Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران مهم‌ترین اقدامات انجام شده در اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری در استان‌های فارس و مازندران را تشریح کرد و گفت: در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از قبیل دیابت و پرفشاری خون تعداد بسته‌های خدمتی مراقبتی با اجرای این برنامه افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رضا میرزایی با اشاره به اینکه اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری در استان‌های فارس و مازندران از سال ۹۱ موجب افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی درمانی شد، گفت: کاهش هزینه‌های درمانی مردم، ارتقای سلامت جامعه، جلوگیری از هزینه‌های غیرضروری درمانی تحمیلی به مردم، رضایتمندی بیمه‌شدگان تحت پوشش برنامه و عدالت در برخورداری از خدمات سلامت در جامعه از مزایای مثبت اجرای این طرح است.

وی ادامه داد: توزیع عادلانه خدمات سلامتی، ساماندهی سیستم ارجاع و دریافت خدمات سلامت مورد نیاز به ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش از دیگر اقدامات مثبت اجرای این طرح بوده است.

مدیرکل خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران به افزایش تعداد پزشکان دو شیفت که باعث افزایش دسترسی و رضایتمندی بیمه‌شدگان شده، اشاره کرد و افزود: همچنین به منظور افزایش تعداد بسته‌های خدمتی مراقبتی در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از قبیل دیابت و پرفشاری خون با اجرای برنامه، اقدامات قابل ملاحظه‌ای انجام شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، میرزایی گفت: در سال ۹۶ در سرفصل فرانشیز پزشک عمومی ۶۸۰ میلیارد ریال، در سرفصل داروهای تجویزی پزشکان عمومی که به صورت رایگان ارائه می‌شود، حدود ۱۸۵ میلیارد ریال و در سرفصل ویزیت متخصص پزشکان طرف قرارداد که با کاهش ۱۰ درصدی فرانشیز بیمه شده صورت می‌گیرد، حدود ۴۰۰ میلیارد ریال پرداخت از جیب مردم کاهش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه پزشک خانواده سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۲۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، دکتر مجتبی رفیق دوست گفت: شعار جامعه جهانی دندانپزشکی دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم، عنوان شده و این پویش با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود و این پویش فرصت مغتنمی برای آگاهی رسانی به مردم و افزایش سواد سلامت دهان و دندان جامعه است.
وی از تاثیر بیماری‌های دهان و دندان در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری دیابت، بیماری‌های تنفسی، زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم را یادآور شد و توجه به سلامت دهان و دندان در کاهش موارد ذکر شده را تاکید کرد.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری‌های غیر واگیردار شناخته می‌شود، بنابراین بهره‌گیری از دیدگاه عوامل خطر مشترک در بیماری‌های دهان و دندان و سایر بیماری‌ها به کنترل هر دو دسته بیماری‌ها کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در شمال سیستان وبلوچستان
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی