Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بر اساس آمار کانون ثبت پتنت ایران، در سال‌های ۱۳۹۴و ۱۳۹۵ یک سوم ثبت پتنت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور مربوط به دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی مجیدپور با اشاره به مطالعات انجام شده بر روی ۵۵ دانشگاه برتر نوآوری در ۵ قاره جهان گفت: این مطالعه نشان می‌دهد که چرخه ایده تا محصول و خدمات به صورتی است که در بخش‌های ابتدایی طرح، دولت‌ها و بخش‌های دولتی و عمومی فاینانس را بر عهده دارند و هر چه طرح پیشرفت می‌کند، نقش بخش‌های خصوصی برجسته‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اقدام این دانشگاه در زمینه ایجاد مراکز تحقیق و توسعه مشترک با برخی نهادها افزود: مرکز تحقیق و توسعه بانک آینده و ملت در این دانشگاه از جمله این اقدامات است.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این روند در سال ۱۳۹۶ ادامه داشته است و ۳۱ درصد ثبت پتنت‌ها مربوط به این دانشگاه بوده است، یادآور شد: از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری دانشگاه‌های کشور به سطوح "الف"، "ب" و "ج" سطح‌بندی شدند که این دانشگاه تنها دانشگاه کشور بوده که در سطح "الف" قرار گرفت و بعد از آن دانشگاه فردوسی مشهد، مرکز رشد دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی قرار گرفته‌اند.

مجیدپور به وضعیت نوآوری این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همواره در رتبه‌بندی‌های بین المللی جزو سه دانشگاه برتر کشور بوده است، اما بر اساس شاخص‌های نوآوری، نوآورترین دانشگاه کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه با دانشگاه استنفورد دانشگاهی است که در شاخص نوآوری مطرح است، به گونه‌ای که تعداد درخواست ثبت پتنت های سالانه آن ۹۹ مورد است که نرخ موفقیت پذیرش این درخواست‌ها ۵۰ درصد است و میزان بودجه این دانشگاه ۶ میلیارد دلار است.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه "کارلسروهه" آلمان را در رده صدم این رتبه‌بندی دانست و ادامه داد: تعداد درخواست ثبت پتنت این دانشگاه ۳۲ مورد در سال است و نرخ موفقت آنها ۵۸ درصد است. اعتبارات سالانه این دانشگاه بالغ بر یک میلیارد دلار گزارش شده است.

این محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد درخواست ثبت پتنت این دانشگاه را ۲۸ مورد ذکر کرد که از این تعداد ۶ مورد آن مورد پذیرش قرار گرفته است، در حالی که میزان اعتبارات ما ۱۵ میلیون دلار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ثبت پتنت دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت خارجه به اعتراضات دانشگاهی در آمریکا

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتراضات گسترده دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: برغم میل مقامات رژیم جعلی و جنایتکار اسرائیل و حامیان آنها، افکار عمومی جهان بیدار شده و مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار غزه و کرانه باختری و سپردن جنایتکاران به محاکم صالحه بین‌المللی و اجرای عدالت در حق آنان است.

به گزارش تسنیم، پیشتر نیز کنعانی در خصوص سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس این کشور به‌دلیل حمایت از فلسطین نوشته بود: گزارش‌های خبری مربوط به سرکوب و دستگیری گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا توسط پلیس این کشور به‌دلیل حمایت از مردم فلسطین، نقض خشونت‌آمیز حق رأی، آزادی بیان و حقوق بشر است که موجب نگرانی مردم در سراسر جهان شده است.

وی افزود: لازم است دولت آمریکا ضمن پایبندی به تعهدات حقوق‌بشری خود، آزادی بیان و تجمع دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند و به مطالبات و حقوق قانونی آن‌ها احترام بگزارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین تصریح کرد: با ایجاد فضای خفقان و خاموش کردن معترضان، نقش حمایتی دولت آمریکا از نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی پاک نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عبدالحسین خسروپناه: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • واکنش وزارت خارجه به اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور