Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@08:09:10 GMT

طرح ارزیابی فریضه نماز در مدارس کشور اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۶۶۵۴۰

طرح ارزیابی فریضه نماز در مدارس کشور اجرا می شود

گچساران- ایرنا- معاون اقامه نماز اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: برای نخستین بار امسال ، سامانه ارزیابی نماز در مدارس کشور راه اندازی شده است و مدیران فعالیت های مدارس خود در برگزاری نماز جماعت را ثبت می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن اسکندریان روز شنبه در حاشیه آئین اختتامیه جشن تکلیف دانش آموز پسر عشایر استان های جنوبی و مرکزی کشور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گچساران اظهار داشت: در این طرح کیفیت برگزاری نماز مدارس در 28 شاخص توسط کارشناسان ارزیابی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهمیت برگزاری مطلوب نماز در سال های اول سن تکلیف ، از آموزش 28 هزار مدیر مدرسه در طرح یاوران نماز از سال 1394 تاکنون برای تحقق این امر خبر داد.
اسکندریان تصریح کرد: پنج هزار نفر از مدیران مدارس غیرانتفاعی هم در طرح آموزشی مدیریت و برنامه ریزی یاوران نماز (مبین) تا پایان سال جاری شرکت می کنند.
به گفته اسکندریان ، تاکنون هشت هزار نفر معلم پایه سوم در طرح آموزش با موضوع نماز و جشن تکلیف شرکت کرده اند و براساس برنامه‌ریزی این دوره آموزشی برای چهار هزار معلم دیگر تا پایان امسال اجرا می شود.
اسکندریان برپایی آیین جشن تکلیف 300 نفر از دانش آموزان عشایر استان های شمالی و شرقی کشور در اردوگاه شهید منتظری شهریار را از دیگر برنامه های فرهنگی مدارس کشور دانست.
وی ابراز داشت که برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان پسر کشور از پارسال شروع شده است.
معاون اقامه نماز اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هر ساله جشن تکلیف برای 75 درصد دانش آموز پسر یعنی 250 هزار نفر برگزار می شود.
به گفته اسکندریان هر ساله جشن تکلیف برای 350 هزار دانش آموز دختر معادل صد در صد این دانش آموزان در کشور برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین اسکندریان اظهار داشت: آموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی و تعمیق اعتقادات و باورهای دانش آموزان رسالت فرهنگی مدارس برای مصون ماندن آنان از آسیب های اجتماعی و تبلیغات رسانه ای دشمن است.
53 هزار مدرسه در کشور دارای نمازخانه است که از این تعداد 50 درصد نمازخانه مستقل دارند.
این تعداد مدرسه معادل 30 درصد مدارس ایران است.
هم اکنون 19هزار روحانی و طلبه مرد و زن در مدارس کشور فعالیت دارند و اقدام به برگزاری نماز جماعت می کنند.
بیش از 14 میلیون دانش آموز در مدارس کشور مشغول به تحصیل هستند.
جشن بزرگ تکلیف 455 دانش‌آموز عشایر کشور با حضور معاون اقامه نماز اداره کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش ، نماینده ولی فقه در کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان کشوری و استانی روز پنجشنبه در گچساران آغاز بکار و امروز شنبه بیست و هفتم بهمن ماه بکار خود پایان داد.
در این جشن بیش از 455 تن از دانش آموز پسر مکلف دوره متوسطه اول عشایر استان‌های اصفهان، چهارمحال بختیاری، خوزستان، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، یزد و فارس حضور داشتند.
در کنار برنامه جشن تکلیف دانش آموزان، کارگاه‌های آموزشی با عناوین تولد معنوی، بهار بندگی، صحت قرائت نماز، احکام، آشنایی با تقلید و مرجعیت، نشاط و شادابی، نجوم و قبله شناسی و فرهنگ تشکر برای دانش آموزان شرکت کننده برگزار شد.
8143/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فريضه نماز ارزيابي در مدارس گچساران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور

به منظور هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و با حمایت بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی، نخستین برنامه راهیان پیشرفت در خانه فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، خانه نوآوری و فناوری ایران با هدف ترویج و دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و آگاهی جامعه استعدادهای برتر و نخبگان، نخستین برنامه راهیان پیشرفت را برگزار می‌کند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، این رویداد، مسیر ارتباط و تعامل هرچه بهتر اقشار دانش آموز و دانشگاهی را با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان هموار کرده و در ترسیم افق پیش روی نقش آفرینان اقتصاد کشور گام برمی‌دارد.

این فصل از رویداد راهیان پیشرفت با حضور جمعی از مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی با بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران

(IHIT) زمینه را برای اطلاع‌رسانی و آشناسازی جامعه مخاطب با دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان فراهم می‌کند.

گام نخست این برنامه با نقش آفرینی اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها برای آشنایی دستاوردها و پیشرفت‌های فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان از زمستان ۱۴۰۲ و در قالب برگزاری هفت برنامه بازدید از کنسرسیوم دیالیز ایران، نخستین شتاب‌دهنده زیست‌فناوری کشور، بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا، شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تبلیغات و برندینگ، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام، گروه دارویی سیناژن و یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در خانه نوآوری و فناوری ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف همچون مواد پیشرفته، صنایع خلاق، زیست‌فناوری و سایر محصولات و خدماتی که از ظرفیت صادراتی برخوردار هستند به نمایش درآمده است.

در جریان این بازدید، مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی حاضر ضمن بازدید از غرفه‌های حاضر در نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • برگزاری مراسم جشن تكليف دانش آموزان دختر در شهر نسر  
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس بیضا
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • شروع هفته کار و کارگر با شعار «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی»