Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@22:04:59 GMT

ساخت ۳۳۰ پایگاه اورژانس توسط خیرین سلامت

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۲۸۹۲

ساخت ۳۳۰ پایگاه اورژانس توسط خیرین سلامت

پیرحسین کولیوند با اشاره به نقش خیرین در حوزه سلامت از تاسیس ۳۳۰ پایگاه اورژانس توسط خیرین خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در اولین همایش مجمع خیّرین سلامت و سازمان اورژانس کشور گفت: اولین همایش تقدیر از خیّرین سلامت در بخش فوریت‌های پزشکی برگزار شد و خوشبختانه این همایش مورد استقبال قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه از حدود سه هزار پایگاه اورژانس شهری و روستایی حدود ۳۳۰ پایگاه توسط خیّرین سلامت ساخته شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این همایش برخی از خواسته‌ها و تجهیزاتی که در حوزه فوریت‌های پزشکی نیاز داشتیم به اطلاع خیّرین سلامت رسید تا خیّرین در صورت تمایل در این امور خیر، مشارکت کنند.

وی در ادامه افزود: معتقدیم هر فردی که در حوزه پزشکی برای حفظ جان و کاهش آلام هموطنان خود تلاش کند در ثواب بزرگی سهیم خواهد بود.

کولیوند با بیان اینکه بیشتر نیازمندی‌های سازمان اورژانس کشور تجهیزات فوریت‌های پزشکی است، اظهار داشت: ساخت پایگاه‌های اورژانس به خصوص در محل‌هایی که مورد نیاز است از نیازمندی‌های دیگر سازمان اورژانس کشور محسوب می شود. در حال حاضر، مهمترین تجهیزاتی که در سازمان اورژانس کشور احتیاج داریم آمبولانس و وسایل داخل آمبولانس مثل مانیتورینگ دستگاه نوار قلب و فشار سنج است.

رییس سازمان اورژانس با بیان اینکه ارزش اقدامات پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی از کار خیّرین کمتر نیست، گفت: عوامل اورژانس روزانه با به خطر انداختن جان خود، جان فرد دیگری را نجات می دهند. این در حالی است که خیّرین نیز، مال خود را در راه سلامت و امنیت شهروندان هزینه می‌کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اورژانس رئیس سازمان اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پزشکی، محمد رئیس‌زاده اظهار کرد: باید به جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین‌ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می‌کنند و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات روی زمین هستند و این جای تقدیر دارد و جایگاه ماما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است؛ راز قوی بودن این کشور دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان ماماها است که از نفوس این دیار مراقبت می‌کنند، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

وی افزود: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و یکی از مؤلفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است، از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود، این سرمایه‌گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است، اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس‌زاده عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم، ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار، بنابراین کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳.۶ بوده است، اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱، ۱.۶ بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار نفر جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند، در واقع ۷۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم، یکی از مهمترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به‌کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اضافه کرد: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و باید به آینده امیدوار باشیم و موظف هستیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

کد خبر 750771

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • یک هفته با ۶۲ کشته | مصدومیت ۱۳۱۷ نفر در تصادفات ۷ روز اخیر
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • ۸۴ فقره تصادف طی۴۸ساعت گذشته در استان/۱۷۴نفر مصدوم شدند