Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر شاه حسینی معاون بین الملل دانشگاه علم و صنعت در این مراسم گفت: از ابتدای سال جاری فعالیت های بین المللی تحت تاثیر شرایط‌ بین المللی که برای کشور ایجاد شده، قرار گرفته که لازم است به مشکلات این حوزه بیندیشیم. سه میزگرد در این مراسم در‌ نظر گرفته شده و در آن راهکارهای مختلف دانشگاه ها در حوزه بین المللی به بحث گذاشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نوسانات ارزی‌مشکلاتی‌را برای ما‌ایجاد کرده است امیدوارم بتوانیم با توجه به برنامه های این نشست، مشکلات این حوزه را شناسایی‌و در جهت رفع آن تلاش کنیم.


معاون بین الملل دانشگاه علم و صنعت گفت: میزگرد اول‌در راستای چالش های موجود در فضاهای دانشگاه ها در نظر‌گرفته شده است. میزگرد دوم نیز تحت عنوان فرصت های بین المللی همکاری علمی با حضور سفرا برگزار خواهد شد. میزگرد سوم نیز تحت عنوان امنیت تعاملات علمی بین المللی و بررسی چالش ها و راهکارها برگزار‌خواهد‌ شد.

دکتر عطاالله کوهیان رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی در این مراسم گفت: حرکت هایی که در وزارت علوم صورت می گیرد، بر اساس هم اندیشی، همکاری و هم فکری با مدیران مربوطه شکل گرفته است، هر ساله در این حوزه برنامه های مختلفی با حضور مدیران بین الملل و پژوهشگاه ها در راستای علملکرد یک ساله آن ها برگزار خواهد شد. در این جلسات راهکارها به بحث گذاشته می شود و پس از آن به نتیجه گیری‌خواهیم رسید.

وی ادامه داد: از سخنرانان خواستیم که این محورها را به گونه ای مطرح کنند که جنبه عام داشته باشد. در بحث جذب دانشجو، نقشه راه برای همکاری علمی و طرح های تحقیقاتی مشترک در این جلسات به بحث گذاشته خواهد شد.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی گفت: سرمایه گذاری اخیر علمی که توسط آلمان با مبلغ حدودی ۱۰۰ هزار یورو صورت گرفت بیانگر آن است که اساتید ما اقدامات خوبی انجام داده اند.

انتهای پیام /

31 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه