Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@06:03:56 GMT

نظر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پالرمو

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۶۳۹۶

در ابتدای جلسه امروز آیت الله آملی لاریجانی بر تلاش مسئولان در جهت رفع مشکلات معیشتی و اشتغال مردم و رعایت مصالح و عزت کشور، تاکید کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تجلیل از حضور حماسی مردم در راهپیمایی و جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، اظهار کرد: ما مطمئن هستیم این همت و عزم و حرکت الهی، حتماً مورد عنایات خاص حق تعالی بوده و خواهد بود، این راهپیمایی با شکوه خنثی کننده توطئه‌های آمریکا و اذنابش در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته‌ها و ماه‌ها و سال‌ها بود که این‌ها با میلیون‌ها دلار، تلاش کرده بودند همه رسانه‌هایی که در اختیار دارند را بسیج کنند برای اینکه یاس و ناامیدی را به مردم تزریق کنند، با حرکت عظیم مردم این تلاش‌های فریب کارانه و موذیانه، خنثی شد. این لطف عظیم الهی است که شکرگزار آن باشیم و از طرف دیگر باید توجه داشته باشیم آمریکا و اذنابش در دشمنی با جمهوری اسلامی و این ملت عظیم همواره در کمین‌اند، بنابراین باید هوشیاری بیشتر داشته باشیم و حرکات دشمن را رصد و توطئه‌ها را با درایت و تدبیر خنثی کنیم.

آملی لاریجانی، تلاش برای حل مشکلات مردم را وظیفه مسئولان در نظام اسلامی خواند و گفت: مطلبی که بر ما مسئولین فرض است این است که این ملت شایسته هر نوع تلاشی است، مسئولینی که حالا نوبت خدمت آنهاست که با کار جهادی و تلاش، با حضور در صحنه، به فکر حل مشکلات این ملت باشند. این بصیرت عظیمی است که ملت ما حتی در روستا‌ها توانسته‌اند بین کم کاری برخی از مدیران و آرمان‌های انقلاب اسلامی، تفکیک قائل شوند. اگر نبود این تفکیک، در این اجتماعات عظیم، حضور پیدا نمی‌کردند. این بصیرت مردم که در این سطوح تجلی می‌کند، واقعاً باید مورد قدردانی باشد. مسئولین باید به برطرف کردن مشکلات مردم از قبیل: مشکلات معیشتی، اشتغال و دیگر مسائل توجه کنند و ان شاءالله امیدوارم این مسائل حل شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: نکته دوم، تسلیت و تعزیت است به مناسبت شهادت جمعی از پاسداران عزیز وطنمان، که در حفظ امنیت مرزها، به شهادت رسیده اند. مقامات این عزیزان عالی است و رزق الهی نصیب آن‌ها هست. از خداوند می‌خواهیم مقامشان را عالی‌تر بگرداند. به بازماندگان آن‌ها صبر عنایت کند و مجروحان این حادثه هر چه زودتر بهبودی پیدا کنند. از مسئولین و مقامات نظامی و انتظامی و امنیتی کشور می‌خواهیم که پاسخ دندان‌شکنی به تروریست‌های جنایتکار بدهند، جنایت کارانی که مورد حمایت سازمان‌های امنیتی کشور‌های منطقه و برخی کشور‌های فرامنطقه‌ای هستند. این را همه ما می‌دانیم و متأسفانه برخی کشور‌های منطقه که این اعمال موذیانه را انجام می‌دهند، از شکست‌هایی که داشته‌اند پند هم نمی‌گیرند و البته مطمئنیم که پاسخ دندان‌شکنی دریافت خواهند کرد. در هر حال جمهوری اسلامی، هیچگاه مسیرش را با این کار‌های سخیف تغییر نخواهد داد.

وی افزود: نکته سوم، پیام مهم مقام معظم رهبری است که به مناسبت چهل سالگی نظام جمهوری اسلامی، منتشر شد. این پیام واقعاً پیام خاصی بود که انسان از متن این پیام احساس می‌کند که از متن صمیم وجود رهبری تراوش کرده و ایشان در کسوت پیر راه رفته‌ای که تمام این مسیر و پیچ و خم‌ها را طی کرده، مشکلات را دیده و تحلیل‌های روشن دارد و برای آینده مردم کشور خویش ترسیم روشنی می‌کند، با مردم سخن می‌گوید، مخصوصاً مخصوصاً جوانان و استعداد آن‌ها و توان داخلی را مورد توجه قرار می‌دهد. ما امیدواریم که این پیام در مجامع مختلف، مورد بررسی قرار بگیرد، تحلیل شود و خصوصاً برای نسل جوان، تبیین شود اگر چه الحمدالله نسل انقلاب ما، فهیم هستند و خودشان به خوبی تحلیل می‌کنند و پیام را دریافت می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: نکته آخری که عرض می‌کنم مربوط به بحث لایحه پالرمو است. نکته‌ای که وجود دارد این است که ما در عین حال که باید مصالح کشور را رعایت کنیم، به نکاتی که از هر دو طرف مطرح می‌شود توجه بکنیم. باید به موضوع عزت مردم و عزت کشور هم توجه داشته باشیم. انسان احساس می‌کند که اروپایی‌ها با وجود این تعویق و تعلیقی که در انجام کارهایشان تا الان داشته‌اند در جریان اینستکس، نشان دادند چیزی که طلب می‌کنند فراتر از این حرف‌ها است. ما باید به این مطلب توجه داشته باشیم که در تأیید و تصویب پالرمو اگر نظری بدهیم آیا واقعاً آن چیزی است که اروپایی‌ها از ما خواسته‌اند یا امر فراتری همچون FATF را از ما توقع دارند؟ و جمهوری اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت، مجلس و نهاد‌های دیگر آیا واقعاً مصلحت است که با این طلب‌های قلدرمآبانه کشور‌های غربی همراهی کنند؟ راهپیمایی عظیم مردم نشان داد که مردم برای عزت خودشان بسیار ارزش قائل هستند. ما نباید ارزش‌های انقلاب را فراموش کنیم.

بر اساس این گزارش در این جلسه ادامه بررسی لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان یافته مالی موسوم به پا لر مو اختلافی بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در دستور قرار گرفت. امروز وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز حضور داشتند و اظهار نظر‌های مبسوط تعدادی از اعضا مطرح گردید و با توجه به پایان وقت جلسه و ضرورت بحث و بررسی بیشتر در اطراف موضوع، ادامه مباحث به جلسه آتی مجمع موکول شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آملی لاریجانی مجمع تشخیص مصلحت پالرمو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: این سفر پیام مهمی داشت

آفتاب‌‌نیوز :

سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاورد‌های این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدار‌های صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدار‌هایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آن‌ها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آن‌ها همکاری‌های خوبی با کشور‌های همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آن‌ها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشور‌های آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاورد‌هایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • رئیسی: این سفر پیام مهمی داشت
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود