Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت‌مدیره انجمن زنان مدیر کارآفرین گفت: شبکه‌سازی، گسترش و توسعه شبکه زنان کارآفرین نیاز به تکمیل بانک اطلاعاتی دارد تا مسیری که آغاز شده را به خوبی دنبال کرده و به نتیجه دست یابیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، فخرالسادات محتشمی‌پور در مراسم اختتامیه چهاردهمین همایش زنان کارآفرین، زندگی و کار قزوین در دانشگاه بین المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: به طور معمول پایان هر همایش، بیانیه‌ای صادر می‌شود که برنامه‌های بعدی بخش دولتی، خصوصی و خود نهاد مدنی که انجمن زنان است، را به نوعی مشخص می‌کند و تکلیف برای برای انجمن را تعیین می‌کند که مسیر آینده به چه نحو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلیل اینکه نتوانستیم از جمع‌بندی پنل‌ها به راهکاری برای آینده  برسیم و فعلا طرح موضوع شده و به ابعاد مخلتف آن پرداخته نشده، بیانیه صادر نکردیم.

رئیس هیأت مدیره انجمن زنان مدیر کارآفرین ادامه داد: پیش از همایش سه پیش نشست تخصصی در بخش‌های اقتصاد مدیریت، روان‌شناسی و جامعه‌شناسی برگزار شده و هنوز در آغاز راه قرار داریم و باید تحقیق و مطالعه و پژوهش صورت گیرد و در دانشگاه‌ها هم مورد توجه قرار گیرد.

محتشمی‌پور اضافه کرد: برای نخستین بار است که زندگی کارآفرینان را به طور آشکار در جامعه مطرح کرده‌ایم و تجارب آنها در اختیار دیگران گذاشته شده که برای همسانی و هم‌آگاهی افراد مثمرثمر است.

وی خاطرنشان کرد: نیازهای مدنی در بخش دولتی، خصوصی و نهاد مدنی باید جدی گرفته شود و شبکه‌سازی، گسترش و توسعه شبکه زنان کارآفرین نیاز به تکمیل بانک اطلاعاتی دارد تا مسیری که آغاز شده را به خوبی دنبال کرده و به نتیجه دست یابیم.

این مسؤول تصریح کرد: حضور از استان‌های مختلف در چهاردهمین همایش کارآفرینی زنان با عنوان «همایش زنان کارآفرین، زندگی و کار» استان قزوین جالب و قابل توجه بود اما ضعیف بودن حضور دانشجویان جای تأمل دارد.

رئیس هیأت مدیره انجمن زنان مدیر کارآفرین افزود: جاهای دیگری وجود داشت که می‌توانستیم همایش مذکور را برگزار کنیم اما فکر کردیم در دانشگاه و برای آشنایی دانشجویان مفید و لازم است چرا که بحث‌های آکادمیک در کلاس‌های دانشگاهی وجود دارد.

محتشمی‌پور ادامه داد: تعامل نهاد مدنی، دولت و دانشگاه و نقشی که نهاد مدنی در بسترسازی دارد، باید مورد توجه نمایندگان دولت قرار گیرد.

وی اضافه کرد: این در حالی است که زنان حمایت نمی‌خواهند بلکه لازم است بسترسازی و زمینه‌سازی و فضاسازی لازم انجام شود تا زنان ایرانی بتوانند از تمام ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و استعدادهای خود در این بستراستفاده کرده و آنها را شکوفا کنند .

این فعال حقوق زنان یادآور شد: با بسترسازی برای شکوفایی استعدادها و قابلیت‌های بانوان، آنان آن‌طور که باید خود را به جامعه معرفی کرده  و جامعه هم از تمام ظرفیت آنها نهایت استفاده را می‌کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استان قزوین جامعه حقوق زنان جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون گفت: با تکمیل ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال، گام‌های مؤثری به‌منظور پایداری تولید در سال ۱۴۰۲ برداشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرآیندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرآیندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستائیان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت‌ اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگردنشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود