Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- ایرنا- استاندار خوزستان گفت: منابع مالی برای انجام مسئولیت های اجتماعی نباید به عنوان ابزار چانه زنی و مانور یک مدیر در استان تبدیل شود، اینگونه تعهدات باید بدون سلایق شخصی افراد و مسئولین اجرا شوند.

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شامگاه یکشنبه در نشست شورای اجتماعی استان در سالن شهید رجایی استانداری اظهار داشت : همایش بین المللی CSR باعنوان مسئولیت اجتماعی صنایع، محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم فرصت مناسبی برای دستگاه هاست تا از این طریق بتوانند اینگونه تعهدات خود به استان را سازماندهی کرده و با برنامه ریزی بهتر انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : مسئولیت های اجتماعی حرکت در مسیر عدالت است و توجه به تحقق آن به محرومیت زدایی در مناطق کمتر توسعه یافته کمک کند.
نماینده عالی دولت ادامه داد: هزینه های زیادی با عنوان مسئولیت های اجتماعی در استان هزینه می شود، اما این هزینه ها تا کنون اثرگذاری لازم را نداشته اند به دلیل اینکه به صورت پراکنده و بدون برنامه ریزی کارشناسی صورت گرفته است.
رئیس شورای اجتماعی استان گفت: مجموعه نفت از جمله دستگاه هایی است که بیشترین منابع مالی را در حوزه مسئولیت های اجتماعی هزینه کرده است، اما با این وجود این هزینه ها نتوانسته انتظارات را برآورده کند.
شریعتی یادآرو شد: چهار درصد از کل اعتبارات برای اجرای طرح افزایش تولید و نگهداشت 28 مخزن نفتی در محدوده استان خوزستان منابع قابل قبولی را در حوزه مسئولیت های اجتماعی تامین می کند.
استاندار خوزستان در خصوص نحوه تقسیم و هزینه کرد سهم خوزستان از پروژه های وزارت نفت در این طرح، گفت: به رغم مخالفت وزارت نفت در شورای ملی اقتصاد تلاش های زیادی صورت گرفت تا توزیعو هزینه کرد این منابع بر اساس نظر شورای برنامه ریزی استان خوزستان صورت بگیرد.
وی توضیح داد: این منابع بر اساس طرح آمایش سرزمینی و بررسی های کارشناسی توسط شورای برنامه ریزی استان هزینه خواهند شد از این طریق بخشی از مشکلات استان در حوزه های مختلف زیرساختی رفع شود.

*پردیس کانون در خوزستان عملیاتی می شود
شریعتی همچنین به طرح اجرای پردیس فرهنگی و اجتماعی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در دزفول و شهر اهواز اشاره کرد و گفت: با تلاش هایی که صورت گرفته زمین مورد نیاز برای اجرای این ایده که برای نخستین بار در کشور انجام می شود ، تامین شده است.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه اجرای این طرح می تواند فضای جدیدی را در حوزه فعالیت های فرهنگی، هنری و نمایشی در استان و کشور ایجاد کند، افزود: عملیاتی شدن این پروژه بعد از تصویب در شورای برنامه ریزی استان آغاز می شود.
وی یادآور شد: دستگاه ها همکاری لازم را با کانون در انجام این طرح داشته باشند تا از این طریق کودکان و نوجوانان استان بتوانند به ارائه استعدادها و توانمندیهای خود بپردازند.

* آماده سازی مرکز ماده 16 اهواز تسریع شود
رئیس شورای اجتماعی استان خوزستان همچنین در بخش دیگری از این نشست بهره برداری از مرکز ماده 16 ترک اعتیاد اهواز را یک ضرورت خواند و خواستار تسریع در آماده سازی آن شد.
شریعتی با تاکید بر اینکه کاهش آسیب های اجتماعی تنها با افزایش امکانات میسر نخواهد شد، گفت: تربیت اجتماعی، شناخت روحی و فرهنگی جامعه به منظور انجام برنامه ریزی های اساسی می تواند در این زمینه تاثیرات جدی داشته باشد.
بر اساس این گزارش، مبلغ 6.2 میلیارد دلار برای نگهداشت و افزایش توان تولید 33 مخزن نفتی درنظر گرفته شده که 28 مخزن آن در محدوده مناطق نفتخیز جنوب است.
سهم خوزستان از اعتبارات مسئولیت های اجتماعی نفت که در قالب طرح نگهداشت و افزایش توان تولید مخازن نفتی غرب کارون تامین می شود، بیش از 10 هزار میلیارد ریال است.
9931/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي خوزستان نفت كانون پرورش فكري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۸۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • جلسه شورای اجتماعی کشور
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت