Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: ان‌شاءالله برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان، کارکنان و استادان گرنت فرهنگی تعریف می‌کنیم. حوزه فرهنگ حوزه بسیار مهم و چالش برانگیزی است. در عین حال فرصت‌های بسیاری در آن وجود دارد که از آن‌ها برای رشد و اعتلای جامعه می‌توان استفاده کرد و حساسیت فعالیت‌های معاونت فرهنگی دانشجویی هم به همین باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سرهنگ دکتر علیرضا خوشدل در چهارمین روز جشن ۲۵ سالگی دانشگاه علوم پزشکی ارتش ضمن بیان این مطلب گفت: در سال ۹۸ به عنوان یک ابلاغ فرماندهی کلیه دانشجویان این دانشگاه باید برنامه ارتباط اجتماعی خود را تبیین کنند. دانشجویان باید برای معاونت فرهنگی دانشکده خود برنامه ارتباط اجتماعی خود را تبیین کنند و از معاونت دانشجویی فرهنگی می‌خواهم این را به یک کارنامه فرهنگی تبدیل کنند و ما این موضوع را در کارنامه افسری افراد لحاظ می‌کنیم.

وی تاکید کرد: ان‌شاءالله برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان، کارکنان و استادان گرنت فرهنگی تعریف می‌کنیم. حوزه فرهنگ حوزه بسیار مهم و چالش برانگیزی است. در عین حال فرصت‌های بسیاری در آن وجود دارد که از آن‌ها برای رشد و اعتلای جامعه می‌توان استفاده کرد و حساسیت فعالیت‌های معاونت فرهنگی دانشجویی هم به همین باز می‌گردد.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش اظهار کرد: ادامه داد: در این حوزه انتظار داریم همکاران نشاط فرهنگی، اعتماد به نفس فرهنگی و تبیین هویت فرهنگی است و این موضوع در این دانشگاه که مأموریت نظامی دارد اهمیت مضاعفی پیدا می‌کند. در این شرایط کار معاونت فرهنگی دانشجویی بسیار پیچیده و سنگین است. بسیار امیدوارم این دانشگاه با همین رشد بتواند در آینده نزدیک به سطح سرآمدی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی دست پیدا کند.

سرهنگ خوشدل در پایان درباره نقش فرهنگ در سلامت افزود: اهمیت موضوع فرهنگ در سلامت که شما دانشجویان خوش‌بختانه در سال ۹۷ به آن خوب توجه کردید بسیار است. ۸۰ درصد عوامل مؤثر بر سلامت عوامل اجتماعی مؤثر است پس اگر شما در این امر توانمند و آگاه نباشید وظیفه پزشکی خود را هم نمی‌توانید به درستی انجام دهید.

در ادامه مسئول محمد حسین پورفاضلی دبیرخانه دائمی جشنواره بین‌المللی سیمرغ در سخنانی با بیان این که آثار تا ابتدای اردیبهشت ماه از طریق دبیرخانه‌های دانشگاهی جمع‌آوری می‌شود، گفت: دهمین دوره این جشنواره در پنج بخش فیلم، تئاتر، هنرهای تجسمی، موسیقی و ادبیات میان دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش در یک سال گذشته از لحاظ کیفیت آثار ارسالی به جشنواره سیمرغ رشد چندبرابری را دارا بوده و این دانشگاه با نظم خوبی آثار را برای جشنواره سیمرغ جمع‌آوری کرده که چنین چیزی در خیلی از دانشگاه‌های بزرگ رخ نداده است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید یک دانشجو رعایت کند حضور در ابعاد مختلف است. حضور در بعد اجتماعی و فرهنگی کمک می‌کند اخلاق دانشجو در حوزه تحصیلی و کاری پیشرفت کند.

پورفاضلی با اشاره به این که اختتامیه جشنواره سیمرغ در تابستان و به مدت یک هفته در تهران برگزار می‌شود گفت: دبیران تخصصی بخش‌های مختلف این جشنواره به ترتیب محمد مهدی عسگرپور برای بخش سینمایی، حسین پارسایی دبیر تاتر، عبدالجبار کاکایی دبیر ادبیات، بابک زرین دبیر بخش موسیقی و گودرزی دیباج دبیر بخش هنرهای تجسمی هستند. از شما دانشجویان می‌خواهم کانون‌های فرهنگی خود را فعال کنید و با همکاری کانون‌ها کیفیت آثار خود را بالا ببرید.

به گزارش ایسنا، جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با عنوان "جشنواره سیمرغ" است که اولین دوره آن سال ۸۷ برگزار شده است.

انتهای پیام

انتهایپیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است