Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@18:41:31 GMT

برنامه راهبردی کنترل و کاهش علل مرگ دردست تدوین است

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۱۲۷۳

برنامه راهبردی کنترل و کاهش علل مرگ دردست تدوین است

اصفهان - ایرنا - کارشناس ارشد اداره سلامت‌ جوانان ‌و نوجوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تدوین برنامه راهبردی کنترل و کاهش علل مرگ دراین وزارتخانه خبر داد و گفت: تدوین این برنامه با مشارکت تمامی ذینفعان بخشی و فرابخشی در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، منوچهر زینلی روز یکشنبه در همایش پیشگیری از حوادث ترافیکی در شهرستان لنجان اصفهان اظهارداشت: برنامه ریزی برای کنترل و کاهش پنج علت عمده مرگ شامل حوادث ترافیکی، خودکشی، خشونت، بیماری های قلبی عروقی و سوء مصرف مواد مخدر مورد تاکید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای کاهش مرگ جوانان بین 18 تا 29 سال مورد توجه وزارت بهداشت و در دستور کار این وزارتخانه است ادامه داد: آمار جان باختگان در این رده های سنی به دلیل حوادث ترافیکی بالاست که به منظور کاهش مرگ ناشی از حمل و نقل ترافیکی نیاز به همکاری و مشارکت گسترده درون، بین و برون بخشی داریم.
کارشناس ارشد اداره سلامت جوانان و نوجوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مرگ ناشی از حوادث ترافیکی و جاده ای به سه علت فردی، جاده ای و سلامت و ایمنی خودروها ارتباط دارد، ادامه داد: در این زمینه، افزایش آگاهی و نگرش فردی در ارتباط با موضوع پیشگیری از مرگ ناشی از حوادث حمل و نقل ترافیکی جز وظایف وزارت بهداشت است که می تواند به تغییر رفتار در گروه هدف منجر شود.
وی تصریح کرد: چنانچه یک‌ برنامه ریزی دقیق و ساماندهی درستی داشته باشیم می توانیم از طریق مشارکت گسترده بخشی و فرابخشی و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در آینده نزدیک آمار مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی به ویژه در سنین 18 تا 29 ساله را کاهش دهیم.
زینلی با اشاره به اینکه از سال 95 لنجان دراستان اصفهان به عنوان مرکز پایلوت اجرای طرح کشوری مداخلات آموزشی پیشگیری از مرگ ناشی از حوادث ترافیکی در جوانان انتخاب شده است، بیان کرد: در پی اجرای پایلوت طرح یاد شده دستاوردهای خوبی در زمینه کاهش میزان مرگ در گروه سنی هدف در این شهرستان حاصل شد.
وی با بیان اینکه طرح کشوری مداخلات آموزشی پیشگیری از مرگ ناشی از حوادث ترافیکی در جوانان در ابتدا در پنج دانشگاه علوم پزشکی کشور به اجرا در آمد و پس از آن به 9 دانشگاه علوم پزشکی دیگر تسری یافت، اضافه کرد: هم اکنون نشست سوم این طرح با حضور 47 کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می شود و به دنبال این اقدام، کارشناسان آموزش ها را به افراد مرتبط در شهرستان های تحت پوشش ارائه داده و آنان نیز آموخته های خود را به جمعیت جوان 18 تا 29 سال در منطقه زیر پوشش خود انتقال می دهند.
همایش آموزشی پیشگیری از حوادث ترافیکی روز یکشنبه به میزبانی مرکز بهداشت استان اصفهان با حضور کارشناسان وزارت بهداشت، معاونان بهداشتی و کارشناسان سلامت جوانان 45 دانشگاه علوم پزشکی کشور در شهرستان لنجان برگزار شد.
شرکت کنندگان در این همایش یک روزه ، نکات و مهارت های لازم برای مقابله با مرگ ناشی از حوادث ترافیکی را فرا گرفتند.
سوانح جاده ای هشتمین علت مرگ و میر در جهان و سومین علت در ایران است .
6022 / 2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان حوادث ترافيكي اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • ۱۳۱۷مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت در کشور