Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت با اشاره به راه‌اندازی سامانه تولید و توسعه اشتغال پایدار گفت: واحد‌های صنعتی نیاز‌ها و مشکلات خود را در این سامانه بارگذاری می‌کنند تا فناوران و دانشگاه‌ها نسبت به رفع آن‌ها اقدام کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برات قبادیان معاون معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در همایش ملی تعامل نظام دانشگاهی در فضای اجتماعی با تاکید بر اینکه تحولات اساسی در جامعه مدیون نظام دانشگاهی است، افزود: بر اساس گزارش پایگاه‌های بین‌المللی، ایران در سال ۲۰۱۳ رتبه سوم جهانی را در تربیت مهندس و منابع انسانی و علوم پایه کسب کرده است که این امر به عنوان یک سرمایه و پیشرفت برای کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد:، ولی ابرچالش ما در این زمینه، آن است که چرا دانشگاه‌ها نقش خود را در جامعه ایفا نمی‌کنند.

وی با اشاره به وجود ۵ میلیون دانشجو و صد هزار استاد هیات علمی در کشور، اظهار کرد: چالش‌هایی، چون تغییر اقلیم، خشکسالی، ریزگرد‌ها و بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، چالش‌هایی نیستند که یک شبه در کشور ایجاد شوند. ما باید از گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی داشته باشیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تا سال ۱۳۸۰ برنامه‌ریزی‌های بلندمدت نداشتیم، افزود: بعد از آن سند چشم‌انداز تدوین شد که بعد از مدتی اجرایی شدن به کنار گذاشته شد.

وی با اشاره به وضعیت ساختار دانشگاه‌های کشور گفت: در دانشگاه‌ها تنها به تربیت دانشجویان پرداخته می‌شود و هر موضوعی که به عنوان پایان‌نامه پیشنهاد می‌دهند، به تصویب می‌رسد و اعلام می‌شود که مقصران اصلی برای عدم تعامل میان دانشگاه‌ها با فضای جامعه خود دانشگاه‌ها هستند، چرا که دانشگاه‌ها می‌توانند پایان‌نامه‌های دانشجویان را در جهت رفع مشکلات کشور اجرایی کنند.

وی به تدوین "طرح فرصت مطالعاتی صنعتی" اشاره کرد و گفت: در این طرح از سوی واحد‌های صنعتی ۱۳۰ نفر اعلام نیاز شد تا جذب واحد‌های صنعتی شوند، ولی تنها ۴ نفر از دانشگاهیان کل کشور برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کردند.

قبادیان با تاکید بر اینکه دیوار بی‌اعتمادی برای هر دو طرف صنعت و دانشگاه کشیده شده است، اظهار کرد: از سوی دیگر مشاهده می‌کنیم که تا سال ۹۴ تنها ۸۰۰ واحد صنعتی و معدنی دارای واحد‌های تحقیق و توسعه بودند، ولی با برنامه‌های اجرایی شده در دو سال اخیر دو هزار واحد صنعتی دیگر صاحب واحد‌های تحقیق و توسعه شدند. چرا که این واحد‌ها به این درک رسیده‌اند که باید از علم و فناوری استفاده کنند.

قبادیان همچنین به راه‌اندازی سامانه «تولید و توسعه اشتغال پایدار» (تاپ) اشاره کرد و گفت: در این سامانه که در هفته آینده راه‌اندازی می‌شود، واحد‌های صنعتی نیاز‌ها و مشکلات خود را در آن بارگذاری می‌کنند تا فناوران و دانشگاه‌ها اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت صنعت و معدن و تجارت فرصت مطالعاتی صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه ناحیه دامغان در دیدار حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با تبریک انتصاب وی اظهار کرد: تغییرات و تحولات در زندگی ما نه‌تنها فرصت‌های جدید را به دست می‌آورند، بلکه به ما امکان رشد، یادگیری و تجربه‌ جدید را‌ می‌دهد.

وی اضافه کرد: هر تغییری می‌تواند به ما ارزش‌های جدیدی آموزش دهد و ما را به سمت بهبود و پیشرفت هدایت کند و باید آن را به‌عنوان فرصت‌هایی برای رشد و توسعه دیده و از این تجربه استفاده کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه دامغان افزود: همواره ارتباطات تنگاتنگ و مثبتی را با دانشگاه آزاد داریم و به‌عنوان یک مدرس دانشگاه از نزدیک شاهد حرکت رو به پیشرفت دانشگاه در تمامی ابعاد فرهنگی و علمی‌ هستم.

تقی‌پور بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خود را در جنبه‌های مختلف علمی و فرهنگی ازجمله دانشکده حقوق، کشاورزی و داروسازی به‌عنوان یک نشان کشوری شاخص کرده که این دستاورد ارزشمند به همت استادان و دانشجویان به دست آمده است.

وی با اشاره به صحبت‌های کارآفرینی و اقتصادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: دانشگاه‌ها نقش محوری در تحقق اهداف اقتصادی دارند و به‌عنوان مرکزی برای تولید دانش، تحقیقات علمی، و انتقال این دانش به جامعه عمل می‌کند و این فرآیند می‌تواند به توسعه اقتصادی و تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و اهداف مقدس نظام اسلامی کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد