Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از البرز، احمدرضا فیروزی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان البرز، امروز، 28 بهمن‌ماه در مراسم افتتاحیه مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مناظرات دانشجویی که در دانشگاه فرهنگیان آغاز شد، گفت: این مسابقات برای چهارمین سال متوالی توسط جهاددانشگاهی واحد استان البرز در دانشگاه‌های این استان برگزار می‌شود که اولین دوره در استان البرز با هشت تیم از دانشگاه‌ها اجرا شد و در دوره‌های بعدی دانشجویان ضمن اینکه با هدف مناظره و نحوه اجرای آن آشنا شدند تعداد این تیم‌ها گسترده‌تر شد و دانشجویان دغدغه پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به استقبال دانشجویان فرهنگیان و تشکیل 12 تیم از دانشگاه‌های حکیم فردوسی و امیرکبیر دانشگاه فرهنگیان هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به صورت دانشگاهی در این دانشگاه برگزار شد.
فیروزی یادآور شد: مناظرات برای ما هم یک هدف است، «و جادلهم بالتی هی احسن»، قرآن ما را فرامی‌خواند به اینکه از جدال احسن استفاده کنیم، در مسابقات مناظره هدف فرهنگ گفت وگو است و قصد داریم فرهنگ گفت‌وگو را در جامعه و دانشگاه نهادینه کنیم؛ چراکه تا زمانی که فرهنگ گفت وگو در جامعه نهادینه نشود خیلی از مسائل در سطح خرد و کلان حل نخواهند شد و جامعه نیازمند گفت‌وگو است.
وی ادامه داد: تا زمانی که نتوانیم با هم دیگر به شیوه‌های مستند و مستدل گفت‌وگو کنیم شاهد یشرفت نخواهیم بود، این مسابقات زمینه و بستری را فراهم می‌کند که گفت‌وگو در دانشگاه صورت بگیرد.
سرپرست جهاددانشگاهی البرز گفت: این مسابقات زمینه اجتماعی شدن دانشجویان را فراهم می‌کندکه لازمه آن رسیدن به خودباوری است؛ در واقع اگر به خودباوری نرسیم نمی‌توانیم خیلی از کارهای بزرگ را انجام بدهیم. مناظرات زمینه‌ای را ایجاد می‌کند که ما از فضای کوچکتر به یک فضای بزرگ‌تر راه پیدا کنیم، اگر شما عملکرد تیم‌های برنده را دنبال کنید متوجه می‌شوید که ما به هدف خود رسیده‌ایم.
فیروزی یادآور شد: اگر ما برگردیم به قبل از انقلاب، جریان های دانشجویان باعث به ثمر رسیدن انقلاب شد، من خودم خیلی امیدوارم که این مسابقات کمک کند تا دانشجویان بتوانند به عرصه‌های بزرگتر ورود پیدا کنند.
وی گفت: فرهنگ گفت و گو اگر نباشد با خطرات جدی مواجه هستیم، در جمع خودمان ما توانستیم با فرهنگ گفتگو از خطرات اجتناب کنیم، ما اگر فرهنگ گفتگو را نهادینه کنیم می‌توانیم از بسیاری از مشکلات اجتماعی جلوگیری کنیم
فیروزی افزود: متاسفانه هرگاه که از گفت و گو فاصله گرفته‌ایم دچار ضعف‌های جدی شده‌ایم و در این زمینه می‌توانیم به ضعف‌های تاریخی نیز اشاره کنیم؛ سرنوشت اندیشمندانی چون حلاج، سهروردی و عین القضات نشان از جامعه‌ای می‌دهد که در آن گفت وگو و تضارب آرا و تحمل عقاید مخالف به حداقل ممکن می‌رسد.
این مسئول تأکید کرد: مسابقات مناظرات دانشجویی می‌تواند این فرصت را فراهم کند که دانشجویان برای گفتگو و نقد و تضارب آرا پیش‌قدم باشند و به تدریج این فرهنگ را در جامعه نیز تزریق کند.
فیروزی در پایان افزود: مناظرات از مطالبات مقام معظم رهبری است، ما باید به این مطالبه پاسخ درستی دهیم.ما باید کرسی‌های آزاداندیشی را در دانشگاه فراهم کنیم، امیدواریم این مسابقات کلیدی برای رسیدن به بسترهای دیگر و پاسخ به مطالبه مقام معظم رهبری است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن اجتماعی فیروزی سرپرست جهاددانشگاهی فرهنگیان گفت وگو قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا  (+عکس)

دانشگاه های آمریکا دیروز (چهارشنبه) صحنه تظاهرات گسترده دانشجویان و اساتید در حمایت از غزه و اعتراض به ارتکاب جنایات جنگی اسراییل علیه فلسطینی ها بود و همزمان پلیس و مقامات ایالتی در اقداماتی هماهنگ تلاش کردند با دستگیری های گسترده و تهدید به اخراج دانشجویان، کمپ های تحصن دانشجویان را در دانشگاه هایی چون تگزاس، کلمبیا و کالیفرنیا برچینند.

به گزارش عصرایران به نقل از نیویورک تایمز، موجی از اعتراضات طرفداران فلسطین در روز چهارشنبه با تجمع دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر آمریکا که در برخی موارد با سرکوب پلیس مواجه شدند، گسترش یافته و تشدید شد.

مدیران دانشگاه از تگزاس تا کالیفرنیا برای پاکسازی معترضان و برچیدن اردوگاه‌های تحصن اعتراضی در دانشگاه‌های خود مانند دانشگاه کلمبیا به نیروهای پلیس متوسل شدند و پلیس هم تنها در دانشگاه تگزاس در شهر آستن بیش از 100 نفر از دانشجویان و از جمله یک عکاس خبری را با خشونت دستگیر کرد.

در همان زمان، اعتراضات جدید در مکان هایی مانند پیتسبورگ و سن آنتونیو ادامه یافت. دانشجویان در همبستگی با اعتراضات دانشجویی دانشگاه کلمبیا موج جدیدی از اعتراضات دانشجویی ضداسراییلی را در دانشگاه های آمریکا کلید زده اند.

معترضان در چندین دانشگاه گفتند که خواسته های آنها شامل واگذاری دانشگاه هایشان از شرکت های مرتبط با کمپین نظامی اسرائیل در غزه، افشای این سرمایه گذاری ها و به رسمیت شناختن ادامه حق اعتراض بدون مجازات است.

تظاهرات حتی به دانشگاه های خارج از ایالات متحده نیز تسری یافت و دانشجویان در پردیس‌های دانشگاهی در قاهره، پاریس و سیدنی استرالیا گرد هم آمدند تا از فلسطینی‌ها حمایت کنند.

همزمان با ظهور اعتراضات جدید، "مایک جانسون" رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، روز چهارشنبه (دیروز) از دانشگاه کلمبیا در نیویورک بازدید کرد، جایی که مقامات دانشگاه به دنبال مذاکره با رهبران معترض برای پایان دادن به اردوگاه حدود 80 چادری بودند که هنوز در چمن مرکزی دانشگاه برپاست.

جانسون در سخنانی در دانشگاه کلمبیا گفت، "نعمت شفیق" رئیس دانشگاه اگر نتواند فورا اوضاع را تحت کنترل درآورد، باید استعفا کند و او را "مدیری ناتوان" خواند که نتوانسته امنیت دانشجویان یهودی را تضمین کند.

او همچنین تهدید کرد که ممکن است زمان مناسبی برای فراخوانی گارد ملی وجود داشته باشد و اگر دانشگاه ها نتوانند تظاهرات را تحت کنترل داشته باشند، کنگره باید لغو بودجه فدرال آنها را بررسی کند.

قانونگذاران جمهوری خواه، ماه هاست که مدیران دانشگاه های آمریکا را متهم کرده اند که برای محافظت از دانشجویان یهودی در محوطه دانشگاه ها به اندازه کافی تلاش نمی کنند.

 جالب اینکه بسیاری از معترضان دانشجویی خود یهودی تبارند و مساله اعتراضات به هیچ وجه ارتباطی با دین یهودیت ندارد و معترضان مخالف جنایات جنگی اسرائیل و حق بقای فلسطینی ها در نوار غزه هستند.

یکی از بزرگ‌ترین تظاهرات‌های دانشجویی روز چهارشنبه در دانشگاه تگزاس بود، جایی که ده‌ها افسر پلیس، با تجهیزات ضد شورش و برخی از آنها سوار بر اسب، راه معترضان را در دانشگاه دولتی برتر این ایالت، مسدود کردند. در جریان درگیری های دیروز در دانشگاه تگزاس بیش از 100 دانشجو و یک عکاس خبری با خشونت بیش از حد پلیس بازداشت شده اند.

"گرگ ابوت" فرماندار تگزاس دیروز در توییتی در شبکه اجتماعی "ایکس" تهدید کرد که دستگیری ها تا زمانی که معترضان متفرق نشوند ادامه خواهد داشت. او نوشت: " این معترضان جایشان در زندان است. دانشجویانی که در هر کالج یا دانشگاه دولتی در تگزاس به اعتراضات پر از نفرت و یهودستیزی می‌پیوندند، باید اخراج شوند."

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فشار کنگره برای عزل روسای 3 دانشگاه آمریکا به خاطر اعتراضات ضداسراییلی دانشجویان گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا (فیلم) غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا

دیگر خبرها

  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • اعتراضات دانشجویی؛ واقعیت آمریکا بدون روتوش
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • خیزش دانشجویی در آمریکا و درگیری پلیس با دانشجویان
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا  (+عکس)
  • جنبش دانشجویی ۷ اکتبر
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی