Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم بیدخام در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ضرورت ایجاد اشتغال برای گروههای مختلف جامعه اظهارداشت: یکی از دغدغه های گروههای مختلف جامعه اشتغال است که با کمک دولت و بخش خصوصی باید برای رفع دغدغه های این حوزه اقدام کرد.

وی بیان کرد: توانمند سازی و ایجاد اشتغال پایدار، از نیازهای اساسی اقشار آسیب‌پذیر محسوب می شود که همه باید تلاش کنیم با برنامه ریزی و به صو رت هدفمند برای اجرای طرح های اشتغال زا همت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیدخام تصریح کرد: در عرصه صنایع دستی ظرفیت های زیادی وجود دارد که در استان نیز قابل شناسایی و بهره برداری است که باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین یادآورشد: توجه به صنایع دستی می تواند به عنوان بخشی از فرهنگ و هویت کشور در اشتغالزایی مورد توجه قرار گیرد و به رونق اقتصادی هم کمک کند.

برپایی نمایشگاه صنایع دستی در قزوین

بیدخام از برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی وصنایع دستی در استان خبرداد و گفت: این نمایشگاه از ۱۱ الی ۲۹ اسفند ماه در قزوین برپا خواهد شد تا توانمندی های بانوان در معرض دید علاقمندان قرار گیرد.

وی افزود: نمایشگاه مشاغل خانگی در راستای حمایت از کالای ایرانی برپا می‌شود و به منظور حمایت از تولیدکنندگان مشاغل خرد و خانگی و صنایع دستی استان غرفه های نمایشگاه بصورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

بیدخام اظهارداشت: مشاغل خانگی نقش مهمی در احیای برخی هنرها و صنایع دستی خانگی فراموش شده دارند و می تواند فرصتی برای استفاده از ظرفیت اعضای خانواده ها در کمک به تامین معیشت باشد.

وی تصریح کرد: افزایش درآمد، بهره وری بیشتر از امکانات و ظرفیت منازل مسکونی برای اشتغال خانگی، افزایش اعتماد به نقس خانواده‌ها در فراگیری دانش و مهارت تولید و ایجاد اشتغال از دیگر اهدافی است که آن را دنبال می کنیم.

بیدخام افزود: صنایع دستی به عنوان بخشی از فرهنگ و هویت کشور اگر مورد توجه قرارگیرد و توسعه یابد می تواند از مهاجرت روستاییان جلوگیری کرده و به اشتغال پایدار مناطق هم کمک کند.

وی گفت: صنایع دستی در هر منقطه ای بیانگر هویت، اصالت و آداب و رسوم مناطق است و سرمایه ‌گذاری در این عرصه می تواند موجب رونق اقتصادی و افزایش اشتغال مردم در مناطق مختلف ‌شود.

کد خبر 4545088

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند