Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «خورخه آریزا» (Jorge Arreaza) وزیر خارجه ونزوئلا امروز دوشنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که از چند روز پیش به قانونگذاران اروپایی گفته شده بود اجازه ورود به این کشور را ندارند.

وزیر خارجه ونزوئلا در این خصوص ادامه داد: (ونزوئلا) به راست افراطی اروپا اجازه نمی‌ دهد با یکی دیگر از اقدامات مداخله‌ جویانه و گستاخانه‌ خود صلح و ثبات در کشور را برهم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالیست که یک گروه از نمایندگان پارلمان اروپا که به دعوت مجلس ملی ونزوئلا به این کشور سفر کرده بودند، دیروز یکشنبه قبل از ورود به پایتخت، از فرودگاه بین‌المللی کاراکاس اخراج شدند.

«استبان گونزالس» نماینده پارلمان اروپا از گروه راست‌ میانه «حزب مردم اروپا» با انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: ماموران امنیتی گذرنامه‌های این هیات سیاسی را در بدو ورود به فرودگاه توقیف کردند.

خوان گوایدو رئیس مجلس ملی ونزوئلا ماه گذشته خود را رئیس جمهوری موقت ونزوئلا اعلام کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا بلافاصله این سیاستمدار ۳۵ ساله را به‌عنوان رئیس دولت موقت این کشور به رسمیت شناخت. پس از آن، بسیاری از دولت‌های محافظه‌کار و راستگرای آمریکای مرکزی و جنوبی، کانادا و بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا نیز با درخواست استعفای نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا، گوایدو را به عنوان رئیس جمهوری این کشور شناختند.

استبان گونزالس در فایل ویدئویی خود درباره شکل برخورد ماموران امنیتی با هیات نمایندگی پارلمان اروپا گفت: مساله این نیست که به ما اجازه ورود نداند؛ مساله این است که به خوان گوایدو، رئیس جمهوری موقت ونزوئلا اجازه نمی‌دهند با هیچ شخصیت خارجی دیدار کند.

هیات پارلمانی اتحادیه اروپا، نخستین گروه خارجی است که تلاش کرده تا با رهبر مخالفان ونزوئلا دیدار کند.

با وجود حمایت ایالات متحده، اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای هم پیمان آنها از گوایدو، روسیه، ایران و ترکیه از نیکلاس مادورو حمایت می‌کنند.

با وجود درخواست‌های ایالات متحده، ارتش ونزوئلا نیز همچنان به رئیس دولت بولیواری این کشور وفادار است.

نیکلاس مادورو هفته پیش در مصاحبه اختصاصی با یورونیوز گفت که تلاش مخالفان برای تغییر رژیم در این کشور، شکست خورده است.

کد خبر 4545843

منبع: مهر

کلیدواژه: اروپا ونزوئلا کاراکاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۵۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از رویترز، زلنسکی در سخنرانی شبانه خود گفت: این روز‌ها بسیار مهم است. باید تمرکز داشتبه باشیم. باید تقدیر ویژه‌ای از مبارزان تیپ ۱۱۰ مکانیزه ارتش به عمل آورد که امروز یک سوخوی-۲۵ دیگر روسیه را سرنگون کردند.

رئیس جمهوری اوکراین به جزئیات بیشتری در این باره اشاره نکرد.

اظهارت شنبه شب زلنسکی در حالی است که وزارت کشور روسیه وی را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.

در پایگاه اطلاعاتی افراد تحت تعقیب و مورد پیگرد وزارت کشور فدراسیون روسیه آمده است: ولودیمیر الکساندرویچ زلنسکی، متولد ۲۵ ژانویه ۱۹۷۸ تحت یکی از مواد قانون کیفری تحت تعقیب است.

بنا بر گزارش این رسانه روس، در این پایگاه اطلاعاتی به جرمی که زلنسکی بر اساس تحت تعقیب است، اشاره نشده است.

پترو پوروشنکو رئیس جمهوری سابق، اولکساندر لیتویننکو دبیر شورای امنیت و دفاع ملی، میخائیل کووال وزیر دفاع سابق و والنتین نالیوایچنکو قانونگذار اوکراینی نیز در فهرست تحت تعقیب روسیه قرار گرفته‌اند.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • اوکراین : جنگنده سوخوی 25 روسیه را سرنگون کردیم
  • روزگاری جامعه مداحی از مراجع تقلید اجازه نقل حدیث می‌گرفت
  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران