Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد از سرمایه گذاری 21 هزار میلیارد ریالی بخش دولتی و خصوصی در بندرامیرآباد خبر داد.

سیاوش رضوانی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با اشاره به وضعیت اقتصادی بندر امیرآباد گفت: امکان برخورداری از تسهیلات و مزایای ایجاد شده در این منطقه ویژه اقتصادی، ایجاد زیرساخت های مختلف و دسترسی آسان به مواد اولیه موجب شد تا با اقبال مناسب سرمایه گذاران روبرو باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از سرمایه گذاری 21 هزار میلیارد ریالی بخش دولتی و خصوصی در بندرامیرآباد خبر داد و افزود: تاکنون 7 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش دولتی و 14 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی در بندر امیرآباد انجام شده است.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد یادآور شد: این منطقه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع برخورداری از زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی است که با دارا بودن 1060 هکتار اراضی پشتیبانی جهت سرمایه گذاری در زمینه های مختلف بعنوان یکی از نمادهای توجه ایران به مقوله ترانزیت کالاست.

رضوانی اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد در قالب 34 شرکت فعال و ایجاد 2100 فرصت شغلی به عنوان بزرگترین و مجهزترین بندر شمال کشور و حاشیه دریای خزر، نقش برجسته ای در شکوفایی اقتصاد منطقه داشته است.

وی گفت: عملیات ساخت این بندر از سال 1375 آغاز و به دلیل موقعیت ممتاز ترانزیتی و ژئوپلیتیکی در سال 1376 توسط شورای عالی مناطق ازاد بعنوان منطقه ویژه اقتصادی معرفی و فاز اول آن با یک پست اسکله در اردیبهشت ماه 1380 با حضور مرحوم دادمان وزیر فقید راه و ترابری شروع به فعالیت کرد.

این مسئول گفت: این بندر اکنون با توسعه اسکله ها و حوضچه ها و افزایش ظرفیت اسمی تخلیه و بارگیری به 7.5 میلیون تن در سال، و توسعه توان تجهیزاتی با تامین و راه اندازی انواع جرثقیل های استراتژیک بندری و زیرساختهای حمل و نقل چند وجهی همچون راه آهن، اسکله رو رو ریلی و احداث ایستگاه بوژی ( تنها بندر در میان بنادر کشور) و تردد ایمن کشتی ها نقش مهمی در ترانزیت کالا و حمل و نقل دارد.

رضوانی، همچنین از کسب رتبه های برتر این بندر در حوزه های تخلیه و بارگیری، صادرات، تخلیه انواع غلات و پژوهش های ارزیابی خبر داد و بیان داشت: این بندر اکنون دارای جایگاه برجسته ای در مدیریت حمل و نقل دریایی و ارتقاء آن در سطح وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و کشتیرانی دارد.

وی با اشاره به جذب 54 درصدی اعتبارات سرمایه ای پروژه های فنی و مهندسی در 10 ماهه امسال گفت: این اعتبارات در بخش های عمران، تاسیسات و تجهیزات جذب شده است.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به عملیات زیرساختی و احداث جاده دسترسی افزود: اجرای عملیات فاز دوم راه رستمکلا- امیرآباد از تقاطه حسین آباد به سمت رستمکلا به طول 8 کیلومتر با اعتبار قرارداد 65 میلیارد ریالی و پیشرفت بیش از 40 درصد در دست انجام است.

وی تصریح کرد: اجرای فاز دوم تعریض محور ورکلا- گهرباران از سه راهی پنبه چوله به سمت بندرامیرآباد به طول 4.5 کیلومتر با اعتبار قرارداد 37 میلیارد ریال در دست انجام است.

رضوانی، پیشرفت اجرای فاز دوم تعریض محور ورکلا- گهرباران از سه راهی پنبه چوله به سمت بندرامیرآباد را بیش از 94 درصد اعلام کرد و گفت: افزایش عرض مسیر در دو طرف جاده، افزایش توان عملیاتی بندر و تسهیل در دسترسی مسیر به بندر از مشخصات فنی این مسیر است.

وی افزود: با اجرا و بهره برداری از دو پروژه زیرساختی راه رستمکلا به بندرامیرآباد و اجرای فاز دوم تعریض محور ورکلا- گهرباران از سه راهی پنبه چوله به سمت بندرامیرآباد، شاهد توسعه روان و دسترسی اسان تر تریلی ها و کامیون ها به بندر و کاهش خطرات جاده ای خواهیم بود.

منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بعنوان یکی از نمادهای توجه ایران به مقوله ترانزیت کالا و ایجاد زیرساختهای اساسی حمل و نقل درجهت رسیدن به استانداردهای جهانی و استفاده از حداکثر ظرفیت ترانزیتی کشور ، نقشی بسیار مهم با اهدافی بسیار بزرگ مانند کسب درآمد ارزی ، ایجاد اشتغال ، جذب سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی ، افزایش نقش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر و ایجاد گذرگاه در شمال کشور را برعهده گرفته است.

عملیات احداث این مجتمع بندری بزرگ و مدرن از سال ۱۳۷۵ آغاز شد؛ استعدادهای بالقوه و امکانات متعدد آن موجب گردید در سال ۱۳۷۶ از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به عنوان منطقه ویژه اقتصادی به تصویب برسد. پس از پنج سال تلاش ، اولین نشانه های بندری بزرگ پدیدار شد و در اردیبهشت سال ۱۳۸۰ فاز اضطراری بندر بدست مرحوم شهید دکتر دادمان ، وزیر فقید وقت راه و ترابری افتتاح شد.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اسلامی ایران درآمد دولتی و خصوصی سرمایه گذاری بخش خصوصی وزارت راه و شهرسازی جشنواره فجر قیمت گوشت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم متینیان» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

ابراهیم متینیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در در خصوص ضرورت راه اندازی پترو پالایشگاه‌ها در کشور، تصریح کرد: درباره مزیت‌های پترو پالایشگاه‌ها هیچ شکی وجود ندارد، این مجتمع‌های صنعتی می‌توانند برای کشور سودآور باشند و به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا کمک کنند اما شرط آن این است که زیرساخت‌های لازم را مهیا کنیم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز از ظرفیت پالایشگاهی کشور به خوبی بهره برداری نشده است، گفت: آن طور که شایسته بوده است به توسعه صنایع پایین دستی در این حوزه مبادرت نشده و اکنون با مشکلات زیادی در زمینه پالایشگاهی کشور مواجه هستیم اما در حال حاضر در دولت سیزدهم به تولید محصولات پتروشیمی که فرآیند تولید ساده‌ای دارند، پرداخته می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم پترو پالایشگاه‌ها را در سطح کشور راه اندازی کنیم باید تدابیر لازم را برای بهره برداری از ظرفیت‌های این مجتمع‌های صنعتی بیندیشیم و باید طوری عمل کنیم که برگشت سرمایه رخ دهد.

وی بیان کرد: امید است با حمایت خالصانه مسؤولان و حمایت صحیح سرمایه گذاری در حوزه پترو پالایشگاه شکل گیرد که امکان ایجاد بستر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در کشور رونق بگیرد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس گفت: بخش ابو الفارس در منطقه رامهرمز واقع در استان خوزستان با حدود ۹۵ حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل داشتن نفت سبک این منطقه برای فرآورده‌های تولید پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

متینیان بیان کرد: پروژه پترو پالایش ابوالفارس با ظرفیت اولیه پالایش ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز در استان خوزستان، شهرستان رامهرمز منطقه کم برخوردار ابو الفارس در حال احداث است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه پترو پالایشگاه ابوالفارس در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی شد که این پروژه با تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و هفت هزار نفر پس از بهره برداری شغل ایجاد می‌کند.

متینیان تصریح کرد: پرچم سرمایه گذار بخش خصوصی نفت در خوزستان بالا است و با توجه به مشکلات سر راه پروژه پتروپالایش ابوالفارس به عنوان اولین پترو پالایشگاه بخش خصوصی در کشور، این پروژه مهم با توانمندی جوانان ایرانی مصمم به اتمام راه است.

وی گفت: منطقه ابوالفارس که دارای ذخایر خدادادی نفت و معدن است، هیچ گونه صنعتی ندارد و جوانان و افراد جویای کار مجبور به اشتغال در سایر نقاط کشور هستند که با این سرمایه گذاری جان دوباره ای به این شهرستان دمیده شده است.

متینیان عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم خواستار سرمایه گذاری شرکت‌های نفتی، تعمیر جاده‌های روستایی و بهسازی روستاها، ساخت و نوسازی مدارس، آبرسانی روستایی، ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای توانمند بومی، بهبود وضعیت زندگی مردم، رفع موانع تولید، بهداشت و درمان و توسعه مراکز ورزشی، کمک به کمیته امداد و بهزیستی و… هستم.

وی اظهار کرد: بدون شک خروجی این سرمایه گذاری ها توسعه مناطق، رفع محرومیت‌ها و رضایت‌مندی عمومی را در پی دارد و امیدوار هستیم با بهره برداری از پترو پالایش ابوالفارس کارهایی را در راستای رفع محرومیت‌های آن منطقه انجام دهیم.

کد خبر 6098094

دیگر خبرها

  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست