Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گفت:طرح جامع کارآفرینی دانشگاه صنعتی بهبهان از سوی وزارت علوم تایید شده است این طرح زمینه اشتغال دانش‌آموختگان و مهارت آفرینی آنان را فراهم می‌سازد. ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

سید منصور سیدنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراهواز اظهار داشت: دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء(ص) نبض علمی و فرهنگی شرق خوزستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای توسعه علمی و فرهنگی دانشجویان و منطقه برنامه‌ریزی‌های خوبی صورت گرفته است. برگزاری آزمون‌های فراگیر کشوری مانند آزمون دانشجویان دکتری و استخدامی در دانشگاه از جمله این اقدامات است.

رئیس دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیاء(ص) بهبهان با اشاره به برگزاری ششمین دوره آزمون استخدامی گفت: در راستای ماموریت‌های منطقه‌ای دانشگاه و تسهیل کار برای داوطلبان شرق خوزستان، برای نخستین بار آزمون استخدامی در بهبهان برگزار می شود.

 وی با اشاره به سیاست‌های دانشگاه در توسعه فضای ورزشی و امکانات رفاهی در دانشگاه گفت: زمین چمن مصنوعی ویژه برادران در وسعت 1200مترمربع با اعتباری بالغ بر500 میلیون تومان در همین راستا به تازگی مورد بهره برداری قرار گرفت.

دغدغه‌های دانشجویان با راه‌اندازی دفاتر ارتباط دانشگاه با جامعه برطرف نمی‌شود70 درصد بانوان جویای شغل در یزد فارغ التحصیل دانشگاهی هستندوزیر علوم: جامعه دانشگاهی تصور می‌کند در تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری‌ها سهمی ندارد

سیدنژاد بیان داشت:پیش از این زمین چمن مصنوعی ویژه خواهران نیز مورد بهره برداری قرار گرفته بود، صرفه‌جویی و استفاده‌ بهینه از منابع انرژی  همچنین اصلاح الگوی مصرف از دلایل انتخاب چمن مصنوعی بوده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه همچنین به طرح جامع کارآفرینی دانشگاهی کشور توسط این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از نیازهای اصلی امروز دانشگاه‌ها است و می‌تواند نیاز کشور را برای تبدیل کردن دانشگاه‌های موجود به دانشگاه کارآفرین تامین کند.

وی بیان داشت: طرح جامع کارآفرینی دانشگاه صنعتی بهبهان از سوی وزارت علوم تایید شده است؛ این طرح زمینه اشتغال دانش‌آموختگان و مهارت آفرینی آنان را فراهم می‌سازد.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری نوبت اول آزمون سراسری در خوزستان با امنیت کامل 
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • مرحله اول آزمون سراسری در خوزستان برگزار شد
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • برگزاری مرحله اول آزمون سراسری در خوزستان
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی