Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@15:32:30 GMT

نمکی: وزارت بهداشت به معاونت اجتماعی نیاز ندارد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۴۱۰۵

نمکی: وزارت بهداشت به معاونت اجتماعی نیاز ندارد

وزیر بهداشت گفت: اعتقادی به معاونت جداگانه اجتماعی ندارم و معتقدم همه معاونت های وزارت بهداشت باید جامعه محور حرکت کنند.

سعید نمکی در گفت و گو با ایرنا افزود: همه معاونت ها شامل بهداشت، آموزش و درمان باید به موضوعات سلامت به صورت جامعه محور نگاه کنند. اینکه معاونت جداگانه ای به نام اجتماعی داشته باشیم، دیدگاه من نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: چیزی حدود 32 سال پیش موضوع COME یا جامعه محوری را نوشتم و اعتقاد دارم آموزش ها باید از بیمارستان محور به جامعه محور تغییر کند.

نمکی بیان کرد: باید دیوارهای بین خودمان و جامعه را برداریم و همه معاونت های وزارت بهداشت، بخش جامعه محور داشته باشند؛ زیرا این موضوع، کار یک معاونت جداگانه نیست و من به سیاست ادغام یافته خدمات اعتقاد دارم.

مسئولان وزارت بهداشت معتقدند: حدود 75 درصد اختیارات حوزه سلامت به امور اجتماعی و اقتصادی مانند آموزش عمومی، سطح سواد، محیط زیست، اشتغال، درآمد مردم، وضع مسکن بستگی دارد که در حوزه اختیارات وزارت بهداشت نیست به همین علت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت در زمان فعالیت قاضی زاده هاشمی در این دستگاه ایجاد شد تا هماهنگی های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.


برگزاری جشنواره هایی مانند جشنواره فیلم سلامت، جشنواره ادبیات سلامت و جشنواره رسانه های دیجیتال در زمان تصدی ایازی در معاونت اجتماعی وزارت بهداشت انجام شد.

تاکنون سید محمد هادی ایازی، معاون اسبق امور اجتماعی شهرداری تهران عهده دار سمت معاونت اجتماعی این وزارتخانه بود. ایازی با اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان با اخذ مجوز در این سمت ماندگار شد اما روز شنبه خبر استعفای ایازی از این سمت منتشر شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نمکی وزارت بهداشت معاونت اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به نقش بی‌بدیل ماماها در مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقا سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، گفت: نقش ماما در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، حسین فرشیدی اظهار کرد: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

وی افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی‌بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان از دیگر اقدامات ماماها در کشور است، تصریح کرد: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است، باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه‌تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

کد خبر 751701

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد