Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه عباسی، معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در سفر به مشهد، ضمن شرکت در همایش آموزش مربیان طرح مشاوره زوجین هنگام ازدواج، از مراکز ماده 16 بازدید و یک شلتر را افتتاح کرد.

فاطمه عباسی در حاشیه‌ همایش آموزش مربیان طرح آموزش هنگام ازدواج در مشهد گفت: مشاوره قبل از ازدواج باید به صورت یک فرآیند تخصصی دیده شود و هر مرحله از این فرایند، آموزش‌ها و مشاوره‌های خاص خودش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر مشاوره و راهنمایی زوجین قبل از ازدواج گفت: سازمان بهزیستی از گذشته همواره آموزش‌ها و مشاوره‌هایی در دوران بلوغ، در زمان قبل و بعد از ازدواج و هنگام طلاق، در برنامه های کاری خود داشته و ده‌ها هزار نفر از شهروندان در گروه‌های مختلف سنی را طی سال‌های گذشته در این زمینه‌ها آموزش داده است.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور  به نقش راهبردی سازمان بهزیستی در اجرای این طرح اضافه کرد: هم‌اکنون نیز برنامه‌ مشاوره طلاق از سوی بهزیستی در حال اجراست که وسعت و فراگیری بیشتری دارد.

عباسی یادآور شد: در برنامه‌ای که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی برای مشاوره زوجین در هنگام ازدواج در نظر گرفته شده، به خاطر محدود بودن زمان که در فرمت 6 ساعته پیش بینی شده، فرصت کافی برای مشورت و آگاهی دادن به زوجین فراهم نیست و از این گذشته، زمان این مداخله کافی به نظر نمی‌رسد.

بهزیستی برای اجرای نقش خود در طرح آماده است

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در ادامه این همایش؛ در نشست اجرایی طرح "مشاوره هنگام ازدواج"  شرکت کرد و به منظور اجرای تکالیفی که در تفاهم‌نامه‌ی مصوب دولت برای بهزیستی در این برنامه مشخص شده اعلام آمادگی کرد.

وی گفت: گزینش روان‌شناسان، مصاحبه‌های تخصصی، اعزام و برنامه‌ریزی مشاوران این طرح و تعیین و پرداخت حق‌الزحمه مشاوران، به عهده بهزیستی گذاشته شده که انجام خواهد شد.

عباسی خاطر نشان کرد: امیدواریم کار آموزش به زوجین به این مقطع کوتاه زمانی محدود نباشد و شرایطی فراهم شود که بتوانیم زوجین را از زمان انتخاب و تصمیم تا سال‌های زندگی مشترک، تحت آموزش و مشاوره قرار دهیم.

بازدید از کمپ ماده 16 در خلق‌آباد

در ادامه، معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از یک مرکز ترک اعتیاد ماده 16 در مشهد بازدید کرد و افزود:  در خصوص نیازهای مددجویان این مرکز در زمینه‌ی اشتغال و مسکن موقتی برای رسیدن به استقلال و بازگشت این افراد به جامعه تلاش می‌کنیم نیازهای مددجویان را مرتفع کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه‌ی اعتبارات ماده 16 نیز در حال رایزنی فشرده و سازنده با ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم که این اعتبارات در اختیار بهزیستی قرار گیرد.

عباسی ضمن ابراز رضایت از کیفیت خدمات این کمپ گفت: بکارگیری پروتکل اجتماع‌درمان‌مدار که در این مرکز انجام شده، نتایج خوبی داشته و فرایند درمان و بهبودی مددجویان را تسریع کرده است.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در پایان به تأمین اعتبارات مربوط به اشتغال فراگیر بهبودیافتگان در مراکز غیر دولتی اشاره کرد و یادآور شد: پرداخت حق بیمه سهم کارفرما در مورد بهبودیافتگان اعتیاد را پیگیری می‌کنیم.

گفتنی است؛ افتتاح یک شلتر مردان در منطقه‌ اسماعیل‌آباد از دیگر برنامه های «فاطمه عباسی» در مشهد بود. این شلتر در جنب مرکز کاهش آسیب و برای پوشش پناهگاه شبانه‌ معتادین و تأمین 2 وعده غذای گرم برای این بیماران تأسیس شده و توسط بخش غیر دولتی اداره می‌شود.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور ضمن افتتاح این مرکز، با مددجویانی که در این شلتر پذیرش شده‌اند گفتگو و از مشکلات آنان آگاه شد.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۰۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد