Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن- ایرنا- تلویزیون دولتی ژاپن اعلام کرد وزیران خارجه این کشور و روسیه نتوانستند اختلاف های خود درباره چهار جزیره در اختیار روسیه که مورد ادعای ژاپن نیز هستند را کم کنند و اختلاف نظر دو کشور همچنان ادامه دارد با این وجود دو طرف توافق کردند گفت و گوها را ادامه دهند.

به گزارش ایرنا از 'تلویزیون 'ان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اچ.کی ژاپن، 'تارو کونو' و' سرگی لاوروف' روز یکشنبه در آلمان، در حاشیه اجلاس امنیتی مونیخ برای حدود 90 دقیقه با یکدیگر گفت و گو کردند.
وزیران خارجه دو کشور مسئول مذاکرات برای امضای یک پیمان صلح هستند که راه حلی برای این جزیره ها را نیز شامل می شود.
کونو در ابتدای این دیدار گفت: می خواهد گفت و گوهای مفصلی بر پایه توافقی که در ماه نوامبر سال میلادی گذشته میان شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن و ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه به دست آمده بود، داشته باشد.
سران دو کشور در آن دیدار، توافق کردند که مذاکرات دوجانبه را بر پایه یک بیانیه مشترک میان ژاپن و اتحاد جماهیر شوروی سابق در سال 1956 میلادی پیش ببرند طبق این معاهده، جزایر «شیکوتان» و «هابومای» - دو جزیره از چهار جزیره تحت سلطه روسیه - به ژاپن تحویل داده خواهد شد به این شرط که آمریکا در این جزایر پایگاه نظامی ایجاد نکند.
لاوروف نیز خواستار آن شد که به عنوان پیش شرطی برای این مذاکرات، ژاپن حاکمیت ارضی روسیه بر این چهار جزیره را به رسمیت بشناسد.
وی بیان داشت که این جزیره ها در نتیجه جنگ جهانی دوم به قلمرو روسیه ملحق شد.
کونو در پاسخ، موضع ژاپن را بار دیگر تکرار کرد.
با وجود این اختلاف، وزیران خارجه دو کشور توافق کردند که مذاکرات در این رابطه را ادامه دهند.
آنها توافق نمودند که معاون وزیران خارجه دو کشور به زودی با یکدیگر دیدار کنند و پس از آن، لاوروف برای ادامه گفت و گوها با کونو، به ژاپن سفر کند.
جزایر مورد اختلاف دو کشور که به عنوان قلمرو شمالی در ژاپن و جنوبی در روسیه شناخته می شود، پس از تسلیم ژاپن در جنگ با اتحادیه جماهیر شوری در 15 آگوست 1945 توسط روسیه تصاحب شد.
اتحاد جماهیر شوروی و ژاپن در سال 1956 بیانیه مشترکی برای پایان دادن به وضعیت جنگی امضا کردند اما با وجود برقراری روابط دیپلماتیک، تا کنون توافقنامه صلح بین دو کشور امضا نشده است.
**آساق**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ژاپن روسيه مونيخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود

نخست وزیر ارمنستان امروز (سه‌شنبه) گفت، اگر روند تحدید مرزی با جمهوری آذربایجان تعلیق یا متوقف شود، جنگی در می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان به خبرنگاران گفت: «بیایید این وضعیت را فرض کنیم. اگر روند تحدید مرزی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان تعلیق شود، جنگی آغاز خواهد شد.»

نخست‌وزیر ارمنستان همچنین گفت که لازم است استراتژی امنیت ملی این کشور بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: «فرآیندهای جاری ما را متقاعد کرده که استراتژی توسعه ارمنستان نیاز به بازنگری دارد. از این منظر، من فکر می‌کنم و بدیهی است که استراتژی امنیت ملی باید بازنگری شود و روند این بازنگری در سطح کاری باید مورد بازنگری قرار گیرد که این مساله از قبل شروع شده است.»

پاشینیان همچنین افزود، اگر درخواست مقام‌ها نادیده گرفته شود، ممکن است ارمنستان کانال‌های تلویزیونی روسیه را قطع کند. روابط ارمنستان و روسیه هم بعد از مناقشه قره‌باغ که در آن مسکو طرف باکو را گرفت، تیره‌ و تار شد.

ماه گذشته میلادی وزیر صنایع عالی ارمنستان اعلام کرد، در صورتی که پیشنهاد ایروان برای ویرایش سند مربوط به توافقنامه همکاری با روسیه در زمینه همکاری در زمینه ارتباطات جمعی پذیرفته نشود، ارمنستان ممکن است به طور یک‌جانبه تنظیم پخش شبکه‌های تلویزیونی روسیه را لغو کند.

پاشینیان در واکنش به این اظهارنظر گفت: «هنگامی که کانال های روسی در حال پخش برنامه هستند، ما به احترام شهروندان و نظم عمومی ارمنستان متکی هستیم. ما به هیچ چیز خارق‌العاده‌ای نیاز نداریم. این توافق متضمن احترام به ارمنستان و منافع آن است. ما باید صبر کنیم اما اگر بعد از این خواسته های ما نادیده گرفته شود، چاره‌ای نیست جز اینکه پخش شبکه‌های تلویزیونی متوقف شوند.»

نخست‌وزیر ارمنستان در بخش دیگری از صحبت‌هایش همچنین ادامه داد، قرارداد صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان ممکن است پیش از نوامبر منعقد شود.

پاشینیان در توضیح اظهارات الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان درباره امکان دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا قبل از نوامبر به خبرنگاران گفت: «من با ایده انعقاد معاهده صلح قبل از نوامبر  ۲۰۲۴ موافقم. برای انجام این کار، لازم است تمام اصولی که در جریان مذاکرات بر سر آن توافق شده است، تثبیت و در یک معاهده صلح مشخص شود و آنها را امضا کنند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • پیام پوتین به غرب در آیین تحلیف
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • چین: از نشستهای صلح اوکراین با مشارکت همه طرف‌ها حمایت می‌کنیم
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • بلاروس: آماده میزبانی مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه هستیم
  • بلاروس آماده میزبانی مذاکرات صلح اوکراین است
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی با روسیه آماده نیستند
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود