Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: حمایت از حضور زنان ، اقوام و اقلیت‌ها در عرصه‌های مختلف از رویکردهای رئیس جمهوری و در پاسخ به مطالبات مردم و وعده‌های انتخاباتی ایشان است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، معصومه ابتکار عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان گیلان افزود: با توجه به ابلاغ واگذاری 30 درصدی پست های مدیریتی به بانوان و جوانان تا پایان دوره دولت دوازدهم، بایستی برای تحقق این مهم تلاش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در مورد گام دوم تمدن نوین اسلامی تصریح کرد: رئیس جمهوری در پاسخ به پیام معظم له تاکید کرد که آن فرامین در سرلوحه برنامه ها قرار دارد.
ابتکار یکی از مولفه‌های کلیدی در انقلاب را عدالت و تحقق عدالت را از آرمان های انقلاب عنوان و اضافه کرد: عدالت از نظر سیاسی اینست که مردم بتوانند با تنوع دیدگاه‌ها و سلایق شان در انتخابات حضور داشته باشند و این، از دستاوردهای مهم مردم سالاری دینی در ایران است.
وی عدالت جنسیتی را یکی دیگر از ابعاد عدالت در حوزه عدالت اجتماعی دانست و ادامه داد: طبق آیات قرآنی؛ ملاک نزد خداوند نه نژاد ، نه قومیت و نه جنسیت بلکه تقواست و همه برابر خلق شدند ولی مسئولیت های اجتماعی و جایگاه هایی متفاوت در جامعه دارند.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه گزارش چهل ساله از روند تحولات جامعه زنان به تازگی انتشار یافته، گفت : این گزارش نشان دهنده تحولات عظیمی در این چهار دهه است ضمن اینکه زمینه حضور برای زنان در عرصه های مختلف فراهم شده و با وجود مخالفت عده‌ای در اوایل انقلاب برای حضور زنان در مجلس، امام راحل فرمودند که تعیین سرنوشت و حضور در سیاست مسئله ای مردانه نیست.
ابتکار خاطرنشان کرد: شاخص‌های عدالت جنسیتی را مصوب و ابلاغ و شاخص ها درباره آموزش، بهداشت ، ورزش و مشارکت اجتماعی را تعیین کرده ایم و در همین راستا سند ارتقاء وضعیت زنان استان نیز تنظیم شده است.
وی با اشاره به وجود مشکلاتی همچون کودکان بازمانده از تحصیل گفت: در بعضی از نقاط کشور کودکان بازمانده از تحصیل هنوز وجود دارند که البته تا قبل از انقلاب ، 38 درصد از دختران بازمانده از تحصیل بودند ولی اکنون به سه درصد رسیده که این آمار را نیز بایستی به صفر برسانیم.
ابتکار همچنین با اشاره به اهمیت ورزش برای زنان گفت: ورزش و نشاط همراه با رعایت شئونات اسلامی به یک اندازه حائز اهمیت هستند اما نباید دختران مان را به بهانه رعایت شئونات اسلامی، از ورزش و نشاط محروم کنیم.
وی افزود: به حجاب معتقد هستیم و باید هم در مدارس و هم در مکان هایی دیگر، زمینه دسترسی مساوی دختران و پسران به امکانات ورزشی را فراهم کنیم.
ابتکار در خاتمه سخنانش به آسیب های اجتماعی برای بانوان نیز اشاره و بیان کرد: طلاق و آسیب های دیگری همچون اعتیاد و خشونت را در هر استان شناسایی کرده ایم ضمن اینکه اطلس وضعیت زنان گیلان نیز آماده شده که در این سند ، شرایط زنان و کارهایی که انجام می دهند مشخص است.
وی یادآور شد: تحقق الگوی اسلامی پیشرفت را در گرو خانواده سالم می دانیم و باید در مدارس، دانشگاه‌ها ، خانواده‌ها و مهارت های ارتباطی را افزایش دهیم چراکه گفتگوی بین نسلی راهبردیست که در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.
معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده همچنین از مجموعه گیل بانو در رشت که مرکزی برای عرضه محصولات تولید شده از سوی زنان سرپرست خانوار است، بازدید کرد.
پیش از ظهر امروز نیز نشست پاسداشت بانوان تعاونگر و کارآفرین بخش تعاونی اقتصاد استان گیلان با حضور معصومه ابتکار در رشت برگزار شد.
7296 / 2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ابتكار گيلان حمايت از زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۸۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: قالیباف: وضعیت بازار ارز بررسی می‌شود

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تأثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تأثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

کد خبر: 1228414 برچسب‌ها محمدباقر قالیباف

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • سردار رادان: در طرح نور، ما حمایت رئیس جمهور و قوه قضائیه را داریم
  • سردار رادان: در طرح نور، رئیس جمهور از ما حمایت کرده است
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کارکنان دادگستری قم