Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@10:24:53 GMT

اروپا از شبکه 5G محروم نمی‌ماند!

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۳۵۲۷

اروپا از شبکه 5G محروم نمی‌ماند!

بورژه اکهولم، مدیر ارشد اجرایی شرکت اریکسون به تازگی در واکنش به اظهارات اخیر تحلیلگران، خاطرنشان کرده است که ممنوعیت فعالیت هواوی در توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، موجب محروم ماندن اروپا از شبکه اینترنت 5G نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، اخیراً تحلیلگران و کارشناسان فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده بودند که ممنوعیت فروش و فعالیت شرکت هواوی که بدون شک یکی از بزرگترین پیشگامان در توسعه زیرساخت‌های شبکه نسل پنجم اینترنت پنجم (۵G) در جهان به شمار می‌رود، اروپا را متحمل ضرر و زیان‌های متعددی خواهد کرد به گونه‌ای که برآورد می‌شود این قاره سبز که همواره در پیشرفت تکنولوژی‌های مختلف پیشرو و پیشتاز بود، حالا احتمالاً بعد از اعلام ممنوعیت فعالیت این اپراتور بزرگ مخابراتی در کشورهای اروپایی از سایر مناطق و کشورهای جهان عقب خواهد افتاد و بدین ترتیب آسیب‌های زیادی را متحمل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حالا تازه‌ترین گزارش‌های منتشر شده در وب سایت بیزینس تایمز نشان می‌دهد که اریکسون به عنوان یکی از بزرگترین و معروف‌ترین شرکت‌های مخابراتی و اپراتورهای اروپایی عنوان کرده است که ممنوعیت فعالیت شرکت چینی هواوی در کشورهای اروپایی تحت تأثیر نگرانی‌های امنیتی و احتمال جاسوسی از اطلاعات کاربران و تحویل آن به دولت چین، موجب محرومیت این قاره سبز از خدمات گسترده شبکه نسل پنجم اینترنت نخواهد شد بلکه اریکسون به عنوان یکی از مؤثرترین شرکت‌های مخابراتی فعال در این منطقه قادر خواهد بود.

برخی از تحلیلگران و کارشناسان چندی پیش اعلام کرده بودند که برخی از شرکت‌ها و اپراتورهای مخابراتی همچون نوکیا، اریکسون و سامسونگ از تحریم و ممنوعیت فعالیت شرکت چینی هواوی در زمینه توسعه زیرساخت‌های شبکه اینترنت ۵G سود و منافع زیادی عایدشان خواهد شد چراکه هواوی هم اکنون بزرگترین شرکت مخابراتی فعال در توسعه تجهیزات و زیرساخت‌های فناوری شبکه ۵G در جهان به شمار می‌رود و سهم عظیمی از بازارهای جهانی مربوطه را به خود اختصاص داده است. بنابراین در صورتی که این سهم حذف شود، مسلم است که شرکت‌های جایگزین و رقبای آنکه از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به نوکیا، اریکسون و سامسونگ نام برد، فرصت بهتری برای عرض اندام و توسعه فعالیت‌های مخابراتی پیدا خواهند کرد.

به باور این کارشناسان، در این میان شرکت آسیایی و کره‌ای سامسونگ فرصت بهتری در میان سایر رقبای هواوی خواهد داشت که در حوزه فناوری شبکه اینترنت ۵G نیز به موفقیت و دستاوردهای بزرگ و قابل توجهی دست پیدا کند.

با توجه به افزایش روزافزون محبوبیت فناوری‌های نوین و گسترش تلاش و فعالیت شرکت‌های مختلف تکنولوژی و اپراتورهای بین‌المللی برای برقراری و توسعه زیرساخت‌های لازم برای فناوری نسل پنجم اینترنت ۵G، می‌توان گفت که یک ماراتن و رقابت تنگاتنگ میان این غول‌های تکنولوژی درگرفته است و هر یک از آن‌ها در تلاشند نخستین اپراتور و شرکت مخابراتی باشند که امکان دسترسی و بهره‌برداری از جدیدترین نسل اینترنت را در اختیار کاربرانشان قرار می‌دهند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه می‌شود.

هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه‌کننده موبایل در جهان محسوب می‌شود، در طول یک سال اخیر از سوی دولت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بسیاری از کشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و بسیاری از این کشورها اعم از آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی از کشورهای اروپایی استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شرکت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین و نقض حریم خصوصی کاربران، ممنوع اعلام کرده‌اند.

شرکت هواوی از سال گذشته به اتهام جاسوسی و شنود مکالمات و ارتباطات کاربران، شهروندان و مقامات آمریکایی از سوی دولت ایالات متحده و به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور به شدت تحت فشار قرار گرفته است و با اینکه بارها مقامات این شرکت تمامی اتهامات وارده را رد و تکذیب کرده‌اند، باز هم به نظر می‌رسد که تلاش کاخ سفید برای متقاعد کردن کشورهای هم پیمانش برای لغو قرارداد و قطع همکاری با هواوی به ثمر نشسته و موفق شده است که این کشورها را در تحریم این شرکت چینی مجاب کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اریکسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، به منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از «برات الکترونیکی» که طی بخشنامه شماره (۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰) مورخ (۲۹/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیاتی شد؛ به عبارت دیگر نخستین «برات الکترونیکی» توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ «برات الکترونیکی» سندی غیر کاغذی است که با درخواست «برات الکترونیکی» دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده «برات الکترونیکی» یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی بدن شرح است:

- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی - امکان صدور «برات الکترونیکی» تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار - معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی - امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر «برات الکترونیکی» یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس بخشنامه مورخ (۲۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳)‬ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان «برات الکترونیکی» توسط شبکه بانکی در سال‌جاری پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزارهای تأمین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش مؤثری در تحقق «اهداف شعار سال» ایفا کند.

کد خبر 6088501 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • بزرگداشت سالروز تاسیس رادیو در سمنان