Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل با تاکید بر تامین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی گفت: ۱۴۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش برای واحدهای صنعتی استان کافی نیست. ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۶ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان اردبیل ظهر امروز به ریاست استاندار اردبیل و با حضور مسئولان در این حوزه در راستای بررسی طرح‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها در بخش اشتغال استان برگزار و کاستی‌ها و نارسایی‌ها در این حوزه بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون سازمان جهاد کشاورزی، سرپرست سازمان صنعت، معدن، تجارت و تعدادی از حاضران در جلسه گزارش عملکرد خود را در حوزه اشتغال تشریح کردند.

18 هزار فرصت شغلی جدید در اردبیل ایجاد شد

استاندار اردبیل در این جلسه با اشاره به هدفگذاری ایجاد 20 هزار فرصت شغلی تا پایان سال 97 در اردبیل اظهار داشت: براساس آمارهای موجود از ابتدای سال تاکنون بیش از 18 هزار فرصت شغلی جدید در اردبیل ایجاد شده است.

اکبر بهنام‌جو از اختصاص بیش از 794 میلیارد تومان تسهیلات برای رونق اشتغال در اردبیل خبر داد و افزود: این تسهیلات برای ایجاد 19 هزار فرصت شغلی اختصاص یافته که انتظار می‌رود در راستای تحقق آن دستگاه‌های مختلف تلاش لازم را داشته باشند.

وی تحقق ایجاد فرصت شغلی با ارائه تسهیلات را کاری مهم دانست و بیان کرد: انتظار می‌رود در راستای تحقق ایجاد فرصت‌های شغلی هدفگذاری شده دستگاه‌های مرتبط افق 30 هزار فرصت شغلی را تدوین کنند تا رقم 19 تا 20 هزار فرصت شغلی در زمان مناسب و معین محقق شود.

رئیس کارگروه اشتغال استان اردبیل تدوین برنامه‌های اشتغالزای دستگاه‌های اجرایی در استان را تا افق 1400 ضروری دانست و تصریح کرد: باید در این حوزه طرح‌ها کارآمد و مناسب ارائه شده و مشکلات اشتغال در استان کاهش یابد.

بهنام‌جو بخش کشاورزی را از ظرفیت‌های اشتغالزا در استان برشمرد و گفت: تدوین و اجرای طرح‌های اشتغال در این حوزه ضروری است و انتظار می‌رود به ویژه در راستای توسعه کشت گلخانه‌ای که زودبازده بوده و دارای اشتغالزایی پایدار دایمی و از همه مهمتر نیاز به آب کمتر دارند، اقدامات لازم انجام شود.

وی با تاکید بر تامین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی استان افزود: 140 میلیارد ریال سرمایه در گردش برای واحدهای صنعتی استان کافی نبوده و باید با شاسایی واحدهایی که نیازمند این سرمایه هستند در راستای رفع نیازمندی‌های آنها پیگیری‌های اساسی انجام داد.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه اشتغال باید با برش شهرستانی انجام شود، تصریح کرد: مدیران تمامی دستگاه‌های اجرایی باید پروژه‌های نیمه تمام دارای ظرفیت اشتغال را احصا و اعلام کنند و برای تکمیل آن جدول زمان بندی داشته باشند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در بخش گردشگری بیان کرد: استان اردبیل دارای قابلیت‌ها و استعدادهای بکر گردشگری بوده و باید به سمت ایجاد پروژه‌های گردشگری و جذب مسافر بیشتر حرکت کرد.

بهنام‌جو با اشاره به برگزاری جلسات اقتصاد مقاومتی در هر 45 روز شهرستان‌ها افزود: جلسات اقتصاد مقاومتی می‌تواند پیش زمینه مناسبی برای برگزاری و بررسی طرح های مهم کارگروه اشتغال باشد چرا که در این جلسات تعدادی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز حضور دارند.

رئیس کارگروه تخصصی اشتغال استان اردبیل سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان در شهرستان گرمی را یکی از اقدامات مهم برشمرد و گفت: باید تلاش کنیم با ایجاد زیرساخت‌های لازم و جذب سرمایه‌گذار زمینه اشتغال 30 هزار نفر در سال 98 فراهم شود.

تدوین شیوه‌نامه اجرایی ارائه تسهیلات رونق اشتغال

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: در قالب طرح اشتغال فراگیر دولت مشوق‌ها و تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته تا زمینه برای توسعه اشتغال با ارائه این تسهیلات در استان فراهم شود.

قاسم رحیمی از ارائه 43 میلیارد تومان مشوق کارفرمایی برای بیمه کردن سه هزار و 300 نفر از کارگران و کارکنان و کمک به مشاغل خانگی با اختصاص 80 میلیارد ریال تسهیلات و کمک های بلاعوض خبر داد و گفت: با ارائه این تسهیلات پیش‌بینی شده تا 19 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شود.

وی افزود: برای ارائه این تسهیلات در راستای اشتغالزایی در استان شیوه‌نامه اجرایی در حال تنظیم بوده تا سهم هر یک از شهرستان‌ها و دستگاه‌های اداری و اجرایی مشخص و برای اجرا ابلاغ شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با اشاره به سهم بخش کشاورزی از این تسهیلات بیان کرد: 361 میلیارد تومان سهم بخش کشاورزی از این تسهیلات بوده که با تخصیص آن برای سه هزار و 204 نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه صنعت و معدن 282 میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده تا با ارائه آن سه هزار و 38 نفر وارد بازار کار شوند، تصریح کرد: در این بخش هشت میلیارد و 700 میلیون تومان یارانه در نظر گرفته شده است.

رحیمی افزود: در بخش صنعت تسهیلات در نظر گرفته شده برای 135 طرح ارائه می‌شود که شامل سرمایه در گردش، بازسازی و نوسازی خط تولید برای 25 طرح و نیز 30 طرح نیمه‌تمام بوده که سازمان صنعت و معدن استان باید این طرح‌ها را شناسایی و معرفی کنند.

اختصاص بیش از 794 میلیارد تومان تسهیلات برای رونق اشتغال در اردبیل

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: در راستای رونق اشتغال در سطح استان بیش از 794 میلیارد تومان تسهیلات درنظر گرفته شده که باید تلاش تمامی مدیران و مسئولان بر تخصیص کامل این اعتبارات باشد.

عباس کریمی با بیان اینکه این تسهیلات به تدریج در مدت یک سال پرداخت خواهد شد، افزود: با ارائه این میزان تسهیلات برناه‌ریزی شده تا بیش از 19 هزار و 176 فرصت شغلی در سطح استان در بخش‌های مختلف ایجاد شود.

وی بیش از 36 میلیارد تومان این مبلغ را مربوط به یارانه دانست و تصریح کرد: بیش از 60 میلیارد تومان نیز به صورت کمک بلاعوض بوده که برای مجریان طرح‌های اشتغال که از این تسهیلات بهره‌مند می‌شوند به صورت مشوق ارائه می‌شود.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری اردبیل بیان کرد: این تسهیلات و مشوق‌ها براساس عملکرد دستگاه‌های مختلف توزیع‌کننده اعتبارات به آنها ارائه می‌شود.

توسعه زیرساخت‌های گردشگری اردبیل نیاز به 45 میلیارد تومان اعتبار دارد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به اجرای طرح‌های گردشگری در استان گفت: سهم اداره کل میراث فرهنگی استان از تسهیلات در نظر گرفته برای ایجاد فرصت‌های شغلی ایجاد یک هزار و 941 فرصت شغلی است.

نادر فلاحی افزود: برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی در استان بیش از 109 میلیارد تومان تسهیلات و یک میلیارد و 600 میلیون تومان کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است که به این منظور 36 طرح تعریف شده تا اجرایی شود.

وی تسهیلات مورد نیاز برای ایجاد اشتغال در بخش گردشگری استان اردبیل را 968 میلیارد تومان برشمرد و تصریح کرد: با ارائه این تسهیلات می‌تواند شاهد ایجاد دو هزار و 549 فرصت شغلی در این بخش از استان شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با یان اینکه با توجه به ظرفیت‌های بالای استان در بخش گردشگری نیازمند توسعه زیرساخت‌ها در این بخش هستیم، اظهار کرد: به این منظور 45 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در سه شهرک صنعتی این جزیره خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مرتضی صابری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن بین‌المللی مرکز رشد برگزار شد، اظهار داشت: این شمار نیروی کار در 230 شرکت فعال در شهرک‌های فجر، تولا و کاوه منطقه آزاد قشم مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه صنعتی و معدنی در قشم و حمایت ویژه سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه‌گذاران در این جزیره، گفت: این منطقه دارای یک سایت هاب انرژی، یک سایت صنایع شیلاتی و سه شهرک صنعتی بزرگ است که حمایت‌ها و امتیارات ویژه‌ای برای فعالان سرمایه‌گذاری در این مراکز وجود دارد.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم یکی از مهمترین اولویت‌های کاری این واحد را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی جزیره قشم، موفق به مصوبه‌ای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانش‌بنیان در قشم شدیم که در زمینه تولید کود گیاهی از جلبک‌ها و ماهی‌های خشک فعالیت دارند.

صابری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته برای کاهش بروکراسی ادارای تصریح کرد: در همین راستا نیز پارسال با حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایه‌گذاران، موفق شدیم پروانه بهره‌برداری 5 شرکت فعال در شهرک صنعتی تولا که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذارانی که با وجود دریافت زمین اما هنوز با گذشت سالهای بسیار اقدام به فعالیت نکرده‌اند، قراردادشان فسخ می‌شود، گفت: در همین راستا نیز بیش از 13 هکتار از زمین‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن به 19 سرمایه‌گذار که با وجود گذشت بیش از دو دهه از واگذاری هنوز اقدامی انجام نداده بودند، فسخ شد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰۰میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت