Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@09:22:03 GMT

وضعیت بازار شب عید پیراهن

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۸۸۰۰۷

وضعیت بازار شب عید پیراهن

پول‌نیوز -رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن، تصمیم دولت مبنی بر ممنوعیت واردات پوشاک را اقدام امیدوارکننده‌ای دانست که می‌تواند به نفع تولیدکنندگان داخلی این محصول باشد.

مجتبی درودیان، در رابطه با بازار شب عید پیراهن، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان این محصول تأمین مواد اولیه تولید همچون دکمه، زیپ و نخ است و با وجود آنکه کمبودی در بازار وجود ندارد، اما نوسان قیمت دلار عاملی شده تا قیمت مواد اولیه همچون نخ در سال جاری بیش از ۱۰ برابر رشد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این‌که قیمت هر دوک نخ در ابتدای سال ۲۵۰۰ تومان بوده و در حال حاضر به ۲۸ هزار تومان افزایش یافته است، تاکید کرد: در شرایط فعلی برای ادامه حیات تولید تمام خریدها به صورت نقدی شده و این موضوع سرمایه در گردش بسیار زیادی را طلب می‌کند و این در حالی است که با رشد قیمت دلار در سال جاری سرمایه تولیدکنندگان به شدت کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن خاطرنشان کرد: بازار با کمبود مواد اولیه و محصول نهایی مواجه نیست، اما رشد قیمت‌ها شرایط را به سمتی برده که از میزان تقاضا در بازار کاسته شده است. البته در همین شرایط تصمیمات دولت مبنی بر ممنوعیت واردات پوشاک وضعیت امیدوارکننده‌ای را برای تولیدکنندگان رقم زده که آثار این تصمیم و اجرای درست آن باید در ماه‌های آینده خود را نشان دهد.

درودیان یادآور شد: تولیدی‌های پوشاک و پیراهن با حداکثر توان فعلی خود به تولید پرداخته‌اند و بازار با کمبود نیاز در محصول نهایی مواجه نیست.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در سال‌های اخیر میزان سفارش‌دوزی کاهش یافته است، اظهار کرد: میزان سفارش‌دوزی در سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته و مردم برای رفع نیاز خود به سمت کالاهای آماده و دوخته شده سوق پیدا کرده‌اند، زیرا محصول آماده نسبت به پوشاک سفارش‌دوزی قیمت کمتری دارد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پیراهن تاکید کرد: برای دوخت و دوز پیراهن ساده از سوی اتحادیه نرخ مصوبی با توجه به جنس مواد مصرفی و کیفیت دوخت از ۳۰ تا ۵۵ هزار تومان تعیین شده است.

درودیان تصریح کرد: در شرایط فعلی با توجه به کاهش میزان سفارش‌دوزی فعالان صنف پیراهن‌دوزان که در واحدهای صنفی سطح شهر فعالیت دارند برای گذران زندگی به تعمیر پیراهن و شلوار روی آورده‌اند و عمده سفارش‌های دوخت پیراهن مربوط به افراد درشت‌اندام و ریزاندام است.




منبع:ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پیراهن پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور

ایرج نوری دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه با اشاره به ممنوعیت چند ساله صادرات دام زنده در کشور، گفت : هر سال تقاضا داریم با هدف حمایت از تولیدکنندگان دام زنده، صادرات از سر گرفته شود و امسال چنین درخواستی داریم.

وی با بیان اینکه چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده انجام شود باید این کار در ماه‌هایی از سال که کمبود نداریم و دام زیاد است انجام شود، افزود: معمولا در طی سال دو بار دام زیاد یا به اصلاح «گله‌ریزان» داریم. یک بار از اوایل اردیبهشت تا ۱۵ تیر و یک بار هم از ۱۵ مهر تا اواخر آذر.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه معتقد است، چنانچه قرار باشد صادرات دام زنده از سر گرفته شود، نباید فرصت کنونی که در زمان مناسب صادرات قرار داریم را از دست بدهیم.

نوری با بیان اینکه طی سنوات اخیر صادرات دام زنده ممنوع بوده، ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و آن هم برای مدت سه ماه صادرات دام زنده آزاد شد که در زمان مناسبی هم صورت نگرفت.

وی از ظرفیت قابل توجه صادرات دام زنده خصوصا در استانی مانند کرمانشاه یاد کرد و با بیان اینکه در سال‌هایی که پیک صادرات را داشتیم تا ۷۰۰ هزار راس دام سبک نیز توسط صادرکنندگان کرمانشاه صادر شد، خاطرنشان کرد: کمترین میزان صادراتی که در سال داشتیم نیز حدود ۲۲۰ هزار راس بوده که آن نیز به دلیل محدودیت‌های اعمال شده از سوی دولت بود.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به مزایای صادرات دام زنده داشت که در درجه اول حمایت از تولیدکننده است و گفت: وقتی تولیدکننده دام مازاد را در بازار خارجی می‌فروشد، پول خود را نقد دریافت می‌کند، اما در بازار داخلی گاهی پول تولیدکننده چهار تا شش ماه بعد پرداخت می‌شود.

نوری اظهار کرد: از سوی دیگر وقتی تولیدکننده امکان صادرات دام خود را داشته باشد، رغبت بیشتری برای تولید خواهد داشت و افزایش تولید هم می‌تواند به تعدیل قیمت‌ها در بازار داخلی نیز کمک کند.

وی با بیان اینکه صادرات دام سبک زنده عامل گرانی گوشت قرمز در بازار نیست، گفت: بار‌ها این موضوع را به صورت کارشناسی و با دلایل مطرح کرده ایم، اما مورد توجه قرار نگرفته است.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده استان کرمانشاه اظهار کرد: صادرات دام زنده صرفا برای دام‌های مازاد بر نیاز داخل انجام می‌شود و از همین رو باعث کمبود در بازار نخواهد شد.

نوری تاکید کرد: طی چند سال اخیر که امکان صادرات دام زنده فراهم نبود، باز هم شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار بوده‌ایم که این امر تایید می‌کند صادرات دام زنده عامل گرانی گوشت نیست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • مسکن پس از ماه سرگیجه؛ پیش‌بینی وضعیت آینده بازار
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد