Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان حج و زیارت گفت: راهبرد سازمان حج و زیارت برای خصوصی سازی راهبردی سالم و تحول آفرین است و سیاست ما حذف رقبا و کاروان‌های آزاد بر با روش سلبی نیست.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علیرضا رشیدیان در جلسه کارکنان ستاد عملیات کربلای معلی ضمن تشریح راهبرد‌های خصوصی سازی در حج و زیارت گفت: کار کردن در حوزه حج و زیارت تنها یک پست و شغل اداری نیست بلکه کارکردن در این حوزه و خدمت به اهل بیت (ع) به یک انگیزه و عشق و علاقه معنوی نیاز دارد که به حمدالله این عشق و انگیزه در بین کارکنان خدوم این سازمان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به دستاورد‌های ۴۰ ساله انقلاب اسلامی ایران گفت: دستاورد‌های عظیم انقلاب اسلامی نتیجه اعتماد به جوانان مؤمن، انقلابی و استفاده از طرح‌ها و ایده‌های نو و حرکت‌های پویا و جسورانه در سایه رهبری‌ها و تدابیر مقام معظم رهبری بوده است و این نگاه انقلابی، پویا و خلاق باید در همه زیر مجموعه‌های سازمان حج و زیارت حاکم گردد.

رشیدیان در ادامه به راهبرد‌های سازمان حج و زیارت برای ایفای نقش مؤثر در اقتصاد مقاومتی کشور اشاره و گفت: بر خلاف بخش‌های خصوصی سایر حوزه ها، هدف و انگیزه بخش خصوصی حج و زیارت انگیزه و سود مادی نیست، هرچند سود مادی ابزار لازم برای ادامه حیات یک سازمان است و تلاش سازمان حج و زیارت این است که توجیه اقتصادی دفاتر کارگزاری را افزایش دهد.

رئیس سازمان حج و زیارت رقابت سالم و سازنده را از دیگر راهبرد‌های دوره مدیریت جدید برشمرد و اضافه کرد که راهبرد سازمان حج و زیارت برای خصوصی سازی راهبردی سالم و تحول آفرین است و سیاست ما حذف رقبا و کاروان‌های ازادبر با روش سلبی نیست، بلکه می‌کوشیم تا با تنوع خدمات و کاهش هزینه‌های بالاسری، شرایط را برای یک زیارت امن، با کیفیت و در دسترس برای همه طبقات جامعه و با هر میزان درآمدی فراهم نماییم.

رئیس سازمان حج و زیارت از عدم هماهنگی میان دستگاه‌ها و سازمان‌های ایرانی حاضر در عراق انتقاد و ابراز امیدواری کرد با ایجاد هماهنگی میان همه دستگاه‌ها و تعامل مناسب با دولت و شرکت‌های عراقی بتوانیم خدمات مناسب تری را به زائرین ارائه نماییم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رشیدیان حج و زیارت کاروان اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی سفر به پاکستان و سریلانکا به همراه رئیس‌جمهور، در صفحه شخصی خود نوشت: طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا (پاکستان و سریلانکا) آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی سفر به پاکستان و سریلانکا به همراه رئیس‌جمهور، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«پس از دو روز مذاکره و گفت‌گو با مقامات عالی کشور پاکستان، مقصد بعدی سفر ما همراه با ریاست محترم جمهور به سریلانکا بود؛ کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

ما در کنار مذاکرات، ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم.

هم در پاکستان و هم در سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سال‌های گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزئیات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور رؤسای جمهور امضا شد، همکاری‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفت‌های چشمگیری به دست آمد.

با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

همچنین دستگاه دیپلماسی فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش پدافند فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال می‌کند.

استقبال مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان تراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

این اقبال بی‌نظیر نشان داد که سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است.»

کد خبر 747835

دیگر خبرها

  • نخستین کاروان حج عمره استان سمنان اعزام شد
  • صدور ویزای زائران حج تمتع در حال پیگیری است
  • ارز حج ۱۴۰۳ تأمین شد
  • آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • امیدواریم پنجم اردیبهشت سرآغاز پیشرفت فوتبال ایران باشد
  • اولین گروه از زائران خراسان جنوبی به عمره اعزام شدند
  • سفر به خانه خدا بعد از ۹ سال | جزئیات عمره ۱۴۰۳
  • اعلام جزئیات اعزام زائران لرستانی حج عمره به سرزمین وحی
  • اعزام اولین کاروان حج عمره لرستان به سرزمین وحی
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / روند صدور روادید زائران آغاز شد