Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم حسن بیگی نویسنده برجسته کشورمان در آیین چهل قلم استان گلستان گفت: کتاب غنچه برقالی داستان یک دختر ترکمن است و این کتاب جزو بیست وپنج اثر بزرگ جهان انتخاب شده و به چندین زبان نیز ترجمه شده است و از این جهت برای من مایه مباهات و خوشحالی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما؛ عبدالحی میرزاعلی سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان گلستان  امروز با تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: در چهلمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی، نهاد کتابخانه های عمومی کشور با برگزاری مراسم چهل قلم درصدد تقدیر از نویسندگان متعهد و پرتلاش در سطح کشور برآمده ودر بهمن ماه شاهد حضور نویسندگان حوزه انقلاب دراستان ها و برگزاری مراسم تجلیل از آن ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه زهرا رجب نسب مدیرکل کانون پرورش فکری برگزاری چنین مراسم هایی را فرصت ارزشمندی برای تقویت ارزش ها و حمایت از اصحاب قلم عنوان کرد.

عبدالرضا چراغعلی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار نیز در این مراسم با بیان این که باید به نویسندگان بومی کمک کرد، طرح چهل قلم را به عنوان فرصتی در راستای تقویت اصحاب قلم در استان قلمداد کرد.

سید علی کاشفی خوانساری نیز در این مراسم گفت: ابراهیم حسن بیگی دارای هفت بعد است. نویسنده کودک و نوجوان، نویسنده رمان انقلاب و دفاع مقدس، نویسنده ادبیات دینی، مدیر فرهنگ، روزنامه نگار، منتقد و مدرس ادبیات داستانی و نهایتا شخصیت والای انسانی ابراهیم حسن بیگی از جمله این هفت ویژگی هستند که برای هر کدام می توان به صورت مفصل صحبت کرد. 

ابراهیم حسن بیگی نیز در ادامه مراسم با ابراز خوشحالی از حضور در استان خود گفت:‌ در میان ترکمن ها به دنیا آمده ام و خودم را یک ترکمنی می دانم. کتاب "غنچه برقالی" داستان یک دختر ترکمن است و این کتاب جزو بیست وپنج اثر بزرگ جهان انتخاب شده و به چندین زبان نیز ترجمه شده است و از این جهت برای من مایه مباهات و خوشحالی است.

وی در ادامه افزود: در ادبیات فارسی توجه به بومی گرایی و اقلیم همواره یک امتیاز است و گلستان در این حوزه از استان های شاخص کشور است.

در ادامه این مراسم از تمبر یادبود ابراهیم حسن بیگی که به همت اداره کل پست استان گلستان تهیه شده رونمایی شد.

در پایان مراسم نیز از ابراهیم حسن بیگی به مناسبت چهل سال تلاش در عرصه ادبیات متعهد و انقلابی با اهدای لوح، تقدیر شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است





سیدعلی مهاجر شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب گلستان با محوریت مراسم بزرگداشت دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی، گفت: اهتمام به آداب و رسوم اهل سنت در برنامه‌ریزی برگزاری مراسم این شاعر ضروری است تا بستری برای سوء استفاده معاندین و دشمنان برای ایجاد تفرقه قرار نگیرد.
وی بابیان اینکه بهره‌گیری از آموزه‌های دینی در هم‌گرایی اقوام اهمیت بسیاری دارد، اضافه کرد: از نقطه نظرات و دیدگاه‌های علما و روحانیون اهل سنت در برگزاری مراسم دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی استفاده شود.
مهاجر ادامه داد: پرهیز از سلیقه‌گرایی ضروری است با مدیریت و دوری از افراط و تفریط باید در راستای توسعه فرهنگ غنی اقوام ایرانی اسلامی گام برداشت.
مختومقلی فراغی شاعر و عارف ترکمن که به فردوسی این قوم مشهور است، در سال ۱۷۳۳ میلادی برابر با سال ۱۱۱۲ شمسی در روستای «حاجی قوشان» از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس متولد شد و پس از ۵۷ سال زندگی در کنار «چشمه عباساری» در دامنه رشته کوه «سونگی داغی» بین ایران و ترکمنستان درگذشت و پیکرش به روستای «آق‌توقای» مراوه‌تپه منتقل و در جوار آرامگاه پدرش «دولت‌محمد آزادی» به خاک سپرده شد.
آرامگاه این شاعر و عارف شهیر ترکمن و پدرش «دولت‌محمد آزادی» در مسیر جاده شهر مراوه‌تپه به «داشلی‌برون» گنبدکاووس و در روستای «آق‌توقای» قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از مردم منطقه و مسافران و گردشگران بر مزار این شاعر حضور می‌یابند.
همچنین در دهه سوم اردیبهشت ماه هر سال مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی باحضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی ملی، استانی و منطقه‌ای و حتی برخی کشور‌های همجوار در محل آرامگاه این شاعر برگزار می‌شود.
منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم محرم علیپور در مرند
  • مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم "محرم علیپور" برگزار شد
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • گلستان میزبان دومین کنگره چهار هزار شهید استان
  • مراسم روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو
  • حاشیه های پررنگ تر از متن سفر رئیسی به پاکستان؛ از استقبال سرد در فرودگاه تا غیبت آجودان