Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@12:31:55 GMT

بروکرات‌ها مانع فعالیت بخش خصوصی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۷۲۸۹

بروکرات‌ها مانع فعالیت بخش خصوصی می‌شوند

رئیس کمیسیون انرژی صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی گفت: مشکل ما در واقع آن است که بروکرات‌ها مانع نقش اصلی کنشگران بخش خصوصی در بزرگترین بخش اقتصادی کشور هستند. ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی شمس اردکانی در جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در تشریح گزارش کمیسیون انرژی، صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به برخی اقدامات انجام شده اظهار داشت: مشکل ما در واقع آن است که بروکرات‌ها مانع نقش اصلی کنشگران بخش خصوصی در بزرگترین بخش اقتصادی کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خصولتی سازی در این بخش اجازه ندادند تا بخش خصوصی در جایگاه اصلی خود قرار گیرند.

وی ادامه داد: نمونه این موضوع لایحه اصلاح ساختار قیمت انرژی بود که چند سال گذشته تصویب شد و مقرر شده بود مابه التفاوت قیمت حاملهای انرژی به سرمایه در کشور تبدیل شود و به بخش تولید سرازیر شود و بخشی از آن نیز در قالب یارانه به طبقات کم درآمد اختصاص یابد ولی متأسفانه در اجرای این قانون، تولید هیچ سهمی نداشت و کل منابع حاصل از مابه التفاوت قیمت حاملهای انرژی، به هدرمندی که تعبیر من از هدفمندی یارانه هاست تخصیص یافت. 

رئیس کمیسیون انرژی صنایع پالایشی و پتروشیمی اتاق بازرگانی افزود: همچنین نکته حائز اهمیت آن است که فعال کردن بخش خصوصی در بخش بزرگ انرژی نیازمند نظم و رگولاتوری است ولی بروکرات‌ها به دنبال ایجاد رگولاتوری دولتی هستند که این موضوع برخلاف نص قانون و موضوع حمایت از کسب و کار در کشور است.

شمس اردکانی با بیان اینکه اجرایی شدن مفاد قانون صرفه جویی انرژی می‌تواند 4.5 میلیون شغل در بخش خصوصی ایجاد کند، گفت: متأسفانه بروکرات‌ها اجازه ندادند تا با اجرای صحیح این قانون این ظرفیت در اشتغال کشور فعال شود.

وی در پایان با اشاره به تلاش بروکرات‌ها برای تنظیم آیین‌نامه‌های غیراجرایی گفت: این افراد با ثبت انجمن‌های پسرخاله‌ای آیین‌نامه‌های خاصی را تنظیم کردند و سیاست خاصی را در پیش گرفته‌اند. ولی من به آنها اعلام می‌کنم "هر تصمیم خلاف قانون، تقلب در قانون است و طبق قانون جزا جرم جزایی محسوب می‌شود" لذا تنظیم آیین‌نامه‌های برخلاف قانون اصلی، قطعا قانونی نخواهد بود.

تصمیمات سوء مدیریتی عرصه را بر فعالان بخش خصوصی تنگ کرده است

انتهای پیام/

R34343/P/S7,78/CT11 واژه های کاربردی مرتبط اتاق ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتاق ایران اتاق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه یک جت شخصی چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ،سفر با جت تجاری در چند سال اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است. به نقل از سایت simpleflying، در سال ۲۰۲۲، بیش از پنج میلیون پرواز جت خصوصی در سراسر جهان انجام شد. از این تعداد، نزدیک به ۳.۵ میلیون فقط در ایالات متحده پرواز کردند. در دوران اوج همه‌گیری کرونا، کسانی که توانایی پرداخت آن را داشتند ترجیح می‌دادند از شلوغی فرودگاه‌ها دور بمانند و سفر هوایی خصوصی را انتخاب کنند. محدودیت‌های جهانی سفر نیز سفرهای هوایی تجاری را دست‌وپاگیر کرده است.

تجارت نیوز در گزارشی نوشت: بسته به اندازه، برد، مدل و ویژگی‌ها، یک جت خصوصی می‌تواند از ۲ میلیون تا بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای شما آب بخورد؛ مانند خودروهای دست دوم، جت‌های شخصی نیز در معرض استهلاک جدی قرار دارند. واضح است که جت‌های دست دوم به طور قابل توجهی ارزان‌تر هستند. هزینه‌های جاری داشتن جت می‌تواند شامل حقوق و هزینه‌های خدمه پرواز، هزینه‌های نگهداری معمول و تعمیرات پیش‌بینی‌نشده، اجاره آشیانه و بیمه هواپیما شود.

محاسبه هزینه و فایده

فروشندگان هواپیما و جت به شما خواهند گفت که اگر ۲۰۰ ساعت در سال را در آسمان می‌گذرانید، خرید مستقیم یک جت شخصی توجیه‌پذیر است. دلالان هواپیما که مالکیت جزئی در هواپیما را می‌فروشند، می‌گویند منطق، در پرواز بیشتر از ۴۰۰ تا ۶۰۰ ساعت است. مالکیت جزئی شبیه به اشتراک زمانی در املاک و مستغلات است. البته این‌ها را همه افرادی می‌گویند که می‌خواهند چیزی به شما بفروشند. به نقل از سایت اینوستوپدیا (investopedia)، محاسبه سرانگشتی بی‌طرفانه نشان می‌دهد برای دستیابی به هزینه عملیاتی معقول برای یک جت خصوصی، حداقل ۲۴۰ ساعت پرواز سالانه لازم است.

هزینه‌های جاری

صرف نظر از اینکه کجا و چند بار قصد پرواز دارید، صاحبان جت با هزینه‌های مداوم و قابل توجهی مواجه می‌شوند که از تعمیر و نگهداری معمول و توقف در زمین شروع می‌شود. در نظر گرفتن پیامدهای مالیاتی و حقوقی مالکیت نیز مهم است. تعمیرات پیش‌بینی‌نشده نیز وجود دارند. تعویض یک لاستیک منفجرشده می‌تواند بین ۲ هزار تا سه هزار دلار هزینه داشته باشد. حقوق خدمه و بیمه هواپیما نیز به هزینه‌ها افزوده می‌شود. به عنوان مالک، شما باید همه چیز را پوشش دهید.

به عنوان یک قاعده کلی، می‌توانید انتظار داشته باشید سالانه حدود ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار هزینه‌های عملیاتی بپردازید. جت‌های شخصی دست دوم می‌تواند گزینه‌ای برای صرفه‌جویی در هزینه باشد. این مدل جت‌ها را می‌توان با قیمتی کمتر از ۲۰۰ هزار تا ۱۵ میلیون دلار خریداری کرد.

کدام کشور بیشترین جت‌های خصوصی را دارد؟

ایالات متحده با اختلاف زیادی پیشتاز است. این کشور نزدیک به ۶۷ درصد از جت‌های خصوصی در سراسر جهان را دارد که بیشتر آن‌ها در تگزاس و هیوستون هستند. با افزایش ثبت‌نام‌ها، بازار جهانی جت‌های خصوصی تا سال ۲۰۲۸ به ۳۶.۹۴ میلیارد دلار خواهد رسید. برزیل، مکزیک و کانادا، قطب‌های جت‌های خصوصی و جزو پنج کشور برتر هستند.

افراد مشهوری، چون دونالد ترامپ، کیم کارداشیان، تام کروز، جف بزوس، بیل گیتس، اوپرا وینفری و بیانسه صاحب جت شخصی هستند؛ اما این بدان معنی نیست که هر کسی نمی‌تواند دارای جت شخصی خود باشد. البته قوانین هر کشوری متفاوت است و قبل از سفر یا عبور از مرزهای هوایی آن کشور باید لحاظ شود. همچنین مانند پروازهای تجاری عادی، گذرنامه و ویزا برای سفرهای بین‌المللی با جت شخصی الزامی است.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904076

دیگر خبرها

  • به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال گازی در منطقه در جهت تحقق منافع ملی و توسعه درآمدهای ارزی
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند