این تلسکوپ، بتواند به سرنخ‌هایی درباره چگونگی شکل‌گیری و تکامل جهان هستی برسد.

توماس زوربوخن، مدیر ارشد ماموریت علوم ناسا، گفت: «این ماموریت شگفت انگیز می‌خواهد یک گنجینه از داده‌های منحصر به فرد برای اخترشناسان باشد.»  اگر ناسا بتواند به همچنین فناوری دست پیدا کند، تغییرات زیادی در دنیای کنونی ما پیش خواهد بود.

بیشتر بخوانید: نوت ۱۰ با یک پردازنده ۷ نانومتری عرضه خواهد شد

انتهای پیام/

تحقیقات ناسا برای پیدا کردن ریشه‌های جهان هستی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تصاویر تایم لپس انفجار ستاره‌ای در کهکشان راه شیری
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • معرفی نفرات برتر رده سنی نوجوانان دختر کاراته قهرمانی کشور
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • « موسای ما تو هستی»
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • سفر در فضا و زمان؛ میراث ماندگار هابل
  • عباس عبدی : درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • تلسکوپ فضایی هابل ۳۴ ساله شد
  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟