Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم گفت: وضعیتی که در دانشگاه علامه‌طباطبایی به وسیله رییس این دانشگاه ایجاد شده، وضعیتی بحرانی است

محمدرضا محمدی، عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: وضعیتی که در دانشگاه علامه‌طباطبایی به وسیله رییس این دانشگاه ایجاد شده، وضعیتی بحرانی است و برخورد حسین سلیمی با نشریات دانشجویی که به وضعیت موجود در دانشگاه اعتراض می کنند، بشدت زننده و غیر آکادمیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: دانشگاه جای حرف زدن و تبادل نظر در آموزش نگاه نقادانه به پدیده های جمعی است و نمی توان با رفتارهای رضاخانی آن را اداره کرد. این تصور که با برخورد های قضایی و امنیتی بتوان صدای دانشجویان انقلابی را خفه کرد تصوری ساده لوحانه است.

 

عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم ادامه داد: ما پیش از این بارها در نامه ها و پیام های متعدد در مورد رفتار های آقای سلیمی تذکر داده بودیم؛ اما متاسفانه گویا تذکرات ما کارساز نبوده است.

 

محمدی افزود: پیش از این در نامه ای به آقای سلیمی گفتم که اگر از دانشجویان منتقد شکایت داری از ما من هم باید شکایت کنی، چون در مقابل قلدری ها سکوت نخواهم کرد‌. بعد از این نامه او با جسارت تمام از خبرگزاری فارس به دلیل انتشار این نامه به شکایت کرد. تا جایی که ما دیده بودیم این دوستان همواره شعار آزادی بیان و زنده باد دانشجو می دادند. اما حالا چه اتفاقی افتاده است که سلیمی، بعنوان یک کارگزار دولتی هرروز دادخواستی جدید برای تعقیب دانشجویان به قوه قضاییه تقدیم می کند؟


وی بیان داشت: در هفته های اخیر چند بار هم از طریق مدیرکل فرهنگی وزارت علوم و تحقیقات فناوری، پیگیر اصلاح رفتار های آقای سلیمی شده بودیم؛ ولی از این به بعد ادامه این وضعیت قابل تحمل نیست.


عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم تصریح کرد: جالب هم اینجاست که تمامی موارد اتهامی مطرح شده به قوه قضاییه در شکایت از خبرنامه دانشجویان ایران، نامربوط است و رای دادگاه هم مشخص! ما هم بی صبرانه منتظر رای دادگاه خواهیم بود تا ببینیم روسیاهی این شکایت کشی ها برای آقای رییس دانشگاه علامه می ماند یا جوانان انقلابی؟!

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشریات وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۲۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید:

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229430 برچسب‌ها ارز

دیگر خبرها

  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی