Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم زرنگ روز دوشنبه در حاشیه کارگاه اصول گزارش نویسی در ایمنی، بهداشت و محیط زیست آبفار یزد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آمار حوادث ناشی از فوت در مجموعه های آب و فاضلاب سال گذشته 18 نفر بود.
وی با بیان اینکه دلیل عمده حوادث مربوط به خطای انسانی ، وجود کاستی در تجهیزات، تأسیسات و کاربرد نادرست لوازم است ، افزود: امسال 14 نفر در حوزه آب و فاضلاب شهری و یک نفر در آب و فاضلاب روستایی به دلیل حوادث مربوط به حفاری و ریسک های گازی ، جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر کمیته یادشده اضافه کرد: سه نفر به دلایل احساسی دچار حادثه شدند در حالیکه منتظر افراد آموزش دیده می شدند، آسیب کمتری می دیدند.
زرنگ تصریح کرد: این کمیته بر حفاظت از جان و سلامت کارکنان (در مقابل حوادث انسانی و بیماری‌های شغلی)، ایمنی تجهیزات(در مقابل حوادث تأسیساتی) و حفاظت از محیط زیست نظارت دارد .
وی خاطرنشان کرد: سیاستگذاری، اطلاع رسانی و ابلاغ راهبردها و معرفی حوزه های ریسک، نظام بخشی به فعالیت ها و ارائه تدابیر پیشگیری برای جلوگیری از بروز حوادث از جمله وظایف عمده این کمیته است تا تعداد فوتی ها کاهش یابد.
وی هزینه بالا در تأمین تجهیزات و ضعف در بروز رسانی آنها را یکی از دلایل حوادث ناشی از کار دانست و اظهار داشت: مشکل مالی موجب شد تا پیمانکاران با وجود خودکفایی ایران در تولید بسیاری از این تجهیزات، با مشکل مواجه شوند.
این کارشناس صنعت آب و فاضلاب تأکید کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت بحث آب در شرایط فعلی، ضروری است، مسئولان نگاه ویژه ای به مقوله ایمنی در دستگاه های مرتبط با این موضوع داشته باشند و از سوی دیگر منابعی پایداری را برای مباحث معیشتی و ایمنی کارکنان در نظر گیرند.
زرنگ در ادامه با اشاره به بیانیه این کمیته در امور مهندسی و توسعه و بهره برداری هم گفت: این بیانیه مسئولیت و وظایف بخش های مختلف آبفا و آبفار را در صیانت از سرمایه های انسانی و اجتماعی و مادی تبیین کرده است.
به گفته وی، بر این اساس نظام تصمیم سازی این حوزه ها باید به قواعد ناظر بر حفاظت و ایمنی کار ، اشراف لازم داشته باشند و در رعایت الزام آن در حوزه های فعالیت خود با جدیت مراقبت کنند.
در کارگاه یادشده مطالب آموزشی شامل ضوابط و هنجارهای مرتبط با ایمنی و سلامت کار در بخش های مختلف ستادی و اجرایی، بهداشت کاربردی، حفاظت ایمنی کار و الزام قانونی در شرکت های آب و فاضلاب، دیدگاه و راهبردهای شرکت مهندسی ، وظائف و مسئولیت های کمیته ایمنی و وظایف و مسئولیت های کارفرما و کارکنان در تامین ایمنی ، حفاظت و بهداشت محیط کار ارائه شد.
1968/ 2047
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 آب و فاضلاب حفاظت از محیط زیست صنعت محیط زیست یزد 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در نشست کمیته بهره‌وری استان، با بیان این‌که از رشد ۸.۶ درصدی استان، ۳.۵ درصد مربوط به بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی است، گفت: جمع جبری عملکرد ارزیابی دستگاه‌های اجرایی از نظر بهره‌وری، مشخص‌کننده عملکرد بهره‌وری استان در کشور است. بنابراین دستگاه‌های اجرایی باید در این راستا اهتمام داشته باشند.

وی افزود: دستگاه‌ها از نظر میزان بهره‌وری به‌صورت ماهانه ارزیابی شوند و پس از ارسال گزارش بهره‌وری، مستندات توسط دبیرخانه کمیته بهره‌وری استان یعنی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعلام شود.

بهرام‌نیا میزان بهره‌وری را از معیارهای مهم برای ارزیابی مدیران ذکر کرد و گفت: عملکرد بهره‌وری هر اداره‌کل، ماهانه صحت‌سنجی و راستی‌آزمایی می‌شود و مستندات بهره‌وری هر دستگاه مورد پایش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: میانگین عملکرد دستگاه‌های مشمول بهره‌وری، میانگین بهره‌وری استان است و هر ماه کمیته بهره‌وری تشکیل و دستگاه‌ها میزان بهره‌وری را ارایه دهند.

وی عنوان کرد: شیلات یکی از ظرفیت‌های مهم استان است که با توجه به ظرفیت رودخانه سیمره، باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

استاندار ایلام بیان داشت: کمیته بهره‌وری یکی از نشست‌های حائز اهمیت کمیته بهره‌وری است که باعث تحول در همه حوزه‌های استان است همه به این جلسه عنایت ویژه داشته باشند و گزارشات خود را حول این محورها تعیین شده اعلام کنند.

وی تصریح کرد: چهار حوزه بسیار مهم در بهره‌وری؛ تنش آبی، گردشگری، کشاورزی و صنعت است که ۱۸ دستگاه با این چهار حوزه هم‌افزایی دارند.

در این نشست مصوب شد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ظرف یک‌ماه کلیه اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهره‌وری را صحت‌سنجی و در نشست بعدی ارایه دهد.

همچنین مصوب شد دستگاه‌های اجرایی ۱۸ گانه مشمول بهره‌وری، در نشست بعدی کمیته بهره‌وری کارنامه رسمی و نمره تحقق بهره‌وری و جایگاه خود را در کشور از حیث بهره‌وری اعلام کنند.

کد خبر 6088085

دیگر خبرها

  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • کاهش حوادث کار در خراسان رضوی