Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیرا با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی به راحتی می‌توان فرایندهای دینامیکی پیچیده مانند طوفان، گسترش آتش‌سوزی و پویایی گیاهان را درک کرد. در نتیجه، مدل‌های سیستم آب و هوا و زمین همراه با مدل‌های جدید که ترکیبی از هوش مصنوعی و مدل سازی فیزیکی هستند، بهبود خواهند یافت.

"مارکوس رایش‌اشتین"(Markus Reichstein) مدیر عامل موسسه ماکس پلانک و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: توسط طیف وسیعی از حسگرها، اطلاعاتی از داده‌های سیستم زمین به دست آمده است، اما تاکنون ما آنها را مورد تجزیه و تحلیل قرار نداده‌ایم و اکنون زمانی است که تکنیک‌های یادگیری عمیق، فراتر از برنامه‌های کاربردی یادگیری ماشینی کلاسیک مانند تشخیص تصویر، پردازش زبان طبیعی یا برنامه رایانه‌ای "آلفاگو"(AlphaGo) در این مورد عمل خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، روش‌های یادگیری عمیق دشوار هستند. تمام داده‌ها و رویکردهای آماری هماهنگی فیزیکی را تضمین نمی‌کنند و به شدت وابسته به کیفیت داده‌ها هستند.

علاوه بر این، نیاز به پردازش اطلاعات و ظرفیت ذخیره سازی بسیار بالا است. این نشریه تمام این الزامات و موانع را مورد بحث و استراتژی قرار می‌دهد تا به طور موثر آموزش ماشینی را با مدلسازی فیزیکی ترکیب کند. اگر هر دو تکنیک با هم جمع شوند، مدل‌های ترکیبی ایجاد می‌شوند.

برای مثال، از آنها می‌توان برای مدلسازی حرکت آب اقیانوس به منظور پیش‌بینی دمای سطح دریا استفاده کرد و در حالی که درجه حرارت از لحاظ فیزیکی مدل‌سازی شده است، جنبش آب اقیانوس با یک روش یادگیری ماشینی نمایش داده می‌شود.

دانشمندان معتقدند که تشخیص و پیشگیری از وقوع حوادث شدید و پیش‌بینی تغییرات بلند مدت فصلی و شرایط آب و هوایی از مزایای روش‌های یادگیری عمیق و مدل‌سازی ترکیبی خواهد بود.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Nature" منتشر شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۱۰ پالایشگاه نفت کشور در حال کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت هستند.

به گزارش شانا، علی سلاجقه ظهر امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) در حاشیه نشست هیئت دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گام اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، گفت: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

وی با تأکید بر اینکه حداقل استاندارد بنزین مصرفی کشور باید یورو ۴ باشد، تصریح کرد: ما به‌دنبال رعایت این حداقل در همه کشور هستیم.

به گزارش شانا، در اجرای پروژه‌های کیفی‌سازی که برای همه پالایشگاه‌های کشور به استثنای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس که خوراک آن میعانات گازی است، دو هدف کیفی‌سازی انواع فرآورده‌ تولیدی در پالایشگاه‌های کشور و کاهش نفت کوره به‌صورت موازی دنبال می‌شود.

بر اساس قانون هوای پاک نیز بنزین توزیعی در کلان‌شهرهای کشور باید استاندارد یورو ۴ را داشته باشد که این مهم در حال انجام است، خودروهای ایرانی در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش به‌طور میانگین ۱۲ لیتر بنزین مصرف می‌کنند که این عدد در استاندارد جهانی ۳ تا ۴ لیتر است، بنابراین هر چقدر هم سوخت با کیفیت بالا در اختیار خودروها قرار گیرد، باز هم احتراق بالا باعث آلودگی هوا خواهد بود.

با این حال، توجه به ارتقای تولید سوخت در پالایشگاه‌های کشور در اولویت قرار دارد و اکنون بیشتر پالایشگاه‌ها طرح‌های ارتقای کیفیت را در دستور کار خود دارند. نکته مهم آن است که بنزین حتی اگر با کیفیت‌های بالا تولید شود هم در خودروهایی با موتورهای قدیمی ایجاد آلودگی خواهد کرد، بنابراین در کنار افزایش کیفیت سوخت، توجه به بهینه‌سازی مصرف خودروها نیز باید انجام شود.

جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرودرین‌ماه امسال در تشریح تازه‌ترین وضع طرح‌های توسعه‌ای این شرکت گفته بود: سال ۱۴۰۲ طبق تکالیف قانون بودجه سال ۱۴۰۱، اجرای طرح‌های کیفی‌سازی در همه پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت و طرح جامع ارتقای کیفی نفت کوره نیز طراحی و با برگزاری ۱۱ نشست ماهانه در همه پالایشگاه‌ها، روند اجرایی آن بررسی و نهایی شد و امسال وارد مرحله اجرایی این طرح‌ها خواهیم شد.

وی همچنین با اشاره به بومی‌سازی دانش فنی واحدهای ارتقای کیفی نفت کوره در کشور در سال ۱۴۰۲ تصریح کرده بود: در این بخش از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کردیم و برای نخستین بار در کشور، دانش فنی کیفی‌سازی نفت کوره بومی شد و هم‌اکنون در اولویت طرح‌های توسعه‌ای در ۹ پالایشگاه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • حرکت به سمت مشارکت معنادار و عمیق مردم در ساخت مسکن
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • استفاده از هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای اراضی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف