Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:12:35 GMT

تعداد نظامیان آمریکا در کرکوک افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۵۳۵۴

تعداد نظامیان آمریکا در کرکوک افزایش یافته است

بغداد – ایرنا – فرمانده تشکیلات بسیج مردمی (الحشد الشعبی) در محور شمال عراق گفت که حضور نظامیان آمریکایی در پایگاه «کی وان (K1)» به طرز محسوسی افزایش پیدا کرده است.

«ابورضا النجار» روز یکشنبه در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود که افزایش تعداد نیروهای آمریکایی در این پایگاه نظامی واقع در شمال شهر کرکوک در مقایسه با ماه های گذشته کاملا محسوس است و آمریکایی ها اخیرا تحرکات نظامی خود را در کرکوک و حومه آن افزایش داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، نیروهای آمریکایی موجود در K1 تنها منحصر به نیروهای مستشاری و آموزشی نیستند بلکه دارای مسوولیت های عملیاتی و رزمی هستند و اخیرا در مناطق «الحویجه» و «الریاض» در جنوب غرب شهر کرکوک دست به عملیات هایی نیز زده اند.
النجار ادامه داد که نیروهای آمریکایی ادعا می کنند که با هدف تعقیب برخی از هسته های خفته داعش در این مناطق دست به این تحرکات نظامی زده اند.
وی اضافه کرد که هفته گذشته تعدادی از نیروهای آمریکایی با هماهنگی فرماندهی پلیس مرکزی عراق در یک منطقه ویژه از کرکوک دست به اقدام نظامی زدند.
این فرمانده الحشد الشعبی در محور شمال عراق خاطرنشان ساخت که نیروهای آمریکایی در منطقه تحت کنترل نیروهای الحشد الشعبی در جنوب کرکوک شامل «مریم بیگ»، «تازه»، «الرشاد»، «داقوق» و «البشیر» حضور ندارند.
وی ادامه داد که تحرکات اخیر نیروهای آمریکایی در کرکوک و حومه آن و افزایش تعداد این نیروها در پایگاه نظامی K1 موجی از نگرانی و وحشت را در میان مردم کرکوک ایجاد کرد امری که نیروهای آمریکایی را مجبور کرده است که از ظاهر شدن در انظار عمومی بکاهند.
وی درباره تعداد نیروهای آمریکایی موجود در پایگاه نظامی K1 گفت که تعداد این نیروها از صدها نفر تجاوز می کند.
به گفته ابورضا النجار، حضور نظامی امریکا در پایگاه نظامی K1 فقط منحصر به حضور نیرو نمی باشد بلکه در آنجا نیروهای آمریکایی دارای تجهیزات و تسلیحات و خودروهای زرهی هستند.
از فرمانده الحشد الشعبی در محور شمال عراق در خصوص اخبار ضد و نقیض از بازگشت نیروهای پیشمرگ کرد یا واگذاری کرکوک به این نیروها سوال شد که گفت که واگذاری کرکوک یا بازگشت نیروهای پیشمرگه به این شهر صحت ندارد.
النجاری خاطرنشان ساخت که در حال حاضر فقط نیروهای پلیس مرکزی، نیروهای پلیس محلی کرکوک به علاوه سازمان مبارزه با تروریسم و الحشد الشعبی حضور دارند و هرچه غیر از این ادعا می شود، ادعاهای باطل و بی اساس است.
وی تاکید کرد که اوضاع کلی کرکوک در حال حاضر امن و امان است و نیازی به استفاده از نیروهای پیشمرگه کرد نیست.
از النجار در خصوص ظهور برخی گروه های تروریستی جدید مانند «پرچم های سفید» و «نگهبانان شریعت» سوال شد که گفت که گروه پرچم های سفید در ماه های گذشته در منطقه ای محدود محصور بین «جبل قرور»، «طوزخورماتو» و «گرمیان» بروز و ظهور داشتند.
وی تاکید کرد که نیروهای مسلح عراق و الحشد الشعبی به موقع با آنها برخورد کرده و در حال حاضر در کرکوک فعالیت هیچ گروه تروریستی دیده نمی شود.
وی در عین حال گفت که برخی از هسته های خفته داعش در منطقه وجود دارند که نیروهای مسلح و الحشد الشعبی با آنها مقابله کرده و در حال پاکسازی کامل منطقه از وجود عناصر تروریستی هستند.
وی با اشاره به آرامش عمومی در کرکوک پیش بینی کرد که در آینده نزدیک سرنوشت ماده 140 قانون اساسی عراق موضوع مناطق مورد منازعه میان بغداد و بغداد از جمله استان کرکوک تعیین تکلیف شود.
به گفته وی، اکثر اهالی کرکوک موافق اداره این استان توسط دولت مرکزی هستند و می خواهند مرتبط با تمامیت عراق باشند.
خاورم *6*353*380*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي عراق حضور نظامي آمريكا استان كركوك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تونل‌های تا ۱۵طبقه زیرزمین به حماس اجازه می‌دهد پابرجا بماند | رهبران ارشد حماس کجا هستند؟

به گزارش همشهری آنلاین، نیویورک‌تایمز نوشت: مسئولان امریکایی افزودند: «علیرغم خسارات سنگینی که حماس متحمل شده است، بخش بزرگی از رهبران ارشد آن در غزه همچنان در جای خود هستند و در شبکه وسیعی از تونل‌ها و مراکز عملیات زیرزمینی پنهان شده‌اند و آنها تصمیم‌گیرندگان مذاکرات توافق تبادل اسرا هستند.»

به گفته مقامات اسرائیلی و آمریکایی، شبکه تونل صدها مایل در نقاطی تا ۱۵ طبقه زیر زمین امتداد دارد.

اسرائیل نتوانست تونل‌هایی را که حماس سال‌ها صرف ساخت آن‌ها کرده بود، ویران کند، اما مقامات اسرائیلی می‌گویند که کنترل بیشتر نقاط کلیدی – مجتمع‌های استراتژیک زیرزمینی که حماس برای فرماندهی نیروهایش از آن‌ها استفاده می‌کرد، را به دست گرفته‌اند.

این روزنامه آمریکایی توضیح می‌دهد: «اگرچه عملیات نظامی اسرائیل در غزه منجر به تضعیف حماس، کشته شدن هزاران نفر از اعضای آن و ترور حداقل یک فرمانده ارشد نظامی آن شد، اما تل آویو به اهداف اولیه خود در جنگ دست پیدا نکرد و اسرا آزاد نشده و حماس کاملا نابود نشده است.»

به نوشته نیویورک تایمز، «جنگ برای اسرائیل گران تمام شد، زیرا ارتش علاوه بر گرسنگی دادن گسترده در غزه، تعداد زیادی از غیرنظامیان فلسطینی و شماری از امدادگران را کُشت که منجر به محکومیت گسترده‌ای در سراسر جهان شد.»

علاوه بر این، نیویورک تایمز گزارش داد: «بر اساس ارزیابی سالانه امنیتی منتشر شده در ماه مارس، سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در توانایی اسرائیل برای نابودی واقعی حماس تردید دارند، اسرائیل احتمالاً برای سال‌های آینده با مقاومت مسلحانه مستمر حماس مواجه خواهد شد. ارتش برای نابود کردن زیرساخت‌های زیرزمینی حماس که به عناصر جنبش اجازه می‌دهد پنهان شوند، قدرت خود را بازیابند و نیروهای اسرائیلی را غافلگیر کنند، مبارزه خواهد کرد.»

علاوه بر این، این روزنامه آمریکایی نوشت: «تل‌آویو و حماس در حال آماده‌سازی خود برای عملیات بزرگ‌تر در شهر رفح به عنوان آخرین پایگاه حماس هستند، وضعیت نامشخصی درباره بعد از عملیات رفح وجود دارد. ممکن است پس از رفح، با سؤالاتی در مورد اینکه چه کسی بر غزه حکومت خواهد کرد و مسئول تأمین امنیت در نوار بعد از جنگ خواهد بود، رو به رو شویم.»

ارتش اسرائیل بر این باور است که چهار گردان از نیروهای حماس در رفح مستقر هستند و هزاران جنگجوی دیگر به همراه بیش از یک میلیون غیرنظامی به آنجا پناه برده‌اند.

مقامات نظامی آمریکایی می‌گویند اسرائیل باید طرح خود را شبیه به محاصره موصل عراق در سال ۲۰۱۷ توسط نیروهای عراقی و نیروی هوایی آمریکا ترسیم کند؛ جایی که یک میلیون نفر از ساکنان آن قبل از حمله از شهر تخلیه شده بودند. در این حمله حداقل ۳۰۰۰ غیرنظامی کشته شدند.

به نوشته این روزنامه، برنامه‌ریزان نظامی آمریکایی از اسرائیل می‌خواهند که حملات متمرکزی را به مواضع حماس انجام دهد، اما این امر باید پس از انتقال غیرنظامیان از رفح انجام شود

کد خبر 846703 منبع: شفقنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • تونل‌های تا ۱۵طبقه زیرزمین به حماس اجازه می‌دهد پابرجا بماند | رهبران ارشد حماس کجا هستند؟
  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا
  • دامی که آمریکا برای عراق پهن کرد