Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: باید وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم را از سیاست بازی دور سازیم، ظلم و جفا کردیم به کشور که در این دو نهاد تعلیم و تربیت سیاسی بازی و سیاسی کاری ترویج کردیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی زاهدی در "پنجمین همایش ملی روانشناسی مدرسه" با بیان اینکه تعداد مدارس بسیار افزایش پیدا کرده است، گفت: پنج برابر شدن تعداد مدارس در استان‌های محروم، افزایش شاخص‌های برابر جنسیتی و باسوادی حتی در مقایسه با معیارهای جهانی که در برخی شاخص ها از معیارهای جهانی هم بالاتر رفتیم از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۵۵ جمعیت باسواد ۴۷ درصد بود این در حالی است که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد باسواد هستند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «باید به دنبال مدرسه کارآمد باشیم تا آینده کشور را به خوبی ساماندهی کند»، گفت: مقام معظم رهبری درباره امید دادن به نسل نوجوان و جوان اخیراً بیانیه‌ای داده اند. لذا باید فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش به عنوان ریشه ای ترین جهاد آن را ترویج کنند.

نماینده مردم کرمان افزود: باید وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم را از سیاست بازی دور سازیم، ظلم و جفا کردیم به کشور که این دو نهاد تعلیم و تربیت را در آن سیاسی بازی و سیاسی کاری ترویج کردیم. باید اهداف کلان در این دو نهاد حاکم باشد.

زاهدی ادامه داد: نباید با تغییر دولت ها همه چیز بر هم بریزد، آینده کشور در گروی این است که این دو وزارت در جهت اهداف نظام تعلیم و تربیت گام بردارند.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه فضای مجازی وجود دارد و نمی‌توان از آن فرار کرد و مدرسه باید با آن درگیر شود، تصریح کرد: ما آموزش مجازی را در مدرسه نیاز داریم و باید به نوعی از فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی معتقد است که هنوز فناوری نرم را در کشور جدی نگرفته ایم. فناوری نرم مجموعه ای از روش ها و مقررات و ابزارهایی است که رفتار انسانی و نیازهای روحی و روانی و اجتماعی را مورد هدف قرار می‌دهد. اگر امروز درباره آن کار نکنیم زود دیر خواهد شد.

زاهدی در پایان ضمن طرح پرسش‌هایی گفت: آیا با رشد فناوری جدید از فناوری های نرم تا اینترنت اشیا هنوز باید سیستم سنتی آموزش رایج باشد؟ آیا می توان بخشی از آموزش را به خارج از مدرسه انتقال داد؟ آیا می توان از بستر فناوری های جدید برای تحقق عدالت آموزشی استفاده کرد؟ آیا می توان از بازی های رایانه ای برای آموزش بهتر منطبق با اسناد بالادستی استفاده کرد؟ تا کی باید منتظر اجرایی شدن فرهنگ منطبق بر فناوری‌های نرم و فناوری های منطبق با فرهنگ و صنایع فرهنگی در خدمت نظام آموزش و پرورش کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است

رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان گفت: دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌روست و باید زیرساخت‌های لازم برای پذیرش دانشجو در استان را تامین کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام عباس توان صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان که با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان نیاز به یک مکان متمرکز و سایت متمرکز دارد که شأن دانشجو رعایت شود.

وی با بیان اینکه زمین ساخت مجموعه 37 هکتاری دانشگاه فرهنگیان آماده و طراحی آن انجام شده است، گفت: باید با استفاده از اعتبارات مالی متفاوت ساخت دانشگاه فرهنگیان کرمان انجام شود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان با اشاره به اینکه طرح مولدسازی پیشنهاد شده است و چند ملک موجود داریم که وقفی هستند و ما امکان استفاده از این طرح را نداریم، افزود: نیاز است به هر طریقی، عملیات اجرایی ساخت ساختمان دانشگاه آغاز شود تا بعد بتوانیم از سایر منابع مالی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت پذیرش بیش از هزار نفر دانشجو معلم داریم اما اکنون فقط 500 نفر را پذیرش می‌کنیم چرا که جا کم داریم، گفت: یکسری ساختمان داریم که در اختیار سایر نهادها است و باید به دانشگاه فرهنگیان برگردد چرا که در حال حاضر نیاز جدی به این ساختمان‌ها داریم.

توان با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان نیاز معلم آموزش و پرورش را تامین می‌کند، افزود: امروز چاره‌ای نداریم و باید زیرساخت‌های لازم برای پذیرش دانشجو در استان را تامین کنیم.

رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: با توجه به اینکه بحث استان جنوبی کرمان در میان است، وزارت آموزش و پرورش ما را موظف کرده که یک دانشگاه فرهنگیان در جیرفت و یک پردیس دانشگاهی در شهرستان کهنوج احداث شود.

مریم السادات طباطبایی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در این جلسه، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرزندآوری و افزایش نسل را نجات کشور می‌دادند و آن را یکی از ضروری‌ترین فرایض عنوان می‌کنند.

وی با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش مهمترین دستگاه در حوزه جوانی جمعیت است، گفت: نیاز است آموزش و پرورش این دغدغه مقام معظم رهبری را هوشیارسازی و به جامعه آگاه‌سازی کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه باید امر ازدواج تسهیل شود، چرا که مقدمه فرزندآوری ازدواج است، افزود: آموزش و پرورش در این زمینه وظیفه سنگینی دارد و قشر عظیمی از جامعه را در بر می‌گیرد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور