Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@02:48:36 GMT

نقش مایک پنس در کنفرانس مونیخ

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۶۵۰۱

در گزارش اشپیگل به قلم «کنستانتین فون‌هامرشتاین» آمده است که پنس در سخنرانی خود تلاش کرد که ترامپ را به عنوان رئیس خود ستایش و به وی ادای احترام کند و برای اروپایی‌ها دستور صادر کند. او یک هم‌پیمان و شریک است، اما اروپایی‌ها چطور می‌توانند کسی را تشویق کنند که در هر جمله خود از ترامپ تعریف می‌کند؟

در ادامه این گزارش امده است که مایک پنس در طول دو سالی که سمت معاون ترامپ را دارد، همین رویکرد را در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالن بزرگ هتل بایریشرهوف هم وی در سخنرانی خود جملاتی مانند: دونالد ترامپ قهرمان آزادی است و اینکه تحت ریاست‌جمهوری وی، آمریکا به طوری قوی شده که هرگز پیشتر اینطور قوی نبوده است به کار برد و یا با اشاره به سیاست‌های اقتصادی ترامپ گفت که اقتصاد رشد کرده است و بیکاری کم شده و آمریکا بار دیگر رهبر جهان آزاد است.

«افزایش هزینه‌های دفاعی ناتو در دوران ترامپ دیگر موضوعی بود که پنس در سخنرانی خود به آن پرداخت. یکی از کسانی که سخنرانی پنس را شنیده است گفت: «وقتی می‌شنوم که در واشنگتن چطور درباره هم پیمانان صحبت می‌شود، حالم بد می‌شود.»

«باید گفت که روابط فراآتلانتیک به بدترین حالت ممکن در هفت دهه گذشته دچار شده است و اکنون این سوال مطرح است که آیا سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به اندازه کافی قوی هست تا در دو سال باقی مانده از دوران ریاست‌جمهور ترامپ دوام آورد یا خیر»

«اما این دنیای موازی که پنس در سخنرانی خود به آن اشاره می‌کند با واقعیت خیلی ارتباط ندارد. آمریکا جهان را رهبری نمی‌کند بلکه آن را به سمت عقب می‌برد و از خلایی که در پی سیاست «آمریکا نخست» که ترامپ حامی آن است، ایجاد شده، دیگران یعنی چین، روسیه و ایران استفاده می‌کنند. در این شرایط آمریکا نقش رهبری ندارند بلکه آن کشور‌ها هم دستورالعمل می‌دهند.»

پنس که به تازگی به همراه همسرش از اردوگاه آشویتس در لهستان دیدار کرده است، با شدیدترین الفاظ به ایران حمله کرد و ایران را متهم کرد که حامی بزرگترین تروریسم در جهان دانست. وی روز جمعه و در حالیکه از ورشوی لهستان در حال پرواز به سوی مونیخ آلمان بود، ایران را به نازی‌ها تشبیه کرد و مدعی شد: ما رژیمی در تهران داریم که با تهدیدات مرگ‌بار و تنفر ضد یهودیت زننده که نازی‌ها در اروپا به آن جان بخشیدند، تنفس می‌کند.

معاون رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد که رفتن به آشویتس عزم وی برای جهانی آزاد و مخالفت با هرگونه تنفر زننده و مقابله با تهدیدات زمانه را افزایش داده است.

اشپیگل در پایان نوشت، در مجموع می‌توان از عملکرد پنس متوجه شد که در آمریکا یک نفر فرمان می‌دهد و دیگران اطاعت می‌کنند و این بر مبنای ایده مشارکت نیست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: معاون رشد بیکاری جهان ناتو واشنگتن روسیه ایران تروریسم لهستان آلمان تنفس رئیس جمهور آمریکا جهان رئیس جمهور آمریکا معاون معاون رئیس جمهور ناتو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است

یک کارشناس برجسته انگلیسی روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا را بخصوص خطری برای اروپای شرقی دانسته و از اروپایی‌ها خواست برای استقلال در امنیت و دفاع از خود وارد عمل شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بن آنسل، استاد علوم سیاسی در کالج نوفیلد دانشگاه آکسفورد و یکی از کارشناسان برجسته دموکراسی بریتانیا در گفتگویی با روزنامه دی ولت آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تحولات بین المللی غرب اقتدار خود را از دست داده است گفت: غرب نسبتا قدرت خود را از دست داده است. قبل از سال 1989، حمله به غرب توسط قدرت‌های غیر غربی، امری عادی بود. سپس اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید و ایالات متحده آمریکا خود را به عنوان قدرت مسلط تثبیت کرد. در آن زمان، بسیاری معتقد بودند که دموکراسی بالاخره پیروز شده است. اما اینطور نبود. کم کم روسیه و چین همزمان بالا رفتند و اوج گرفتند که این منجر به از دست رفتن نسبی قدرت جهانی در غرب شد، همانطور که امروز مشاهده می کنیم.

وی درباره خطرات روی کار آمدن مجدد ترامپ در آمریکا گفت: من معتقد نیستم ترامپ ساختار به اصطلاح دموکراسی آمریکا را تهدید می کند. او تصمیمی برای دور زدن کنگره یا محدود کردن حق رای نمی گیرد. اما او تهدیدی برای دموکراسی در اروپای شرقی است. او در صورت وقوع جنگ از استونی، لتونی یا لیتوانی دفاع نخواهد کرد. بنابراین کشورهای اروپایی باید وارد عمل شوند. اروپایی‌ها اکنون متوجه شده‌اند که دیگر نمی‌توانند به آمریکایی‌ها برای محافظت ازخود تکیه کنند. اروپای ها باید سال ها پیش، زمانی که ایالات متحده قبلاً در این باره شکایت می کرد، درباره معنای آن بحث می کردند. اما هیچ کس این شکایات را جدی نگرفت.

وی در ادامه همچنین به افزایش محبویت احزاب راست پوپولیستی در آستانه انتخابات اروپا پرداخته گفت: بسیاری از نارضایتی ها و بی اعتمادی در غرب از این واقعیت ناشی می شود که رشد اقتصادی در اکثر کشورها برای دو دهه راکد بوده است. سیاست ما در این شرایط منفی‌تر و توزیع‌کننده‌تر می‌شود. با توجه به این موضوع، خوشحال کردن مردم بسیار دشوار است، زیرا همه معتقدند که زندگی برای آنها سخت تر از والدینشان است.

ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشتترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سخنرانی ترومن پس از بمباران هیروشیما / عماد مغنیه که بود و چگونه ترور شد؟ / تراژدی منابع مشترک چیست؟ / لذت رانندگی با شورلت‌های کلاسیک
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • دانشجویان حامی فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند