Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:12:03 GMT

رونمایی از سامانه جامع منابع انسانی در شهرداری

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۴۲۶۱

رونمایی از سامانه جامع منابع انسانی در شهرداری

شهردار تهران در مراسم رونمایی از سامانه جامع منابع انسانی شهرداری گفت: این مهم باید گسترش یابد چرا که دسترسی به اطلاعات اولین قدم برای شناسایی مشکلات سازمانی است.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی ظهر امروز در مراسم رونمایی از سامانه جامع منابع انسانی با تبریک چهل سالگی انقلاب اسلامی و با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی گفت: مردم نشان دادند که در مواقع سخت همواره پشتیبان و اصلی‌ترین حمایت کننده‌ی نظام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کسانی که به تعالی سازمان می‌اندیشند و ایده‌های خلاقانه‌ای دارند دراین همایش شناسایی شده و مورد تشویق قرار گرفتند گفت: امروز سامانه جامع منابع انسانی شهرداری رونمایی می‌شود که این مهم باید گسترش یابد چرا که دسترسی به اطلاعات اولین قدم برای شناسایی مشکلات سازمانی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بزرگترین سرمایه‌ی شهری تهران، منابع انسانی است گفت: باید به بهترین وجه با راندمان بالا از توان این افراد استفاده کرد و برای حل مشکلات زیاد شهرداری برنامه ریزی خاصی داشت.

وی با بیان اینکه انباشت نیروی انسانی همان طور که می‌تواند یک تهدید باشد یک فرصت است گفت: اگر برنامه ریزی منظم داشته باشیم و مشارک این نیروی انسانی را جلب کنیم می‌توانیم از توان این افراد به نحو احسن استفاده کرد.

وی با بیان این که در حال حاضر در سازمان شهرداری ۶۵ هزار و ۹۳۰ نیرو به صورت مستقیم با شهرداری در ارتباط هستند گفت: گفت: اما پیش از این و روزی که ما وارد شهرداری شدیم تعداد پرسنل ۶۸ هزار نفر بود و حالا سیر نزولی را طی می‌کنیم.

وی با بیان این که موضوع مدیریت دانش در سازمان شهرداری می‌بایست در همه حوزه‌های تخصصی مورد توجه قرار گیرد، گفت: اثر گذاری مدیریت دانش و تجربه نگاری کمتر از آموزش در سازمان‌های تخصصی شهرداری نیست. ما می‌توانیم یک شبکه اصلی ارائه تجربیات ایجاد کنیم چرا که در طراحی شهری این تجربیات بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال هیچ وقت هیچ کس تصور نمی‌کرد که به دلیل وجود محله نواب، بزرگراه چمران به سایر بزرگراه‌های جنوبی وصل شود. اما این اتفاق افتاد و هم هزینه‌های اجتماعی و هم تبعاتی داشت و اگر شاید از تجربه نمونه‌های خارجی استفاده می‌شد مسیر پروژه عوض می‌شد. اما می‌بینیم که بعد از مدتی از تجارب دیگر الگو گرفته شد و مثلاً در ساخت یادگار امام و امام علی (ع) به ارتباطات محلی توجه شد و این نتیجه استفاده از تجربیات قبلی است.

وی با بیان این که در سازمان‌های پویا می‌بایست تجربیات ناموفق نیز به اشتراک گذاشته شود تا از تکرار آنها جلوگیری شود گفت: باید به خلاقیت کارکنان و ایده پردازی‌های نو آنها توجه شود چرا که سازمان‌های متحول کننده در دنیا همچون ماکروسافت و گوگل هم شکل اداری‌شان فرق دارد و هم برای ایده پردازی و تشویق پرسنل به روش‌های ویژه نوآورانه دست می‌زنند.

وی با بیان اینکه اولین ویژگی سازمان‌های خلاق نگاه نقادانه آنها است، گفت: اگر در سازمان نگاه نقادانه وجود داشته باشد امکان تعالی و رشد آنها وجود دارد در غیر اینصورت در چنبره گردونه باطل گرفتار می‌شوند.

حناچی با بیان اینکه برگزاری نشست‌های تخصصی برای انتقال تجربیات بسیار مهم است، گفت: سازمانی که اهل نقد و تفکر باشد و اجازه بازبینی به مسیرهای قبلی بدهد، امکان خروجش از گره‌ها بیشتر است.

وی با بیان این که به معاونت منابع انسانی توصیه می‌شود که در مورد اصلی‌ترین مسائل در شهرداری همچون ظرفیت بالای نیروی انسانی در مقابل پست سازمانی وضعیت منابع مالی ناپایدار و محدودیت منابع نسبت به اهداف و آرمان‌های شهرداری، آلودگی هوا و ترافیک چاره اندیشی کرده و نسبت به جلب تجربیات اقدام کنند.

در ادامه ابراهیم شیخ معاون منابع انسانی شهرداری تهران نیز با بیان اینکه امروز فرصتی فراهم شد تا تجارب کارکنان شهرداری در بخش‌های مختلف احصاء شود، گفت: در مرحله اول تجربیات ۱۲۲ شهردار ناحیه احصاء و به اشتراک گذاشته شد و سال آینده تجربیات مدیریتی همه مدیران احصاء می‌شود.

وی با بیان این که ۷۰ درصد یادگیری مدیران حاصل از تجربه است، گفت: باید بانکی از تجارب و ایده‌ها شکل بگیرد که بتوانیم از این مهم برای اداره بهتر شهر استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه سامانه جامع منابع انسانی قول بزرگ شهرداری به مردم بود و امروز تمام اطلاعات مدیران در اختیار مردم است و می‌توانیم بگوییم که بزرگترین شفافیت در حوزه منابع انسانی امروز رونمایی شد و در اختیار مردم قرار گرفت، گفت: در این سامانه اطلاعات مدیران و کارکنان شهرداری، اطلاعات مدیران ارشد و مشخصات کارکنان و اطلاعات سفرهای خارجی کارکنان ثبت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پیروز حناچی شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • مصحف شریف «قرآن مبارک» رونمایی می‌شود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان