Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@01:11:04 GMT

وزیر بهداشت با استعفای ایازی موافقت کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۵۱۵۳

متن نامه وزیر بهداشت در پاسخ به استعفای ایازی به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر ایازی

معاون محترم امور اجتماعی

مرقومه جنابعالی که علاوه بر تبیین جایگاه معاونت اجتماعی، بیانگر عدم تمایل حضرتعالی به همکاری با اینجانب بود را دریافت نمودم. مستحضرید چند سال قبل در زمانی که در جایگاه معاون سازمان برنامه و بودجه بودم به دلیل سوابق ارزنده تان به عنوان مشاور در امور سالمندان از همراهیتان بهره مند شدم و در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز بنا داشتم از تجارب و تلاشتان محروم نمانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مع الوصف از آنجا که در  تمام سال های خدمتگزاری ام هرگونه اعلام عدم تمایل به همکاری را بی پاسخ نگذاشته ام و متاسفانه ساعت ها قبل از بازکردن پاکت مرقومه ارسالی جنابعالی در بعضی از شبکه های خبری از متن آن مطلع شدم، لذا با استعفای حضرتعالی موافقت می شود و از آنجا که اجتماعی شدن ارائه خدمت در نظام سلامت همت همگان و هدایت بالاترین مقام اجرایی را می طلبد، لذا تا  اطلاع ثانوی مسئولیت اداره آن مجموعه بعهده اینجانب خواهد بود. اینجانب با پرهیز جدی از بستن واگن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به لوکوموتیو سیاست زدگی تلاش خواهم کرد از ظرفیت همه دلسوزان نظام و علاقه مندان به خدمت با هر گرایش سیاسی استفاده کنم.

مع الوصف به عنوان مدیری که حدود چهار دهه از عمرم را در جایگاه های مختلف  اجرایی سپری کرده ام با بهره گیری از مشورت کارشناسان بی غرض و مجرب و بکارگیری توشه ایام گذشته می کوشم با اندیشه ای نظام مند و دور از رانش ها و کشش های مقطعی و تاثیر پذیری از هرگونه توصیه به ویترین آرایی، منطبق با مصلحت آینده مردم، انقلاب و نظام طی طریق نمایم. بدیهی است در این راه موافقان و مخالفانی نیز خواهم داشت که اگر موافقانمان فهیم، ثابت قدم و مومن به خدمت و مخالفانمان منصف، وطن دوست، بی غرض و خردمند باشند یقینا راهی هموارتر خواهیم پیمود. گرچه زحمات چند سال اخیر حضرتعالی و همکارانتان در جلب مشارکت خیرین و به کارگیری سازمان های مردم نهاد در عرصه سلامت ستودنی است، مع الوصف اینجانب معتقدم اجتماعی شدن سلامت، تنها وظیفه یک معاونت درون وزارت بهداشت نیست، سی و چند سال پیش به اتفاق بعضی از عزیزان از پزشکی جامعه نگر نوشتیم و اجرا کردیم چون معتقد بودیم طبیب باید جامعه محور تربیت شود نه بیمارستان محور. امروز با توجه به مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت، معتقدم همه همکاران، معاونت ها و دستگاههای زیر نظر ما باید جامعه محور تلاش کنند. ضروریست نگاه جامعه محور و اجتماعی کردن خدمات جزء لاینفک و ادغام یافته در کلیه معاونت ها و در نهایت همه کارگزاران جمهوری اسلامی باشد.

نیک می دانید در کشورهای در حال توسعه به جای تقویت، ادغام و نهادینه کردن نگرش و تغییر نگاه به ایجاد ساختار می پردازیم که این درد مزمن و علاج ناپذیر کشور ما نیز هست. ستاد های متعدد از اقامه نماز تا مبارزه با قاچاق و فساد و غیره چقدر در تغییر رویکردهای اجتماعی ما موثر بوده است؟

آیا فکر می کنید با ایجاد اداره کل و یا معاونت اخلاق پزشکی می توانیم خدمات همکارانمان را اخلاقی تر کنیم؟ یا راهکارهای دیگری نیاز است؟ که به قول همشهریم سهراب سپهری "چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید" این تغییر نگاه گرچه مردان و زنانی سخت کوش به عنوان پیام آوران تحول می خواهد اما بدون شک با تحمیل ساختار و هزینه ای جدید به بدنه سنگین و فربه نظام اداری میسور نخواهد شد.

می دانید چرا DMF در شاخص های بهداشت دهان و دندان غیرقابل قبول است؟ چون دانشجوی دندانپزشکی ما به جای Commuity based  (جامعه محور) Unit based و Clinic based تربیت می شود.

می دانید چرا پرستار ما در نظام ارائه خدمت تک بعدی و آنهم در بالین بیمار به کار می آید؟ چون بیمارستان محور Hospital based آموزش می بیند و بالاتر می دانید چرا دانشجوی نخبه ای که از دبیرستان به عنوان دانشجوی پذیرفته شده کنکور تحویل می گیریم، اینهمه از جامعه بیگانه است؟ چون از روز  اول مدرسه به او محفوظات سنگینی می آموزیم حافظه اش را پر می کنیم، Memorization  اجرا می کنیم نه Socilization روز اول دبستان در کشورهای پیشرفته کودکان را به پارلمان می برند، با ترافیک درست و عبور از خط عابر پیاده آشنا می کنند، احترام به حقوق شهروندی را به او می آموزند ولی ما ...

اینجانب مصمم هستم تا اجتماعی شدن را به تغییر نگاه و آنهم نه به شکل جزیره ای منفک بلکه در همه اجزای وزارت بهداشت و نهایتا بدنه دولت منتقل کنم و برای این هدف برنامه ای دارم که قرار بود با جنابعالی به عنوان دلسوزی اندیشمند در میان گذارم که متاسفانه حوصله نفرمودید.

از خداوند بزرگ برایتان هرکجا که هستید آرزوی توفیق و تندرستی دارم .

بیشتر بخوانید: پیام تشکر دکتر سید محمدهادی ایازی از وزیر بهداشت

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه سالمندان درمان و آموزش پزشکی سلامت درمان و آموزش انقلاب و نظام وزارت بهداشت جامعه بیمارستان جمهوری اسلامی کشورهای در حال توسعه قاچاق اخلاق پزشکی سهراب سپهری مردان شاخص پرستار کنکور مدرسه کودکان ترافیک حقوق دولت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی سعید نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد

همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها به میزبانی معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین و در محل سالن اجتماعات این جامعه برگزار شد.

روز گذشته همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها به میزبانی معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین و در محل سالن اجتماعات این جامعه برگزار شد.

در ابتدای این همایش گزارشی از برخی اقدامات و فعالیت‌های جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها ارائه شد. ساخت مسکن، درمانگاه، مسجد، مدرسه و خدمت رسانی به مردم در نقاط محروم یا حادثه دیده از جمله، میانه، سرپل ذهاب، سی‌سخت، زابل و پل‌دختر، از جمله سرفصل‌های ارائه شده در این گزارش بود.

در ادامه؛ سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم، تقویت فعالیت‌های جهادی را مطالبه رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – عنوان کرد و ابراز داشت: بهترین نوع مشارکت مردم، مشارکت در فعالیت‌های جهادی است.

وی اظهار داشت: اعتقاد داریم موفق‌ترین نوع خدمت رسانی به مردم توسط گروه‌هایی رقم می‌خورد که از جنس خود مردم هستند و با انگیزه الهی و در راستای اعتقادات دینی گام بر می‌دارند.

حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم افزود: جبهه استکبار با هر امکاناتی که داشته باشد توان مقابله با «قدرت ایمان» را ندارد. شهید سلیمانی سنبل برجسته‌ای از همین گفتمان است که توانست استکبار را به ذلت بکشاند.

آیت الله طبسی، سخنران پایانی این همایش نیز با تقدیر از فعالیت‌های جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها گفت: کارهای خیری که توسط شما انجام می‌شود به برکت دعای آسمانی هاست. هستند کسانی که اموال زیادی دارند اما برای کارهای دیگر پول خرج می‌کنند و توفیق استفاده از این اموال در راه خیر را ندارند.

وی افزود: اگر خداوند این کشور را حفظ کرده است و نعمات خود را برای آن می‌فرستد، به برکت همین کارهای خیری است که به انجام می‌رسد و شما آثار کارهای خود را در این دنیا و هزاران برابر در آخرت خواهید دید.

عضو جامعه مدرسین ابراز داشت: از شما خواهران و براداران وظیفه شناس، تقدیر و تشکر دارم و از خداوند می‌خواهم که به شما عمری طولانی و با برکت و فرزندانی بهتر از خود شما که این راه را ادامه دهند عطا فرماید و مشمول دعای خیر حضرت حجت – عجل الله تعالی فرجه الشریف – شوید.

دیگر خبرها

  • موافقت حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی»
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان