Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@09:30:02 GMT

همسایگی مدارس علمیه و مساجد، شمشیر دولبه است

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۳۰۵۸

همسایگی مدارس علمیه و مساجد، شمشیر دولبه است

حجت‌الاسلام والمسلمین سیبویه گفت: همسایگی مدارس علمیه و مساجد منافع متقابل برای طالب و آحاد مردم دارد از اینرو علما در گذشته، اصرار بر ساخت حوزه در دل مساجد داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدمهدی سیبویه» در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه حوزه علمیه مجد تهران پس از مدتی تعطیلی، با نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه و تلاش های آیت الله یحیی عابدی زنجانی، تولیت این حوزه، از نیم سال دوم تحصیلی 1397-98 کار خود را دوباره آغاز کرده است، گفت: تلاش داریم حوزه علمیه مجد در ادامه فعالیت های خود به گونه ای عمل کند که دچار مشکلاتی مانند تعطیلی نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر حوزه علمیه مجد افزود: رویکرد ما در دوره جدید فعالیت این حوزه، اخلاق مداری است، به این معنا که ما ضمن توجه ویژه به موضوع فراگیری علوم دینی و حوزوی و پژوهش از سوی طلاب، تاکید ویژه تری به موضوع تهذیب نفس و رعایت اخلاق اسلامی از سوی طلاب این حوزه داریم.

 

وی با بیان اینکه ما سه برنامه را برای حوزه علمیه مجد درنظر گرفته ایم، اضافه کرد: در گام نخست، حوزه علمیه مجد برای نیم سال دوم تحصیلی 1397-1398 اقدام به پذیرش طلبه کرده و طبق نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه، کار خود را با حضور همین طلاب آغاز کرده است.

 

این استاد حوزه علمیه گفت: ما در گام دوم، کلاس های حوزوی را در ترم تابستانه برگزار می کنیم که امیدواریم با حضور گسترده تر طلاب، انجام شود.

 

مدیر حوزه علمیه مجد گفت: حوزه علمیه مجد در گام سوم که مهم ترین اقدام ما است، برنامه ویژه ای برای جذب طلاب با استعداد برای سال تحصیلی 1398-99 دارد که نحوه و زمان پذیرش طلاب، متعاقبا اعلام می شود.

 

 

سیبویه ادادمه داد: طلاب علاقمند به ادامه تحصیل، می توانند برای ثبت نام در حوزه علمیه مجد می‌توانند به دفتر حوزه علمیه مجد واقع در تهران، خیابان امام خمینی (ره)، نرسیده به میدان حسن آباد، مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۶۶۷۵۸۶۹۵ و ۶۶۷۴۰۵۵۵ تماس بگیرند.

 

این استاد حوزه علمیه در ادامه درباره نقش همسایگی مدارس علمیه و مساجد در تعالی معنوی آحاد مردم و طلاب، خاطرنشان کرد: واقع شدن حوزه های علمیه در دل مساجد یا در همسایگی مساجد، یکی از ابتکارات سازنده و مفید علما از دیرباز تاکنون بوده است.

 

وی اظهار کرد: هرگاه مدارس علمیه در دل مساجد تاسیس شوند، وظیفه مسئول و مدیر حوزه های علمیه افزایش می یابد زیرا مردم متوجه رفتار و گفتار طلاب هستند و هرگونه قصور در انجام اعمال عبادی از جمله عدم حضور یا دیر حضور یافتن در نماز جمعه را به خاطر می سپارند و این ممکن است، در باورهای دینی آنان، اثر بدی بر جای بگذارد.

 

مدیر حوزه علمیه مجد اظهار کرد: از سوی دیگر، عملکرد درست استادان و طلاب حوزه علمیه می تواند موجب تعمیق باورهای دینی مردم و انتشار معنویت طلاب و حوزه های علمیه به مساجد و در میان نمازگزاران شود. بنابراین همسایگی مدارس علمیه و مساجد مانند شمشیر دولبه ای است که در صورت مدیریت صحیح آن، برکات فراوانی برای جامعه به ویژه اهالی مساجد و حوزه های علمیه خواهد داشت.

 

سیبویه در ادامه با اشاره به تاسیس حوزه علمیه مجد در فضای مسجد مجدالدوله، اظهار کرد: این موضوع وظیفه ما را در آموزش و پرورش طلاب بیشتر می کند از اینرو اولویت ما در این حوزه علمیه، تهذیب نفس و تعالی معنوی طلاب است.

 

 

یادآور می شود، حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی سیبویه، جزو نخبگان حوزوی است و چندسالی سرپرست دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در کشور سوریه بود. این استاد حوزه علمیه همچنین چندسالی، مسئول دفاتر جامعه المصطفی العالمیه در برخی از کشورهای آفریقایی و همچنین از مبلغان بین المللی بود.

 

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی22 بهمن 22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن وزیر ارشاد رییس جمهوری اردبیل چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هرمزگان حادثه تروریستی زاهدان آران و بیدگل حجت الاسلام سیبویه مسجد مجد مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۳۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی

رئیس جمهور بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

شاهد تقابل جریان شرافت و شرارت در غرب هستیم وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیس‌جمهور همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس‌جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد