Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: مدت‌ها گذشت، اروپا هنوز تن به شرایط آمریکا نداده و تازه یک راهکار جایگزین را طراحی کرده است چون این راهکار فازهای مختلف دارد، نمی‌توان الان گفت چگونه است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: مدت‌ها گذشت، اروپا هنوز تن به شرایط آمریکا نداده و تازه یک راهکار جایگزین را طراحی کرده است چون این راهکار فازهای مختلف دارد، نمی‌توان الان گفت چگونه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قریب به اتفاق کارشناسان و فعالان اقتصادی متفق القول‌اند که اقتصاد ایران دولتی و متکی بر نفت است؛ به عبارت بهتر بخش خصوصی و تعاونی گرچه در این عرصه نقش آفرینی هایی دارند اما نبض معادلات در اختیارشان نیست و بیشتر تأثیرپذیر از تصمیمات حاکمیتی هستند تا آنکه بخواهند تأثیرگذار باشد.

با وجود این واقعیت محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اخیرا در اظهارنظری گفته «مشکل ما در اقتصاد این است که اقتصاد ایران هنوز از نااهلان و نامحرمان پاکسازی نشده، امیدواریم که در سال های آینده که عصر دیگری از انقلاب اسلامی آغاز می شود سال پاکسازی اقتصاد ایران از نااهلان و نامحرمان باشد».

همواره دسترسی آزاد به اطلاعات و شفافیت مالی در معاملات و مراودات پولی، بانکی، تجاری و بازرگانی مهمترین اصل پیشگیری کننده از وقوع فساد و موثرترین راه مبارزه با مفسدان اقتصادی دانسته شده است.

فرهاد دژپسند درباره تعیین مصادیق نااهلان و نامحرمان عرصه اقتصادی کشور به خبرآنلاین گفت: در پاکسازی که آقای رضایی فرمودند، خود ایشان باید توضیح دهد چه مضمونی مدنظرشان بوده است چون من در جریان انگیزه طرح این صحبت نبودم. در اقتصاد ما، عمدتا حوزه نفت دولتی اما حوزه های خدمات و کشاورزی توسط بخش غیردولتی اداره می شود.در بخش نفت مشاهده کردیم به محض اجرای برجام، تولید کشور در این حوزه افزایش زیادی یافت و فروش نفت روزانه به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه رسید.

وزیر امور اقتصاد و دارایی در پاسخ به این سئوال که آیا ما در عرصه اقتصادی کشور نامحرم داریم؟ اظهار کرد: عرصه اقتصادی وسیع است از خرده فروشی تا بنگاه های بزرگ مقیاس، از عرصه اجرا تا سیاستگذاری و از قوه مجریه تا قوه مقننه و قوه قضائیه را شامل می شود بنابراین چون اصل موضوع صحبت آقای رضایی را نمی دانم نمی توانم در این باره صحبت کنم.

وی درباره تو خالی خواندن اینستکس از سوی مخالفان دولت افزود: نمی دانم توخالی یا تو پُر بودن را با چه مقیاسی ارزیابی می کنند. بحث های مفصلی روی این موضوع وجود دارد اما به طور کلی می توان گفت این یک گامی در عدم همراهی با آمریکا برای اعمال تحریم علیه ایران است.

عضو کابینه دولت دوازدهم یادآور شد: الان مدت ها گذشت، اروپا هنوز تن به شرایط آمریکا نداده و تازه یک راهکار جایگزین را طراحی کرده است چون این راهکار جایگزین فازهای مختلف دارد، نمی توان الان گفت چگونه است.

دژپسند در پاسخ به این سئوال که آیا آمریکا امکان جدیدی برای اعمال تحریم بیشتر علیه ایران دارد یا خیر؟ توضیح داد: خیر، دیگر هرچه خواست به اجرا درآورد. خوشبختانه چون سابقه خوبی در مواجهه با تحریم داریم باید آماده باشیم و از قابلیت های منطقه برای مواجهه با تحریم ها استفاده کنیم.

منبع:خبرانلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آمريكا تحریم دژپسند احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۲۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است


به گزارش صدای ایران از انتخاب،آسوشیتدپرس در گزارشی تفصیلی به بررسی تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر فعالیت‌های قالی‌بافان سنتی در ایران پرداخته است که با چالش‌های زیادی مواجه هستند.

به نوشته این خبرگزاری، بازار تاریخی کاشان در مرکز ایران، با فرش‌های ابریشمی نفیس خود در جهان شناخته می‌شود، اما به دنبال فروپاشی توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی، و افزایش تنش‌های گسترده با غرب، بافندگان این قالی‌ها برای فروش محصولات خود دچار مشکل هستند.

بر اساس آمار گمرک دولتی ایران، صادرات فرش این کشور که دو دهه قبل بیش از دو میلیارد دلار بود، در سال گذشته خورشیدی به کمتر از ۵۰ میلیون دلار کاهش یافته است.

این خبرگزاری نوشت: با توجه به شرایط ایران، گردشگران خارجی کمتری به این کشور سفر می‌کنند، و از طرفی، به دلیل مشکلات انجام معاملات بین‌المللی، فرش‌های ایرانی به فروش نمی‌رسند.

به گفته علی فائز، صاحب یک مغازه فرش‌فروشی در بازار کاشان، آمریکایی‌ها از بهترین مشتریان فرش ایرانی بودند که اشتیاق فراوانی برای خرید این کالای لوکس داشتند، و در گذشته فرش‌های زیادی می‌خریدند.

صنعت قالی بافی کاشان در فهرست «میراث فرهنگی ناملموس جهانی» یونسکو به ثبت رسیده است.

بسیاری از بافندگان فرش‌های ایرانی، زن هستند و مهارت‌های لازم برای آفرینش این محصول سنتی نسل به نسل منتقل می‌شود. بافت یک فرش نفیس فرآیندی پیچیده دارد و ممکن است ماه‌ها طول بکشد.

این خبرگزاری در بخشی از گزارش خود نوشت: گردشگران غربی و خارجی برای دهه‌ها بهترین مشتریان فرش‌های ایرانی بودند و در سفر خود به این کشور فرش‌های نفیس را به‌عنوان یادگاری یا سوغاتی می‌خریدند.

در بیش از چهار دهه گذشته، واردات فرش ایران به آمریکا چند بار توسط دولت‌های مختلف ایالات متحده ممنوع و آزاد شده است. پس از فروپاشی برجام، ورود فرش‌های ایرانی به ایالات متحده بار دیگر قدغن شد.

ممنوعیت واردات فرش ایران به آمریکا، از بهترین بازار‌های جهانی این کالای لوکس، ضربه سنگینی برای قالی‌بافان ایرانی محسوب می‌شود.

به گفته عبدالله بهرامی، رئیس سندیکای ملی تولیدکنندگان فرش دستباف، ارزش صادرات سالانه فرش ایران به آمریکا پیش از تحریم حدود ۸۰ میلیون دلار بود.

کاهش مسافرت گردشگران آمریکایی و اروپایی به کاشان یکی از دلایل دیگر وضعیت بد اقتصادی قالی‌بافان است. با توجه به شرایط کنونی در ایران و منطقه، تقریبا ورود این گردشگران به کاشان که بهترین مشتریان فرش ایرانی هستند، تا حد زیادی متوقف شده است.

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • لبه تیغ
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است