Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که گفته می شود قاضی پرونده مهدی قائدی به شهر دیگری منتقل شده است امروز دومین جلسه رسیدگی به پرونده مهدی قائدی  هافبک استقلال به اتهام قتل غیر عمد و به دلیل نداشتن گواهینامه برگزار شد و خانواده شاکر به عنوان شاکی پرونده کماکان اصرار بر نشستن مهدی قائدی پشت فرمان داشتند و متهم کماکان این موضوع را تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این اتفاق در حالی است که خانواده شاکر امیدوار بودند در این جلسه دادگاه رای نهایی صادر شود اما قاضی پرونده با شنیدن ادعا های طرفین رسیدگی و اعلام رای را به جلسه یا جلسات احتمالی آینده موکول کرد.

مهدی قائدی سال گذشته در یک حادثه تصادف  از ناحیه گردن و قفسه سینه دچار آسیب دیدگی و متهم به قتل شد.

 چرا که پس از بررسی صحنه تصادف معلوم شد فردی که روی صندلی شاگرد نشسته، به بیرون پرتاپ شده و برخورد سرش با سنگ موجب مرگ وی شده است و قائدی پشت فرمان بوده در حالی که گواهینامه ندارد.

 مرگ مرحوم احمد رضا شاکر باعث شد تا امروز باز هم جلسه دادگاه میان خانواده شاکر و وکیل بازیکن آبی پوش برگزار شود تا دادگاه تصمیم نهایی را درباره این پرونده اتخاذ کند .

خانواده شاکر با گذشت یک سال از این پرونده هنوز  رضایت نداده و در این میان مهدی قائدی نیز برای عذرخواهی نزد خانواده شاکر رفته است.

بیشتر بخوانید:

جزئیات دومین جلسه دادگاه پرونده تصادف مهدی قائدی

مربی آلمانی جانشین کی‌روش

مربی محبوب استقلالی‌ها در آستانه بازگشت

پیام عجیب مهدى قائدى و واکنش مادر مرحوم شاکر

نوبت بعدی دادگاه مهدی قائدی مشخص شد

انتهای پیام/

 

پرونده تصادف قائدی همچنان باز است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باشگاه استقلال لیگ برتر فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۰۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در مجتمع قضایی امام خمینی(ره) برگزار شد. ریاست دادگاه با قاضی حجت‌الاسلام دهقانی بود و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری، قاضی را در این دادگاه همراهی کردند.

طبق گزارش تسنیم از دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین، در بخشی از این جلسه، سید میثم حکیم‌زاده حسینی، وکیل شکات در تریبون قرار گرفت.

مسعود رجوی همکار ساواک بود

حکیم‌زاده حسینی نسخه‌ای از دفاعیات خود را به دادگاه تقدیم کرد و گفت: جلسه اولی است که فرصت بیان جهت‌گیری سازمان مجاهدین خلق در دهه ۵۰ است و سلطه‌ای که نظام پهلوی بر این سازمان پیدا کرد.

در خصوص اینکه مسعود رجوی چه شد که توسط ساواک بازداشت و به اعدام محکوم شد و چگونه از بند زندان رهایی پیدا کرد، در جلسه قبل مقدماتی مطرح شد، که من در تکمیل آن و بر اساس مستنداتی که در کتب خاطرات و مورخین تهیه شده است، عنوان خواهم کرد.

حکیم‌زاده حسینی از قاضی دادگاه درخواست کرد که مستندات او در زمان قرائت لایحه‌اش در دادگاه نمایش داده شود و گفت: در کتاب احمد احمد، خاطرات یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق که از این سازمان جدا شده است، آمده است که دانشجویان عدالت‌خواه در دهه ۵۰ با تغییر رویکرد این سازمان مواجه شدند.

وی در پاسخ به پرسش قاضی دادگاه با اشاره به یک سند از اسناد ساواک اعلام کرد: مسعود رجوی بعد از آنکه هم‌رتبه‌های او در سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند، از طرف شاه حکم عفو گرفت و همکاری خود با ساواک را آغاز کرد، این موضوع در یک نامه ارتشبد نصیری به‌صراحت آمده است.

وی با توجه به اظهارات نخستین قاضی دادگاه مبنی بر اینکه مردم و مسئولان کشورهای میزبان باید از جنایات منافقین آگاه شوند، گفت: رسیدگی به این پرونده با چنین ابعاد، جنایاتی که در سطح ملی و بین‌المللی انجام شده است، اصحاب رسانه باید این جنایات را معرفی کنند. در جلسه امروز با اینکه سازمان مجاهدین خلق جوانان پاک‌نیت را جذب خود کرده بود، تغییر روش داد، این تغییر روش به مذاق رژیم سابق (پهلوی) خوش آمد.

قاضی دادگاه طی تذکری به وکیل بیان کرد: بنده از واژه اتهامات استفاده کردم، نه جنایات، دادگاه بی‌طرف است، در حدود لایحه صحبت کنید.

وکیل شکات سپس‌به تشریح چگونگی تغییر ماهیت سازمان مجاهدین خلق از اسلامی به مارکسیستی پرداخت. قاضی بارها با ارائه تذکر به وکیل، خواستار آن شد تا وی در محدوده کیفرخواست دفاع کند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898608

دیگر خبرها

  • در دومین جلسه دادگاه «تتلو» چه گذشت؟ + عکس
  • ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو
  • مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟
  • تصاویر/ در دومین دادگاه تتلو چه گذشت؟
  • در دومین جلسه رسیدگی به اتهامات «تتلو» چه گذشت
  • در دومین دادگاه تتلو چه گذشت؟
  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • «آقای قاضی» به شبکه دو می آید
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد