Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@02:40:24 GMT

چگونگی بهره‌مندی از کسر خدمت ایثارگری

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۷۸۵۶۲

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار بهرام نوروزی رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام خبر فوق اظهار داشت: به منظور ارج نهادن به مقام شامخ ایثار و ایثارگری، فرصتی ایجاد شده تا سربازان حین خدمت که اضافه خدمت سنواتی دارند و مشمولانی که به علت غیبت؛ امکان بهره مندی از کسرخدمت ایثارگری والدین یا معافیت به ازای 28 یا 29 ماه سابقه ایثارگر را نداشته اند، بتوانند با تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود، از این تسهیلات بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: مشمولان غایب برای بهره مندی از این تسهیلات، تا 12 فروردین سال 98 مصادف با روز جمهوری اسلامی ایران فرصت دارند تا با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) برای اعزام به خدمت اقدام کنند

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: سربازان حین خدمت که دارای غیبت اولیه یا سنواتی هستند  نیز می توانند از کسرخدمت ایثارگری والدین  بهره مند شوندکه باید برای دریافت گواهی مربوطه به یگان خدمتی والدین خود مراجعه تا سوابق آنان در سامانه وظیفه عمومی ثبت شود.

وی خاطرنشان کرد: این تسهیلات تنها شامل آن دسته از مشمولان غایبی می شود که تا پایان روز کاری 12 فروردین سال 98 به دفاتر (پلیس+10) مراجعه و درخواست خود را برای اعزام به خدمت ثبت کنند و درصورتی که  واجد شرایط معافیت به واسطه امتیاز 28  و 29 ماه سابقه ایثارگری باشند، از خدمت سربازی معاف و درغیر این صورت پس از اشتغال به خدمت، به ازای هر ماه ایثارگری و یا هر درصد جانبازی والدین ، از 12 روز کسرخدمت برخوردار می شوند.

 این مقام عالی انتظامی با تاکید براینکه بخشش اضافه خدمت مشمولان برای بهره مندی از کسرخدمت ایثارگری والدین و یا معافیت 28 و 29 ماه ایثارگری،تنها تا تاریخ  دوازدهم فروردین سال 98 بوده و بعد از این تاریخ، طبق روال گذشته غیبت مانع بهره مندی از این امتیازات خواهد بود، افزود: مشمولانی که در حال حاضر معافیت تحصیلی دارند یا افرادی که هنوز به سن مشمولیت نرسیده اند، در صورت ورود به غیبت در آینده مجاز به استفاده از این تسهیلات نخواهند بود.

سردار نوروزی با تاکید براینکه کسرخدمت ایثارگری به سربازان حین خدمت تعلق می‌گیرد،گفت: آن دسته از مشمولان غایب که برای بهره مندی از کسرخدمت ایثارگری، وضعیت خدمتی خود را از طریق دفاتر (پلیس+10) تعیین تکلیف کرده اند ولی در تاریخ اعزام به خدمت تعیین شده از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا، برای اعزام به مراکز آموزش نیروهای مسلح خود را معرفی نکنند و مجددا مرتکب غیبت شوند،نمی توانند از این تسهیلات بهره مند  شوند.

این مقام  عالی انتظامی یادآور شد: برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح به ازای هر ماه حضور در جبهه، هردرصد جانبازی مورد تایید بنیاد شهید و یا هر ماه اسارت، 12 روز کسرخدمت به فرزندان ایثارگران که به خدمت سربازی اعزام شده اند تعلق می گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان اضافه کرد:با توجه به اینکه قانون جریمه مشمولان غایب در قانون بودجه سال 98 در نظر گرفته نشده است، لذا تسهیلاتی درخصوص  پرداخت مبلغ جریمه ،برای این دسته از مشمولان در نظر گرفته شده که بتوانند با ثبت درخواست خود تا پایان سال جاری، وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.

 سردار نوروزی تاکید کرد : متقاضیان دارای شرایط در صورت ثبت درخواست خود تا پایان  سال 97 ؛ می توانند از تسهیلات اقساطی برخودار شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه  با هماهنگی های صورت گرفته این امکان فراهم شده تا مبلغ جریمه در سال 98 به صورت اقساط پرداخت شود، افزود: مشمولانی که تمایل به پرداخت اقساطی مبلغ جریمه را دارند، باید مبلغ قسط اول را در سال 97 پرداخت کرده و مابقی مبلغ جریمه را در 12 قسط تا پایان سال 98 پرداخت کنند.

 عالی ترین مقام انتظامی در سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطر نشان کرد: مشمولانی که بیش از 8 سال غیبت دارندتنها تا پایان سال جاری برای بهره مندی از این قانون مهلت دارند و روزهای باقی مانده  سال 97 فرصت خوبی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی آنان است.

وی  مطرح کرد: متقاضیانی که در ماه های گذشته درخواست خود را از طریق دفاتر(پلیس+10) ثبت کرده اند ولی موفق به پرداخت مبلغ جریمه نشده اند می توانند با مراجعه مجدد به دفاتر مذکور از تسهیلات در نظر گرفته شده، استفاده کنند و کل مبلغ جریمه را به صورت قسطی با رعایت شرایط فوق پرداخت کنند.

این مقام  ارشد انتظامی با بیان اینکه مبلغ جریمه تغییر نکرده است، تصریح کرد : مبلغ جریمه با توجه به مقطع تحصیلی مشمولان غایب متفاوت بوده و برای مدرک تحصیلی زیردیپلم10 میلیون تومان ،دیپلم 15 میلیون تومان، فوق دیپلم20 میلیون تومان، کارشناسی 25 میلیون تومان ،کارشناسی ارشد 30 میلیون تومان، دکترای پزشکی 35 میلیون تومان، دکترای غیر پزشکی 40 میلیون تومان، پزشکان متخصص و بالاتر50 میلیون تومان و به ازای هر سال غیبت مازاد بر8  سال،10 درصد به مبالغ جریمه پایه اضافه می شود، همچنین مشمولان متاهل و دارای فرزند نیز از 5 درصد تخفیف برخودار می شوند .

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان  کرد: تسهیلات ایجاد شده برای پرداخت اقساطی مبلغ جریمه ؛ فرصتی است تا مشمولان غایب واجد شرایط، بتوانند با پرداخت قسطی مبلغ تعیین شده ؛وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.

وی تاکید کرد: مشمولان واجد شرایط قانون جریمه مشمولان غایب،هرچه سریعتر در فرصت تعیین شده نسبت به ثبت درخواست و یا فعال سازی مجدد پرداخت اقساطی مبلغ جریمه اقدام کنند تا در روزهای پایانی با مشکل روبرو نشوند.

جشنواره فرهنگی ورزشی نیروهای مسلح برگزار می شود 

 وی در ادامه از برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی سربازان نیروهای مسلح خبر داد و گفت: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانیwww.vazifeh.police.ir ، سامانه تلفن گویا به شماره096480و یا کانال سازمان به نشانی @sarbazvazifeh از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟

هر کشور قوانین راهنمایی و رانندگی و جرائم مربوط به خود را دارد. ندانستن قوانین در هر کشور می‌تواند بسیار خسارت‌زا باشد؛ برای مثال جریمه سرعت غیرمجاز در هلند بسیار بیشتر از اروپای شرقی است.

در عربستان، در صورتی که افراد از پل عابر پیاده عبور نکنند و مسیر مستقیم از وسط بزرگراه را برگزینند، بین هزار تا ۲ هزار ریال عربستان جریمه خواهند شد!

امارات متحده عربی

به گزارش روزیاتو، سیستم امتیاز سیاه دبی، رانندگانی را که قوانین راهنمایی و رانندگی را زیر پا می‌گذارند ردیابی می‌کند. این سیستم از امتیازهایی برای نشان دادن میزان جدی بودن تخلف استفاده می‌کند. هر بار که یک راننده کار اشتباهی انجام می‌دهد، مانند رانندگی با سرعت زیاد یا پیروی نکردن از علائم راهنمایی و رانندگی، چند امتیاز سیاه دریافت می‌کند.

رانندگی در حالت مستی می‌تواند جریمه بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار درهم، تا سه ماه حبس، ۶۰ روز توقیف خودرو یا همه این موارد را به دنبال داشته باشد. متخلفان ممکن است امتیاز سیاه هم دریافت کنند.

در صورتی که رانندگان از سرعت مجاز، کمتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت تخلف کنند، بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ درهم جریمه می‌شوند. اگر این تخلف از سرعت مجاز بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت و حتی بالاتر باشد، جریمه هزار و ۵۰۰ درهمی، ۱۲ امتیاز سیاه) و ۳۰ روز توقیف ماشین را به دنبال خواهد داشت.

عبور از چراغ قرمز، هزار درهم جریمه، ۱۲ امتیاز سیاه و توقیف ۳۰ روزه وسیله نقلیه را به همراه دارد. البته در قوانین راهنمایی رانندگی ذکر شده که عبور از چراغ قرمز تعلیق گواهینامه ندارد. بی‌توجهی به خط عابر پیاده و راندن بیش از سرعت مجاز در نزدیکی این خط نیز ۵۰۰ درهم جریمه را در پی خواهد داشت.

ترکیه

به نقل از سایت ikamet، رانندگی در حالت مستی چندین حالت دارد. بابت اولین تخلف ۶۴۴۰ لیره، بابت دومین بار هشت هزار و ۷۵ لیره و بابت سومین بار ۱۲ هزار و ۹۷۸ لیره جریمه برای فرد به دنبال دارد.

تخلف از سرعت مجاز تا ۳۰ درصد سرعت مجاز، هزار و ۵۰۷ لیره و تخلف از سرعت مجاز، بیش از ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه در پی خواهد داشت. تخلف از سرعت مجاز بیش از ۵۰ درصد، فرد خاطی را متوجه جریمه ۶ هزار و ۴۴۰ لیره‌ای خواهد کرد. عبور از چراغ قرمز هزار و ۵۰۷ لیره و بی‌توجهی به خط عابر پیاده سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه دارد.

عربستان

این کشور جرائم راهنمایی و رانندگی را به چهار دسته عمده تقسیم کرده است. دسته اول جرائم که از همه سنگین‌تر هستند، بین ۵۰۰ ریال تا ۹۰۰ ریال جریمه فرد و حتی توقیف وسیله نقلیه را در پی خواهند داشت. رانندگی در حالت مستی، عبور از چراغ قرمز و تخلف از سرعت مجاز بیش از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته هستند.

دسته دوم جرائم بین ۳۰۰ ریال تا ۵۰۰ ریال هستند و مجدداً امکان توقیف وسیله نقلیه را دارند. تخلف از سرعت مجاز کمتر از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته به شمار می‌رود. به این ترتیب دسته‌های سوم و چهارم جرائم کوچک‌تر و مجازات‌های کمتر را پوشش می‌دهند.

عمان

رانندگی در حالت مستی در عمان برای اولین بار هزار ریال عمان (۲۶۰۰ دلار) و برای دومین بار ۲ هزار ریال عمان (۵۲۰۰ دلار) جریمه در پی خواهد داشت. مشخص است که این جریمه بسیار سنگین است زیرا در مقایسه با تخلف از سرعت مجاز تا ۲۰ کیلومتر که تنها ۱۰ ریال عمان جریمه دارد، مبلغ بسیار بیشتری از فرد دریافت می‌شود. تخلف از سرعت مجاز از ۲۱ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت نیز ۱۵ ریال عمان و ۲ امتیاز منفی در پی خواهد داشت.

رد کردن چراغ قرمز یکی از بدترین تخلفات رانندگی است که یک راننده می‌تواند در عمان مرتکب شود؛ چراکه علاوه بر جریمه ۵۰۰ ریالی، می‌تواند او را تا یک سال در زندان حبس کند! بی‌توجهی به خط عابر پیاده نیز ۱۵ تا ۳۰ ریال عمان جریمه خواهد داشت.

قطر

رانندگی در حالت مستی در قطر نیز به دلیل خطرناک بودن جرم سنگینی محسوب می‌شود. هر فرد متخلف ممکن است با ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار ریال قطر، احتمال حبس و حتی تبعید مواجه شود!

تخلف از سرعت مجاز با هر ۱۰ کیلومتر بیشتر، ۱۰۰ ریال قطر جریمه دارد. این جریمه تا سقف هزار ریال می‌تواند بالا برود. عبور از چراغ قرمز تا ۶ هزار ریال قطر و توقیف وسیله نقلیه را به همراه خواهد داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • حکم قرض به شرط پرداخت مبلغ اضافه
  • خبر مهم برای مشمولان؛ به جای سربازی در این نهاد خدمت کنید
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی