Web Analytics Made Easy - Statcounter

ازدواج های اینترنتی و سایت‌های همسریابی در حال تبدیل شدن به مشکلی بزرگ برای خانواده‌ها و فرزندان دلبند آنها در فضای مجازی هستند.

به گزارش مهر، ازدواج‌های اینترنتی و سایت‌های همسریابی در حال تبدیل شدن به مشکلی بزرگ برای خانواده‌ها و فرزندان دلبند آنها در فضای مجازی هستند. این گونه فعالیت‌­ها موقعیتی سوء، برای انجام انواع کلاهبرداری‌­ها، مزاحمت­‌ها و هتک حرمت و حیثیت هموطنان از طریق فریب و دسترسی به اطلاعات شخصی و خانوادگی آنان و نقض حریم خصوصی افراد بویژه بانوان فراهم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینترنتی شدن روابط اجتماعی در جامعه امروز ایران بیان کننده این واقعیت است که گپ و گفت‌ها و مراودات دوستانه در دنیای مجازی به طرز ناباورانه‌ای در حال تبدیل شدن به فرهنگی پذیرفته شده است.

امروزه هموطنان ما استفاده از وسایل ارتباطی مدرن چون اینترنت و رایانه را جزء لاینفک زندگی خود می‌دانند. دنیای جدید نیز شیوه نوین را برای زندگی می‌طلبد و از همین رو زندگی نسل جدید با نسل گذشته متفاوت شده است به طوری که بسیاری از افراد ترجیح می دهند امور روزمره و گاه ضروری زندگی خود از جمله ازدواج و تجارت را از طریق اینترنت پیگیری کنند.

سایت‌های همسریابی و محیط‌های گفتگوی اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی، این روزها بستری برای انجام اینگونه فعالیت­‌ها فراهم ساخته است. با این که مراجع مسئول مانند وزارت ورزش و جوانان برنامه‌هایی برای ساماندهی سایت‌­های مزبور دارند و هشدارهای متعددی نیز در این زمینه از طرف این پلیس داده شده است اما متاسفانه هنوز کاربرانی هستند که به امید باز شدن بختشان و بدون آگاهی یا داشتن اطلاعات لازم، به عضویت این سایت‌ها در می‌آیند و دچار آسیب می‌شوند.

در رابطه با اینکه این سایت ها چقدر بتوانند در برقراری و توسعه روابط اجتماعی و یا حل مشکل ازدواج جوان‌ها موثر باشند طبیعتاً باید در حوزه مربوطه و بوسیله پژوهشگران و متخصصان رشته های مرتبط مانند علوم اجتماعی و روانشناسان بحث و اظهارنظر شود.

با اینکه اتکا به اینترنت و فضای مجازی ممکن است در نگاه اول راهی آسان برای همسریابی تلقی می شود ولی واقعیت آن است که فضای نامطمئن مجازی می تواند فرصتی را برای سوءاستفاده کنندگان نیز فراهم نماید تا با دام افکنی اقدام به کلاهبرداری و فریب و آسیب به متقاضیان این خدمات نمایند.

لذا لازم است که والدین گرامی ضمن همراهی با فرزندان خود در فضای مجازی آگاهی و دانش لازم را بویژه به جوانان و امیدهای آینده خود بدهند تا احتمال آسیب را در این فضا برای خانواده و اطرافیان خود به حداقل برسانند.

لازم بذکر است که سایت‌های همسریابی که امروزه فعالیت می‌کنند اغلب بدون مجوز می‌باشند و عمدتاً نیز محیطی برای سوءاستفاده از افراد شده‌اند. برخی از سوءاستفاده‌ها، آسیب‌ها و کلاهبردارهای واقع شده در این گونه سایت‌ها به شرح زیر بوده است:

۱-با توجه به اینکه مدیران سایت‌ها به تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر(نام و نام‌خانوادگی، کد ملی، آدرس، شماره تماس و...) دسترسی دارند. می‌توانند از کاربرانی سوءاستفاده نمایند.

۲-این سایت‌ها می توانند اطلاعات وارده را در اختیار افراد غیر مجاز قرار دهند.

۳-در این سایت‌ها اعضا می‌توانند با جلب اعتماد سایرین اقدام به سوءاستفاده از تصاویر و اطلاعات خصوصی و اخاذی از آنها نمایند.

با توجه به اینکه برای عضویت ویژه در این سایت‌ها نیاز به واریز پول به حساب مدیران سایت می‌باشد در بیشتر مواقع مدیران به تعهدات خود در قبال کاربران عمل نکرده و پول واریز شده آنان را به سرقت می برند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ازدواج اینترنتی همسریابی سواستفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین‌اللهی: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، بهرام عین‌اللهی، در حاشیه مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی، پیرامون اجرای طرح عرضه اینترنتی دارو، گفت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است.

وی افزود: سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده دار می‌شوند.

عین اللهی با عنوان این مطلب که طرح عرضه اینترنتی دارو فعلاً آزمایشی است، گفت: اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار نمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد از تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد؛ مدارک دوره‌های کوتاه مدت فیزیوتراپی قانونی نیست
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • آرنه اسلوت: لیورپول فرصتی است که نمی‌خواهم از دست بدهم؛ می دانم فاینورد موافقت می‌کند
  • سبک بازی فجر را می‌پسندم/فرصتی برای اشتباه نداریم
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • عین‌اللهی: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است