Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - ایرنا - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز گفت: رشته های آموزشی این دانشگاه متناسب با نیازهای روز جامعه تعیین یا تغییر می کند.

به گزارش ایرنا، دکتر پیمان آراسته عصر شنبه درآئین تجلیل از دانش آموختگان منتخب دانشگاه علمی کاربردی استان البرز، افزود: امسال در هریک از مراکز علمی کاربردی وابسته این دانشگاه در البرز بین یک تا پنج رشته جدید تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت : از آنجا که دانشگاه علمی کاربردی مهارت محور است، بنابراین رشته های آموزشی براساس شرایط زمانی تعیین می شود.
آراسته گفت: تلاش ها براین است که دانشگاه جامع علمی کاربردی به نیازهای مهارتی روز جامعه پاسخ دهد و مطابق با این شرایط رشته های غیرضروری را کنار بگذارد.
وی افزود: امروز نخستین جشن دانش آموختگی برای شماری از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد و حرکت این دانشگاه بر نوآوری در فعالیت های آموزشی و توسعه مهارت ها متمر کز شده است.
در این مراسم دانشجویان برتر در رشته های علمی ، فرهنگی و قرآنی تجلیل شدند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در منطقه یک دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور در این مراسم اظهار داشت : علم ابزاری برای رسیدن به اهداف واقعی است .
حجت الاسلام رمضانی گفت: اگر امروز قدرت احاطه بر جهان دارد به واسطه علم است لیکن بنا به فرموده امام صادق(ع) واقعیت علم نور است که خدا اراده کرده در دل هر کس قرار می دهد و انسان به واسته بندگی خدا به آن می رسد.
وی افزود: تمام شئونات زندگی مقدمه ای برای رسیدن به خدا است و اگاهی است که انسان را نجات می دهد باید بدانیم که چگونه علم آموزی کنیم.
7410/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دانشگاه علمي كابردي البرز رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۶۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)