Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان یزد، ششمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی استان یزد، روز سه شنبه 23 بهمن ماه با حضور استاندار یزد ، معاون امور عمرانی استاندار، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد و اعضای کارگروه سازگاری با کم آبی در محل استانداری یزد برگزار شد.

 استاندار یزد در این جلسه با تاکید بر تداوم برنامه های سازگاری با کم آبی در استان، خواستار جدیت و تلاش همه دستگاههای ذیربط و فرمانداری های استان برای رفع موانع اجرایی شدن مصوبات این کارگروه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی طالبی اطلاع رسانی مناسب به مردم در حوزه مدیریت مصرف را  امری ضروری دانست و خاطر نشان کرد: تصمیمات و اقداماتی که جهت تامین آب استان و مدیریت مصرف صورت گرفته باید به مردم انتقال داده شود تا ذهنیت آن ها در خصوص کم کاری مسئولین در حوزه کمبود آب اصلاح گردد.

وی با تقدیر از دست اندرکاران طرح سپاس آب، این طرح را بسیار ارزنده توصیف کرد و اظهار داشت: اینگونه طرح ها برای آگاه سازی مردم و اطلاع رسانی شایسته در مورد مسئله کم آبی و بی آبی استان بسیار موثر خواهد بود.

طالبی افزود: در مدیریت مصرف و سازگاری با کم آبی، بعد خانوار نیز باید مورد توجه قرار گرفته و برای مشترکین پرمصرف، برنامه ها و سیاست های بازدارنده وجود داشته باشد .

استاندار یزد در پایان گفت: متقاعد کردن استان های همجوار یزد برای همکاری و اعمال محدودیت در حوضه آبریز برای کشاورزانشان امری ضروری است تا کشاورزان یزدی احساس تبعیض نکنند و مدیریت مصرف کشاورزان یزدی، باعث استفاده بیشتر کشاورزان استان های همجوار نشود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد نیز در این کارگروه با اشاره به میزان  بارش ها از ابتدای سال جاری تاکنون عنوان کرد و افزود : میزان بارش های سالجاری 43 میلیمتر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که 10 میلی متر بود، 4 برابر شده است و بخش عمده ای از بارش های سال جاری را در روزهای 21 و 22 بهمن ماه داشتیم.

محمد مهدی جوادیان زاده ادامه داد: اما متوسط بارش بلند مدت در یزد 49 میلیمتر بود که علی رغم بارش های خوب در روزهای اخیر هنوز نتوانسته ایم به این میزان برسیم.

وی روند نصب کنتورهای هوشمند بر چاه های مجاز را خوب ارزیابی کرد و افزود: پیش بینی ما برای نصب کنتورهای هوشمند در سال 97 تعداد 1776 مورد بود که تا کنون به رقم 1719 رسیده ایم و تعداد باقیمانده نیز به علت تغییر نوع کنتورهای هوشمند به الکترو مغناطیسی و کمبود اعتبار دولت هنوز محقق نشده است.

جوادیان زاده اضافه کرد : در بخش کشاورزی 63 درصد چاههای مجاز به کنتور هوشمند مجهز شده اند که این رقم در بخش صنعت و خدمات، 34درصد است و در بخش شرب و بهداشت نیز فاقد کنتور هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح فرآیند اجرای طرح سپاس آب پرداخت و شاخص های ارزیابی طرح های ارسالی و نحوه انتخاب برگزیدگان در سه کارگروه تخصصی شرب، کشاورزی و صنعت را مطرح کرد.

جوادیان زاده در پایان گزارشی از اقدامات کارگروه سازگاری با کم آبی و ایجاد کمیته تخصصی ذیل این کارگروه برای تخصصی تر نمودن مباحث آب در استان ارائه کرد و از میزان و تعداد مصوبات این کمیته سخن گفت.

لازم به ذکر است تبادل اطلاعات مکان محور اراضی ملی و مستثنیات چاههای غیرمجاز کشاورزی در راستای تسریع در اقدامات قضایی به منظور خلع ید متصرفین اراضی ملی ، الزام کلیه ادارات دولتی استان به نصب لوازم کاهنده مصرف، بررسی پتانسیل های شرکت دانش بنیان د رخصوص امکان تولید لوازم و قطعات کاهنده مصرف آب و مطالعات مکان یابی نقاط برداشت آب در سطح شهر یزد، برخی از مصوبات پیشنهادی شرکت آب منطقه ای یزد در ششمین جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه سازگاری با کم آبی استان یزد بود.

گفتنی است بررسی اقدامات شورای حفاظت از منابع آب یزد و کارگروه سازگاری با کم آبی استان یزد همچنین ارائه گزارشی از وضعیت اقلیمی استان توسط مدیرکل سازمان هواشناسی استان ، دستورکارهای این جلسه از شورا بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان هواشناسی شاخص کشاورزی معاون امور عمرانی استاندار یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار غیرشعاری می تواند ذهنیت جوانان را به فرزندآوری مثبت کند

به گزارش قدس آنلاین، فرهاد قائمیان بازیگر سینما،‌ تئاتر و تلویزیون در گفت و گو با ستاد خبری جایزه ملی جوانی جمعیت درباره تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه و نقش موثر هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت نکاتی را مطرح کرد.

قائمیان درباره تهدیدات جمعیتی سال‌های آتی در ارتباط با پیری و میانسالی جمعیت گفت: هر چند سالمندان هم می‌توانند در توسعه کشور نقش داشته باشند اما آن نقش خلاقانه و ایده پردازانه‌ای که جوانان می‌توانند در پیشرفت کشور داشته باشند را ندارند.

وی با اشاره به ساختار جمعیتی در نسل‌های آتی گفت: ما نیاز داریم که دولت به تسهیلات بیمه‌ای و اعتبار، مداخلات پزشکی و سلامتی جامعه نیز توجه ویژه داشته باشد تا نسل جوان به راحتی به فرزندآوری توجه کند و فرزندآوری را یکی از برنامه‌های سال‌های ابتدایی تشکیل خانواده‌ درنظر بگیرند.

وی با اشاره به نقش هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت گفت: باید با ساخت فیلم‌، سریال‌ و مستندهای به دور از شعارزدگی، ذهنیت مثبت جوان امروز نسبت به فرزندآوری را تقویت کرد و جامعه را نسبت به تهدیدات پیری جمعیت آگاه کرد.

قائمیان با اشاره به زنگ خطرهای جمعیتی در کشور گفت: قانون جوانی جمعیت می‌تواند کمک کننده به برون رفت از بحران سالمندی باشد، البته این اتفاق با موج رسانه‌ای و تبلیغات درون و برون مرزی نیز خیلی مرتبط است چرا که ما باید تبلیغات مناسب در این راستا داشته باشیم، مطالعات جمعیتی هم باید هدفمند و براساس شرایط ما در برهه کنونی باشد و باید بتوانیم شعارهای مناسب دراین راستا تولید کنیم.

وی در پایان با اشاره به تسهیلات حمایتی برای فرزندآوری گفت: جوانان ایران باید پشتوانه حمایتی هم برای ازدواج و هم فرزندآوری صحیح داشته باشند و با برنامه ریزی، قانون جوانی جمعیت به بار بنشیند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • آثار غیرشعاری می تواند ذهنیت جوانان را به فرزندآوری مثبت کند
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی سینما آزادی
  • کم‌کاری و اهمال دستگاه‌ها در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی قابل پذیرش نیست
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است