Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، فریبرز درتاج رئیس انجمن روانشناسی تربیتی در پنجمین همایش ملی روانشناسی مدرسه که در کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: در شاخص‌هایی مانند پوشش تحصیلی، برابری جنسیتی، نرخ باسوادی برای جمعیت ۱۵ تا ۲۴، رتبه‌ها در المپیاد‌های علمی و مواردی از این قبیل از چشم انداز ۱۴۰۴ زودتر به نتیجه رسیدیم، اما در شاخص کیفیت آموزشی کاشتی‌هایی داریم و باید بودجه آموزش و پرورش برای آموزش معلمان جدی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آموزش کودک از بدو تولد

وی افزود: یکی از دلایل موفقیت کشور‌های پیشرفته توجه به یافته‌های علمی است؛ به عنوان مثال اطلاعات حوزه روانشناسی شناختی نشان می‌دهد، بیشترین ارتباطات عصبی کودکان بین ۲ تا ۱۰ ماهگی است و یافته‌های جدید نشان می‌دهد استعداد پدیده‌ای ذاتی نیست و یک کودک از بدو تولد در اوج است و هر یک دقیقه آموزش به آن‌ها کمک می‌کند.

درتاج بیان کرد: میانگین بهره هوشی افزایش داشته اما وضعیت بهتر نشده است. آدم‌های باهوش بیشتر دچار استدلال غلط می‌شود و ویژگی‌هایی مانند همه چیز دانی و خود محوری در آن‌ها افزایش می‌دهد و این مهم است که به سمت تربیت آدم خردمند برویم.

مهم‌ترین مولفه رتبه بندی مدارس

رئیس انجمن روانشناسی تربیتی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مولفه رتبه بندی مدارس توزیع هوش نرمال دانش آموز است، تصریح کرد: مدارس غیردولتی باید روی شیوه‌های کاری خودش و معلمان کار کند و آزمون ورودی مدارس غیردولتی آسیب به مدارس دولتی است چرا که دانش آموزان ممتاز را غربال می‌کند.

وی اظهار کرد: تحولات فناوری آموزش را تحت تاثیر قرار می‌دهد و نقش معلمان متفاوت خواهد شد، تنوع در زمان و مکان آموزش خواهیم داشت، جهت گیری آموزش فرد محور خواهد بود، انتخاب آزاد باید داشته باشیم، آموزش به دلیل سایه اقتصاد پروژه محور است و این زمینه است که براساس علایق پروژه‌هایی کاری باشد، تاکید بر علوم میان رشته‌ای داریم و فقط باید قدرت تحلیل داشته باشیم، اکنون استارتی در کشور داریم که می‌توانند کل دانش آموزان در یک روز بررسی کنند و انواع پردازش‌های علمی روی آن‌ها انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۵۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود، بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده‌ساز این کشور باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با شورای معاونان و رؤسای نواحی آموزش و پرورش استان که به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از تکالیف بزرگ آموزش و پرورش در استان این است که جریان تعلیم و تربیت به صورت هم‌زمان مدیریت شود، امروزه اگرچه برنامه‌هایی با اهمیت و مؤثر در دستورکار قرار می‌گیرد، اما هنوز هم این ظرفیت وجود دارد که به‌موازات رویکردهای آموزشی، در عرصه پرورش و تربیت نیز اقداماتی انجام شود که جامعه مخاطب آن به طور مستقیم، متوجه فرزندان دلبند ما در مدارس باشد.

وی افزود: این یک حقیقت است که تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود، بر همین اساس، توجه کنید در فرآیند گزینش آموزش و پرورش عناصری برگزیده شوند که جوان، متدین، توانمند و دلسوز نسل آینده‌ساز این کشور باشند، زیرا اینها عهده‎دار تربیت فرزندان مردم هستند، علاوه بر این، در فرآیند گزینش باید به موضوع بازنشستگی دبیران و فرهنگیان نیز توجه ویژه صورت بگیرد تا بحران‌هایی همچون کمبود معلم در مدارس، دوباره تکرار نشود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی از عرصه‌هایی که باید از سطح آموزش و پرورش موردتوجه قرار بگیرد، مسئله حجاب است، باید فضایی ایجاد شود تا بتوان مسئله حجاب و فرهنگ عفاف را از سطح مدارس و دبیرستان‌ها در دل و ذهن دختران عزیز دبیرستانی نهادینه شود، اینها آینده‌ساز کشور و امانت مردم هستند، بنابراین با مزج اجتماعی و منطق تبیین، می‌توان حجاب را به صورت ایجابی از سطح دبیرستان‌ها فرهنگ‌سازی کرد.

به گزارش ایمنا، در ابتدای این دیدار، جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشی از برنامه‌های فرهنگی تربیتی در سال تحصیلی جاری و انعکاس چالش‌های موجود پرداختند.

کد خبر 749404

دیگر خبرها

  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • نواخته شدن زنگ معلم در مدارس استان مرکزی
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای