Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: با افشای جزئیات پرونده مونیکا ویت که به جرم جاسوسی برای ایران متهم شده است، نام برخی چهره‌های دیگر به میان آمده است. این در حالی است که امروز وزیر خارجه ایران، آمریکا را متهم به خرابکاری در پرتاب ماهواره کرده است.
انتشار کیفرخواست «مونیکا ویت» افسر سابق اطلاعات نیروی هوایی ارتش آمریکا که به جرم جاسوسی و درز اطلاعات محرمانه برای ایران متهم شده بود، واشنگتن را در شوک فرو برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تنها کسی نیست که نامش در پرونده جاسوسی برای ایران مطرح است؛ دیلی بیست در گزارشی مدعی شده بازداشت مرضیه هاشمی به خاطر رابطه با این پرونده بوده است. به جز نام مرضیه هاشمی، نام بهزاد مصری، مجتبی معصوم‌پور، حسین پرور و محمد پریار نیز در این پرونده ذکر شده است. 
مونیکا ویت تنها کسی نبوده که بر صندلی بازجویان نشست. این کیفرخواست برای هکر معروف ایرانی که افسران اطلاعاتی آمریکا را با هدف جاسوسی مورد حمله سایبری قرار داده بود، نیز صادر شده است. فارین پالسی در گزارشی در این‌باره مدعی شده کیفرخواست بهزاد مصری دریچه‌ای را به سمت اقدامات اطلاعاتی ایران باز می‌کند. به گفته بازپرسان این پرونده، بهزاد مصری و سه هکر ایرانی دیگر از اطلاعاتی که مونیکا ویت به آنها داده برای زیر نظر داشتن مقامات اطلاعاتی آمریکایی استفاده کرده‌اند. فارین پالیسی نوشته با اعلام خبر جاسوسی مونیکا ویت، همه توجه‌ها به او جلب شد و کسی به نام بهزاد مصری توجه نکرده بود. اما برای مقامات ارشد آمریکایی، فعالیت‌های هکری ایرانی با نام بهزاد مصری به معنای به صدا در آمدن زنگ خطر است. در نوامبر ۲۰۱۷، جون کیم دادستان وقت آمریکا در جنوب نیویورک فردی ایرانی به نام بهزاد مصری را به حمله‌ هک به سرور‌های شبکه اچ‌بی‌اُ (HBO) و لو دادن فیلمنامه‌ سریال GOT (گیم اف ترونز یا بازی تاج و تخت) متهم کرد. جون کیم دادستان وقت آمریکا در کیفرخواست مصری نوشته بود: زمستان برای بهزاد مصری از راه رسیده است. اشاره دادستان به جمله مشهور سریال تاج و تخت بود که می‌گوید زمستان در راه است. (Winter Is Coming) در آن سال اپیزود‌های سریال تاج و تخت پیش از پخش تلویزیونی روی خروجی‌های اینترنتی قرار گرفت و به درآمد‌های شبکه اچ بی او به عنوان مسئول پخش این سریال ضربه سنگینی وارد کرده بود. در کیفرخواست مصری همچنین گفته شده او علاوه بر این خسارت، از اچ بی او درخواست ۶ میلیون دلار باج کرده بود تا خرابکاری‌های بیشتری علیه آن‌ها انجام ندهد. روزنامه واشنگتن پست در گزارشی در این باره در همان زمان نوشته بود کامپیوتر‌های شبکه اچ بی او در بهار سال جاری هک شدند و مدیر این شبکه تلویزیونی در نامه‌ای به کارمندان خود در مرداد ماه گفته بود، برآورد‌ها در مورد حمله سایبری گسترده‌ای به این کانال در جریان است. این گزارش اضافه کرده بود، برآورد‌ها در آن زمان حاکی از آن بود که ابعاد حمله به شبکه اچ‌بی‌او، به مراتب بزرگ‌تر از حمله به استودیو فیلمسازی سونی و کلمیبا پیکچرز در سال ۲۰۱۴ بوده‌است. طبق این گزارش، در حمله سایبری به اچ‌بی‌او قسمت‌های پخش نشده از سریال‌های مشهوری مانند «بازی تاج و تخت» و نیز ده‌ها فیلم و سریال دیگر به سرقت رفته بود. به گزارش رویداد۲۴ آن زمان رسانه‌های آمریکایی خبر داده بودند که در میان اطلاعات و داده‌های به‌ سرقت‌رفته، مسائل پشت‌پرده در مورد قرارد‌های مسابقات حرفه‌ای، ایمیل‌های مقام‌های اجرایی یا رمز عبور معاون حقوقی شرکت اچ‌بی‌او نیز به چشم می‌خورد. جون کیم دادستان وقت فدرال منطقه منهتن نیویورک در یک نشست خبری گفته «بهزاد مصری در ایران به سر می‌برد بنابراین دستگاه قضایی آمریکا نمی‌تواند بهزاد مصری را بازداشت کند.» این خبر البته توسط هیچ مقام ایرانی تایید نشده بود و ادعایی بود که از سوی دادگاه آمریکا طرح شده بود. فارین پالسی در یادداشتی مدعی شده بود که «بهزاد مصری پس از آن ماجرا به یک مامور اطلاعاتی آزاد تبدیل شد که روابط مبهمی با سرویس‌های اطلاعاتی ایران پیدا کرده است.» این در حالی است که کیفرخواست بهزاد مصری نشان می‌دهد در هیچ کجای متن قرائت شده حرفی از انجام عملیات‌های او از طرف ایران نبوده است. جان هولتکویست رییس شرکت امنیت سایبری فایر آی به فارین پالسی گفته این افراد احتمالا به صورت پیمانکاری کار می‌کنند و الزاما افسران مخفی نیستند.
بازپرسان آمریکایی مدعی‌‌اند که مونیکا ویت برای ایران بسته‌ای از اطلاعات درباره همکاران سابق فراهم آورده که به هکر‌های ایرانی اجازه می‌دهد با خیال راحت علیه آن‌ها جاسوسی کنند. بهزاد مصری در سال ۲۰۱۵ به همراه همکاران خود یک شخصیت آنلاین تحت عنوان «بلا وود» ساخته بود که از این عنوان برای تحت نظر داشتن جاسوسان آمریکایی استفاده می‌شود. مونیکا ویت در یک ایمیل که به یکی از همکاران سابقش که افسر اطلاعات آمریکا در کابل بوده ارسال کرده، تحت عنوان «بلا وود» نوشته که قرار است فایل عکسی را برای او بفرستد، اما به او گفته باید آنتی ویروسش را برای باز کردن این فایل عکس خاموش کند. فارین پالیسی نوشته چندین سال قبل از اینکه اتهامات مونیکا ویت علنی شود، داستان او در رسانه‌های ایران به موضوعی جذاب تبدیل شده بود. تصویری که ایران در طول سال‌ها از ویت در تلویزیون ایران ارائه شده، دائما در حال تغییر بوده است. ابتدا ویت به عنوان یک معترض چپ حامی جریان اشغال وال استریت معرفی شده اما بعدا این تصویر تغییر یافته است. نشریه ایر فورس تایمز نوشته ایران غالبا به مشکلات اجتماعی درون آمریکا و هرگونه اعتراضی که در این کشور رخ دهد، علاقه ویژه‌ای دارد. ویت که در سال ۲۰۰۸ نیروی هوایی ارتش را ترک کرده بود بعد‌ها در سال ۲۰۱۲ برای شرکت در یک کنفرانس با عنوان هالیوودیزه شدن که توسط سازمان غیر انتفاعی «افق نو» برگزار شده بود، به ایران سفر کرد. سازمان افق نو در وبسایت رسمی خود نوشته «موسسه بین المللی اندیشمندان و هنرمندان مستقل (افق نو) تحت مدیریتِ نادر طالب زاده، سازمانی مردم نهاد و غیردولتی هست که ‏برای اولین بار پای چهره‌های شاخص و منتقد غربی را طی کنفرانس‌های بین المللی و نشست‌های علمی‌-تخصصی در تهران... به ایران باز کرد. ‏ از جمله این کنفرانس‌های بین المللی می‌توان به هالییوددیسم (۳ دوره)، افق نو (۵ دوره) و سینما، پیامبر و ادبیات جهانی (یک دوره) اشاره کرد.»
وزارت خزانه‌داری آمریکا در پی انتشار خبر جاسوسی مونیکا ویت برای ایران، این سازمان غیر انتفاعی را نیز تحت تحریم قرار داد و نام نادر طالب زاده نیز میان افرادی قرار گرفت که توسط آمریکا تحریم شده‌اند. به جز نام نادر طالب زاده، این نام‌ها نیز در میان تحریم‌شدگان به چشم می‌خورد: زینب مهنا طالب‌زاده، حسین عباسی، مجتبی معصوم‌پور، میلاد میرزا بیگی، حسین پرور، حامد قشقاوی و محمد باقر شیرین‌کار. بازپرسان آمریکایی درباره اینکه چگونه مونیکا ویت تشویق شده به ایران سفر کند تحقیقات جامعی انجام داده‌اند و در این تحقیقات از فردی تحت عنوان «فرد A» نام برده‌اند که یک ایرانی-آمریکایی دو تابعیتی است که از طرف سرویس‌های امنیتی آمریکا مسئول استخدام مونیکا ویت به عنوان دستیار کارگردان در فیلم‌هایی بوده که قرار بوده بعد‌ها در ایران منتشر شوند.
ایر فورس تایمز، روزنامه‌ای که اخبار مربوط به نیروی هوایی آمریکا را منتشر می‌کند در گزارشی مدعی شده این ویژگی‌ها با مرضیه هاشمی که اخیرا توسط قاضی‌ای که به پرونده ویت نیز رسیدگی میکرده بازداشت شده، همخوانی دارد. این ادعا از سوی دیلی بیست نیز مطرح شده بود. با اینهمه مرضیه هاشمی مجری و خبرنگار آمریکایی‌الاصل شبکه پرس تی وی، روز ۱۳ ژانویه (۲۳ دی ماه) در آمریکا بازداشت و بعد از یازده روز آزاد شد. برخی مقام‌های امنیتی آمریکا همچنان معتقدند احضار مرضیه هاشمی توسط قاضی پرونده «مونیکا ویت» به خاطر ارتباط او با ویت و همچنین ارتباط هاشمی با سازمان افق نو بوده است. به گزارش رویداد۲۴ پس از انتشار کیفرخواست این پرونده، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران از خرابکاری عمدی ایالات متحده آمریکا در پرتاب ماهواره ایرانی که با شکست مواجه شده بود، خبر داد. در روزهای اخیر پرونده فعالان محیط زیستی به جرم جاسوسی برای آمریکا علیه ایران در جریان است. قوه قضائیه ایران در حال رسیدگی به پرونده تعدادی از فعالان محیط زیست است که گفته شده از پایگاه‌های نظامی ایران جاسوسی کرده‌اند. برچسب ها: تاج و تخت ، جاسوسی ، مرضیه هاشمی ، مونیکا ویت

منبع: خرداد

کلیدواژه: تاج و تخت جاسوسی مرضیه هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا

بین الملل تابناک: واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران، اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران، تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا و آغاز رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه از مهم ترین خبرها و رویدادهای منطقه ای و بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.

واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: « من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پاتل در پاسخ به سوال دیگری درباره گزارش حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا و وضعیت خبرنگاران و شبکه اینترنشنال گفت: نمی خواهم به هیچ بخش خاصی در گزارش حقوق بشر اشاره کنم.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال با تکرار اتهامات ضد ایرانی واشنگتن مدعی شد: «اما همه می دانند که حکومت ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان تروریسم در جهان است. همزمان با این امر، حکومت ایران کاملا یک محیط آزاد و باز رسانه ای را نادیده می گیرد. شما در سه سال گذشته شاهد سرکوب شدید نهاد های رسانه، خبرنگاران و اهالی رسانه در ایران بوده اید. ما به انجام اقدامات برای مسوول ساختن حکومت ایران به دلیل نقض حقوق بشر و  خرابکارانه ادامه خواهیم داد.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با ایرنا درباره برخی ادعاها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم تحریم های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعاهای ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا  دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.

 وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده ها شرکت آمریکایی و نهادهای دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت های سایبری علیه نهادهای آمریکایی را منتشر می کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت ها و نهادهای دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا  فیشینگ و دیگر  اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهادهای دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا  ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشارهای اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن  آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها  می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می کند.»

سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران

خبرگزاری رسمی کره شمالی امروز چهارشنبه اعلام کرد یک هیات اقتصادی پیونگ یانگ به ریاست وزیر امور اقتصادی خارجی این کشور عازم ایران شده است.

 خبرگزاری رسمی کره شمالی «کی سی ان ای» اعلام کرد: این هیات اقتصادی به ریاست یون جونگ هو وزیر امور اقتصادی خارجی کره شمالی روز ۲۳ آوریل (به وقت محلی) این کشور را به مقصد ایران ترک کرده است.

این خبرگزاری به جزئیات دیگری در مورد این سفر اشاره نکرد.

آخرین بار در اوت ۲۰۱۹ یک هیات عالی رتبه کره شمالی به ایران سفر کرد. پیش از آن نیز وزیر امور خارجه کره شمالی در سال ۲۰۱۸ با هیاتی عازم تهران شده بود.

تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا

چند روز پس از تصویب بسته حمایتی ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، اسرائیل و تایوان در مجلس نمایندگان آمریکا، مجلس سنا نیز این بسته را به تصویب رساند.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، مجلس سنای آمریکا روز گذشته، بسته کمک ۹۵ میلیارد دلاری حمایت از اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد. این بسته هفته گذشته پس از ماه‌ها تاخیر و اختلاف به تصویب مجلس نمایندگان رسید.

اکنون پس از تصویب این بسته در سنا، جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا نیز این قانون را امروز چهارشنبه امضا خواهد کرد.

به نوشته این شبکه خبری، تصویب این بسته پیروزی چشمگیری برای بایدن، دموکرات‌های کنگره و سناتور میچ مک کانل رهبر جمهوری‌خواهان مجلس سنا است که مدت‌ها برای ارسال کمک به اوکراین تلاش می‌کرد.

سناتور چاک شومر رهبر اکثریت دموکرات‌های سنا و از حامیان تداوم حمایت از اوکراین، اندکی پیش از تصویب نهایی این بسته، گفت: «امشب، ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهوری روسیه) از لحظه‌ای که اراده آمریکا را زیر سوال برد، پشیمان می‌شود».

این بسته شامل نزدیک به ۶۱ میلیارد دلار کمک به اوکراین، بیش از ۲۶ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی و ۸ میلیارد دلار برای منطقه هند و اقیانوسیه است.

بایدن نیز به دنبال تصویب این بسته حمایتی در سنا، در بیانیه ای این نهاد قانونگذار را تحسین کرد.

تصویب این بسته در مجلس نمایندگان آمریکا پس از ماه‌ها بلاتکلیفی و فشار فزاینده نمایندگان محافظه‌کار مخالف تداوم کمک به اوکراین صورت گرفت که مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان را تهدید به برکناری کرده بودند.

کمک به اوکراین و اسرائیل پس از آن متوقف شد که جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان و سنا ابتدا خواستار اقدام در مورد امنیت مرزها به ویژه مرز جنوبی با مکزیک شده بودند.

شومر نیز در بخش دیگری از سخنانش پس از تصویب این بسته در مجلس سنا گفت: من امشب برای رئیس جمهوری [ولودمیر] زلنسکی پیام گذاشتم. وی روز گذشته با من تماس گرفته و گفت: «من این کار را تمام‌شده می‌دانم». من هم به او گفتم: «برو و در جنگ پیروز شو».

زلنسکی نیز به دنبال تصویب این بسته در سنا، این مجلس را تحسین کرد و در پستی در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من امروز از سنای ایالات‌متحده برای تصویب کمک‌های حیاتی به اوکراین سپاسگزارم.

آغاز رزمایش دریایی مشترک سوریه و روسیه

رزمایش مشترک نیروهای دریایی سوریه و روسیه در پایگاه طرطوس، روز (سه شنبه)آغاز شد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) امروز در این باره اعلام کرد: نیروی دریایی سوریه با همکاری یگان روسیه، رزمایش مشترک نیروهای دریایی را در پایگاه (طرطوس) آغاز کردند.

این منبع افزود: تمرینات مشترک سوریه و روسیه شامل عملیات دریایی، عملیات تیراندازی و شلیک هوایی برای پاسخ به حملات متخاصم است.

هدف این رزمایش گسترش تعامل میان نیروهای مسلح دو کشور و افزایش موفقیت اقدامات ضدتروریستی مشترک آنهاست.

روسیه و سوریه چند ماه پیش نیز یک رزمایش مشترک با حضور نیروها و پدافند هوایی با هدف بالابردن آمادگی خود برای مقابله با حملات هوایی دشمن، انجام دادند.

 

دیگر خبرها

  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد