Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سطح حدود ۴۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان خاکورزی حفاظتی و بی‌خاکورزی انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمد قاسمی نژاد امروز ۲۷ بهمن ماه در حاشیه بازدید نمایندگان فائو از طرح کشت گندم «سیمیت» در دشت آزادگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان خوزستان دارای ۴ پلاتفرم کشت گندم «سیمیت» هستیم که در مناطق شوش، اندیمشک، دزفول و دشت آزادگان واقع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح بحث کشاورزی حفاظتی است که بدون انجام فعالیت‌های کشاورزی سنتی اجرایی می‌شود. این عملیات به افزایش حاصلخیزی خاک، بهبود وضعیت خاک و همچنین صرفه‌جویی در مصرف انرژی کمک می‌کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به خاک‌ورزی حفاظتی به عنوان یکی از اهداف این پروژه تصریح کرد: در دنیا در بیش از ۱۸۰ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی علمیات خاکورزی حفاظتی و بی‌خاکورزی انجام می‌شود. این عدد در کشور ایران حدود ۱.۷ میلیون هکتار و در خوزستان در سطح حدود ۴۸۰ هزار هکتار است.

قاسمی نژاد ادامه داد: یکی دیگر از اهداف اجرای این طرح عملیات به‌نژادی است که در حال حاضر این مساله در مرکز تحقیقات کشاورزی دزفول در حال اجرا است و ارقام مختلفی مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرند و در نهایت با نظر محققان و کشاورزان ارقام برتر معرفی می‌شوند.

وی عنوان کرد: در هر پلاتفرم این پروژه، شش سناریوی زراعی مدنظر است که تناوب‌های کشت مختلف در آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. یکی از این آزمایش‌ها بحث مقایسه ارقام با یکدیگر است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: در اجرای این پروژه سه ضلع تحقیقات، ترویج و کشاورز در پلاتفرم‌های مد نظر کنار یکدیگر قرار داده می‌شوند و همه آموزش‌های لازم و یافته‌هایی که از این پلاتفرم‌ها به صورت عملیاتی به دست می‌آیند، به صورت همزمان به کشاورزان انتقال داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خاک ورزی حفاظتی منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری

غلامرضا ذاکری اظهار داشت: از ۱۲۰ هزار هکتار اراضی آبی کشاورزی استان تاکنون ۷۰ هزار هکتار از این اراضی مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری هستند.

وی با اشاره به تجهیز زار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری در سال گذشته، افزود: امسال هم عملیات تجهیز دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان به این سیستم‌های در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید

آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان

ذاکری اضافه کرد: با اجرای آبیاری بارانی عملکرد تولید ۴۰ درصد و با آبیاری قطره‌ای ۹۰ درصدی عملکرد تولید افزایش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور