Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد سلول‌های بنیادی از تلاش این ستاد برای راه‌اندازی مرکزی برای ارائه خدمات سلولی خبر داد.

به گزارش ایسنا دکتر امیرعلی حمیدیه در حاشیه رونمایی از موش مدل هموفیلی، روش دست‌ورزی داخل سلولی را روشی برای درمان و علاج بیماری‌ها دانست و با بیان این‌که یکی از چالش‌های اصلی توسعه این روش نبود آئین‌نامه‌های مرتبط است، اظهار کرد: با همکاری اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت آئین‌نامه‌های مرتبط با سلول‌ها به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدیه با بیان اینکه کشور در حال حاضر دارای قانونی در حوزه سلولی است، ادامه داد: در حال حاضر مراکز درمانی بر اساس این آئین‌نامه خدمات سلولی خود را ارائه می‌دهند.

دبیر ستاد سلول‌های بنیادی با تاکید بر ضرورت همکاری میان مراکز خدمات‌دهنده سلولی، خاطر نشان کرد: در این ستاد نیز تلاش داریم تا بتوانیم تمام خدمات مربوط به ویرایش ژنوم را در یک مرکز متمرکز کنیم.

به گفته وی، به زودی این مرکز که کلیه خدمات سلول‌درمانی در آن ارائه می‌شود، راه‌اندازی خواهد شد.

حمیدیه با بیان اینکه در حال حاضر ۴۷ مرکز در زمینه سلول و ژن تحقیقات می‌کنند، یادآور شد: ادامه فعالیت آن‌ها مستلزم وجود ادوات و ملزوماتی است که با همکاری بخش‌های تحقیقاتی و شرکت‌ها محقق می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلول درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۵۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جباری افزود:­ تا کنون ۲۱ قرارگاه جوانی جمعیت برگزار شده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   به گفته او، ­حدود ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند.   جباری گفت: هم اکنون پوشش بیمه ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.   به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت ­علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.   جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد. ­ وی افزود: به روایت آمار، کودکان ناشی از سزارین نسبت به کودکان ناشی از زایممان طبیعی خطر ابتلا به آسم و بیماری تنفسی شان بیشتر است.   وی گفت: تجهیز خوابگاه‌های متاهل دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی، کاهش نوبت شب کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت صورت گرفته است.   جباری به اجرای منشور کرامت مادری در این راستا اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزند آوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا دوسال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند. ­

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • برای اولین‌بار ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • «آکادمی ورزش و تندرستی» دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان