Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@22:52:42 GMT

دریافت پول در النگدره به کاهش گردشگر منجر می شود

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۵۳۸۷

دریافت پول در النگدره به کاهش گردشگر منجر می شود

گرگان - ایرنا - فرماندار گرگان با اشاره به مصوبه شورای شهر مبنی بر دریافت عوارض برای ورود به جنگل النگدره و استفاده از فضا و امکانات آن گفت که اجرای اینگونه مصوبات نیازمند کارشناسی و برنامه ریزی دقیق است.

ابوالقاسم صفوی امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اگر برای اسکان و برپایی چادر از مسافران پول گرفته شود اما کیفیت و کمیت ارایه خدمات تغییری نکند، النگدره همین تعداد مسافر و گردشگر را هم از دست خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: دریافت پول از مسافران در مناطق گردشگری مانند النگدره مستلزم فراهم آوردن امکانات بیشتر، جذاب و ایجاد زیرساخت های مناسب برای رغبت در پرداخت هزینه توسط مردم است.
فرماندار گرگان با بیان اینکه سرمایه گذاری بخش خصوصی یکی از راه های افزایش زیرساخت ها در این منطقه است، ادامه داد: جزییات و محتویات مصوبه شورای شهر بزودی در کمیته انطباق فرمانداری بررسی خواهد شد.
به گزارش ایرنا شورای شهر گرگان در آخرین جلسه خود با تصویب لایحه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری واگذاری مدیریت کمپ بوستان النگدره به بخش خصوصی برای دریافت عوارض از مردم را تصویب کرد.
بر این اساس شهروندان گرگان و مسافران عوارض و بهای خدمات مصوب را برای استفاده از امکاناتی همچون آلاچیق، سکوی بتنی، سرویس بهداشتی و نصب چادر مسافرتی پرداخت می کنند.
این مصوبه برای اجرا نیازمند تایید فرمانداری گرگان است.
النگدره در جنوب غربی شهر گرگان و در مسیر جاده ناهار خوران با آب و هوایی کم ‌نظیر که حداقل 10 درجه خنک‌تر از نقاط شهری و پرجمعیت است، یکی از ۷ منطقه نمونه گردشگری ایران و همچنین پارک جنگلی شاخص شمال کشور مکانی جذاب برای شهروندان و مسافران بویژه در تعطیلات به‌ شمار می‌رود.
النگدره در دامنه جنگل‌های انبوه شمالی از پوشش درختان جنگلی نظیر توسکا، لرگ، افرا، بلوط، بید و شیردار برخوردار است.
3014/3091/2729

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرمانداري شوراي شهر گرگان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، توسعه گردشگری نیازمند استفاده حداکثری از ظرفیت هاست. گردشگری و شناسنامه استان قزوین آثار تاریخی و فرهنگی فراوانی آن است که بیشتر گردشگران چه داخلی و خارجی در بازدید ازاین اثار و ظرفیت‌ها علاقه مندی خود را اعلام می‌کنند که نیازمند معرفی است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: گردشگری قزوین و داشته‌های آن که این استان برای توسعه گردشگری دارد می‌تواند یکی از بهترین چشم انداز‌های توسعه باشد و گردشگری با همه دستگاه‌ها در ارتباط است و سازمان گرشگری بعنوان هماهنگ کننده این دستگاه‌ها فعالیت می‌کند. قزوین پله اول گردشگری که داشتن جاذبه‌های گردشگری است داراست.
محمدی گفت: ارتباط گردشگری با دستگاه دیگر لازم می‌دارد که تفاهم نامه‌هایی با آنها امضا شود. در برنامه ششم توسعه این اقدام بسیار پیگیری شد و در برنامه هفتم هم پیش بینی شده است. در استان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بسیار با گردشگری در ارتباط است. با راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی هم همینطور تفاهم نامه‌هایی امضا شده است. این تفاهم نامه‌ها منجر به تهیه بسته سرمایه گذاری در حوزه گردشگری خواهد شد.
وی تصریح کرد: سال ۱۴۰۲ اتفاق ویژه برای استان ثبت جهانی سعدالسلطنه بود. امسال ۸۰۰ هزار گردشگر در ایام عید از استان بازدید کردند که باتوجه به تقارن با ماه رمضان ۲۲ درصد کاهش را شاهد بودیم. البته کاهش اقامت را هم در پی داشت و نشان می‌دهد که در حوزه تبلیغات نیاز به فعالیت بیشتری داریم.
معاون گردشگری گفت: با کتاب راهنمای گردشگری طبیعی استان قدمی برداشته شد که ۲۴ مسیر گردشگری مشخص شد. طبیعت گردی نوعی گردشگری است که می‌تواند بسیار آسیب پذیر باشد. بعنوان مثال غار قلعه کرد بجز اینکه آثار طبیعی است آثار تاریخی هم می‌باشد و باید در پذیرش گردشگر دقت شود. اقامتگاه‌های بومگردی که هم اکنون به ۱۲ اقامتگاه رسیده است و ۳۸ موافقت اصولی با احداث آن صورت گرفته است.
محمدی اظهار کرد: تور‌های گردشگری می‌توانند در زمینه معرفی اماکن طبیعت گردی بسیار مفید باشند. تشکل‌های ورزشی و انجمن‌ها هم می‌توانند این تور‌ها را انجام دهند. تدوین استراتژی برای جذب گردشگر خارجی یکی از برنامه‌های سال ۱۴۰۳ است. ما باید بدانیم کجا باید تبلیغ کنیم و در کدام نمایشگاه باید شرکت کنیم؟ سه اپلیکیشن‌های شناساندن استان قزوین در دسترس است، اما خود این اپلیکیشن‌ها به درستی معرفی نشده اند. از سال گذشته همکاری با فعالان فضای مجازی را آغاز کردیم. ثبت جهانی الموت را امسال پیش رو داریم و حضور فعالان فضای مجازی می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد. نداشتن ثبت جهانی در استان قزوین قبلا آسیب بیشتری به صنعت گردشگری وارد می‌کرد.
وی تصریح کرد: ۱۴ محور در حوزه گردشگری مذهبی تعریف شده است. این روند در تناسب با گردشگری طبیعی هم می‌تواند باشد. ما نیازمند همکاری تاسیسات گردشگری و سایر نهاد‌ها و مجموعه مدیریتی استان هستیم.

دیگر خبرها

  • پاکسازی پارک جنگلی النگدره و ناهار خوران گرگان به همت طبیعت دوستان
  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • پایان سفر پرماجرای مسافران قطار تهران - گرگان
  • سیلاب برای قطار تهران-گرگان دردسرساز شد
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس
  • سیلاب؛ قطار تهران- گرگان را مجبور به توقف کرد
  • سیلاب قطار تهران- گرگان را مجبور به توقف کرد
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید