Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

به گزارش نبض بازار ، بانک قرض الحسنه مهر ایران در سال 1386 و در زمان ریاست جمهوری یکی از پرحاشیه ترین رؤسای جمهور کشور یعنی محمود احمدی نژاد افتتاح شد. این بانک در بدو امر با ۲۰۰۰ واحد بانکی متشکل از ۳۰۰ شعبه واگذاری از بانکهای سهامدار و ۱۷۰۰ واحد بانکی ( باجه) مستقر در شعب بانکهای سهامدار شروع به کار نمود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که پس از تشکیل ساختار و سازمان این بانک به دلیل توسعه کیفیت شعب بانکی کلیه شعب آن بانک به صورت مستقل شروع به کار نمود که هم اکنون با بیش از ۵۲۷شعبه فعال به صورت Online در حال فعالیت هستند .

بانکهای ملی ،ملت، صادرات ، سپه ،تجارت ، مسکن ،کشاورزی ،رفاه کارگران ، صنعت و معدن و توسعه صادرات از سهامداران این بانک می باشند. مهرماه امسال بود که مرتضی اکبری مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران از تبدیل ماهیت این بانک از سهامی خاص به «سهامی عام» و تصویب اساسنامه جدید آن خبر داد. جدای اینکه این مسئله چطور و چگونه بر کیفیت بانکی که ماهیت آن از اسمش پیداست تأثیر خواهد گذاشت باید از لزوم اتخاذ چنین تصمیمی هم پرده برداشت و ظرفیتهای لازم برای اینکار را بررسی کرد.

یکی از مواردی که در قانون جهت تبدیل شرکتی از سهامی خاص به سهامی عام پیش بینی شده این است که اساسنامه ی شرکت با رعایت مقررات قانونی مربوط به شرکت سهامی عام،تنظیم و اصلاح شده باشد. از این جمله اینطور بر می آید که باید پیش از انجام این کار تغییرات لازم صورت گرفته باشد نه اینکه بعد از اقدام قصد انجام تغییرات را داشته باشیم که تعبیر درست آن دور زدن قانون است. بانک قرض الحسنه مهر ایران در شرایطی اقدام به این کار کرد که قبلا در موضوع پرداخت تسهیلات ازدواج نشان داد که نمی تواند در قد و قامت بانکی با سهامی عام حاضر شود حال اینکه اشتهای آنان در رسیدن به این مهم مسئله ای است که باید از زبان آنها شنید.

موضوع بعدی در خصوص این بانک به نحوه ی فروش اموال و املاک بر می گردد که چند مسئله در آن باید روشن شود. در آخرین آگهی این بانک جهت برگزاری مزایده 35 ردیف فروش وجود دارد که پراکندگی عمده ی آنها در نواحی خوش آب و هوا مانند اصفهان و مازندران است و ارزش کل املاکی که در مزایده به چشم میخورد 411.393.142.000 میلیارد میباشد. رهن سندهای ملکی در مواقع ارائه ی برخی تسهیلات امری کاملا رایج در حوزه ی بانکی است اما با نگاهی کوتاه به توضیحاتی که پیرامون برخی از این واحدها داده شده نتایج بدی به دست می آید.

اول اینکه اگر این واحدها برای بانک خریداری شده اند چطور نوع و کیفیت واحد مورد معامله لحاظ نگردیده که در توضیحات برخی از آنان به اصلاحات شهرداری اشاره شده و در مواردی هم نداشتن پایان کار و موقوفی بودن واحدها مسئله ساز است؟ دوم اینکه اگر این واحدها در ازای عدم پرداخت بدهی ثبت و ضبط شده اند فرآیند قیمت گذاری در املاکی که اکثراً دارای مشکل می باشند چگونه صورت گرفته است؟

بانک قرض الحسنه ی مهر ایران به گفته آنچه که در پورتال این بانک وجود دارد به نسبت مطالبات به کل تسهیلات اعطایی بهترین بانک کشور می باشد اما اگر روند اعطای تسهیلات در ازای چنین املاکی  (که اگر بنا به فروش آن با همین وضعیتی که در آگهی می بینیم توسط صاحب اصلی آن بود  سالها طول می کشید ) صورت گرفته باید در کیفیت و نحوه ی پرداخت آن شک داشت زیرا داشتن املاکی که تنها دردسرهای حقوقی و هزینه های ناشی از آن را برای بانک دارد هیچ کمکی به بهبود وضعیت وصول نمی کند بلکه در ادامه با توجه به گسترش تراکنشهای مشکوک الوصول شاهد افزایش مطالبات معوق و در نتیجه هدر رفت سرمایه خواهیم بود.

جا دارد که مدیران این بانک این نکته را مد نظر داشته باشند هر آنچه امروز در اختیار دارند تنها امانتی است که به آنها داده شده و اینطور ریخت و پاش و بریز و بپاش جنبه ی حق الناس دارد. از یاد نبریم که یکی از وظایف اساسی هر بانکی مسئولیتهای اجتماعی است که پرداختن به آنچه که گفته شد یکی از مصادیق آن می باشد و باید گفت در بانک قرض الحسنه مهر ایران سبک شمرده شده و قطعا باید در آن تجدید نظر شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: نبض بازار بانک قرض الحسنه مهر ایران املاک مازاد مزایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۱۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد

به گزارش صدای ایران،روابط‌عمومی بانک سینا، هیئت‌مدیره بانک سینا روز جاری ضمن تشکر از زحمات غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل قبلی بانک سینا، علی ابدالی را به عنوان سرپرست جدید این بانک انتخاب کرد.

علی ابدالی دارای دکترای مدیریت دولتی از دانشگاه تهران و از مدیران شناخته‌شده نظام بانکی است که علاوه بر مدیرعاملی و عضویت در هیئت‌مدیره بانک قوامین، از سال ۷۸ در بخش‌های مختلف نظام بانکی از جمله سازمان و روش‌ها، تحقیق و توسعه، فناوری، طرحوبرنامه، بازاریابی و کسب‌وکار، بانکداری شرکتی و بانکداری خرد در بانک‌های رفاه، قوامین و سپه حضور داشته است.

تدوین سه کتاب در حوزه بانکی، مالی، نگارش بیش از۵۰ مقاله تخصصی علمی-پژوهشی درحوزه بانکی و بانکداری و تدریس در دانشگاه ازجمله سوابق علمی وی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه